Stadt

Igår var det kräftskiva hemma hos oss i Norrbo. Vi var 9 stycken som var där. Det bjöds på massa goda saker och tur var väl det för själv äter jag inte kräftor eller räkor. Men jag fick paj och ostbricka så jag är nöjd :) Men vid kl 8 så lämnade jag alla och åkte in till Stan istället för att festa med lite folk. Vi började hemma hos Niclas och förfestade lite där. Det var väldigt mysig, vi satt ute på altanen nästan hela kvällen och sjöng medan Patrik spelade gitarr. Sen åkte vi ner på Stadt och lyssnade på Två backar läsks sista spelning som dom hade. Det var riktigt bra och mycket folk där. Men jag fick en liten g-fest känsla inne där, för det var väldigt längesen det var så mycket folk nere på dansgolvet inne på Stadt och det var folk som dansa och hoppa hit och dit. haha!


Britta



Ja nu har Britta flyttat och de känns redan tomt utan henne. Snacka om att man tar saker förgivet. Men jag pratade med henne igår och då verkade allt bra så de känns skönt :) Jag ska försöka att åka ner någonting i Oktober och hälsa på henne, jag tror det blir lite tajt med att göra de i September, hon har nog mycket att göra i skolan i början med. Men i Okober fyller ju någon 20år som bara måste firas , kan de va en Britta kanske :) hihi! Ja jag saknar dig redan gumman men jag vet att de här kommer bli bra för dig. Vi får se till att ha roligt så att tiden går fort. Ringer dig nog ikväll :) ♥

lugnt och skönt

Nu blir det en lugn och skön fredag, det gillas ♥

Bankomatkort



Ja nu är bankomatkortet fixat, eller a det är påväg hem till min brevlåda i alla fall. Så nu är det bara att vänta. Det blev en kort sväng på stan idag, under tiden jag var där så upptäckte jag hur ofta man behöver bankomatkortet. Vill man inte handla på kortet måste man ju ändå ta ut pengarna på nått sätt liksom, haha :) Ikväll så ska jag till Jocke och äta lite Tacos med hans lilla familj + mormor och morfar. Är lite trött nu så ska passa på att vila mig och kika på tv.

Jobbat

Jag är klanting, klantig klantig. Hur kan man glömma bankomatkortet i bankomaten och bli av med de ? Kan man verkligen vara så klantig ? A tydligen. Men om man ska hitta nå bra i de så "tog" bankomaten det och inte någon annan och de stod att jag skulle kontakta banken. Så jag får se till att gå dit i morgon då och fixa det haha. Annars ikväll har jag bara städat/jobbat och inte gjort så mycket mer haha. Men nu ska ja strax sova och drömma nå mysko drömmar som alltid gör.

Paintball

Igår spelade jag painball med bland annat dom här fyra, och det var riktigt roligt. Det var Markus som hade lyckats typ dra ihop ett gäng. Så vi var 18 st som spelade painball ute i forsa skogarna. Det är någonting jag verkligen kan rekommendera men de är grymt jobbigt också, man var typ helt slut och svettig efter 10 min, fast man orkar ändå hålla på i typ 3 timmar. För de är kul :) Ja men efter att vi spelat paintball så åkte vi på Amandas och åt en varsin Pizza, för de var vi värde haha. Sen var jag ner på stan en sväng och träffade lite folk, bland annat Haime som lät mig byta om där och göra mig lite i ordning där och de va snällt.

Idag ska jag bara in till stan och städa tror jag, händer inte så mycket annat..


I Strömbacka

Oj vilken kanon kväll de blev ikväll. Jag har tillbringat hela kvällen med de tre bästa tjejerna. Jag, Evelina, Agnes och Britta har varit uppe i Strömbacka hos Britta och haft en liten "avskedskväll" för Britta. Det kändes inte riktigt som vi sa adjö för vi hade de riktigt roligt med många skratt och fula bilder :) men de känns skönt att vi fick en bra sista kväll tillsammans. Vi har ätit nästan två liter glass med chokladsås, och vi har ätit ostbricka. Vi har även hunnit med att se filmen Linas kvällsbok och den var en liten besvikelse faktiskt. Jag brukar inte gilla när folk säger at böckerna är bättre än filmerna men så var det faktiskt i det här fallet. Gillade boken mer :) Men annars har jag haft de riktigt bra. Så nu tänker ja inte skriva hur ledsen jag är över att Britta ska flytta för nu vill jag ha humöret kvar på topp. Kan säga att man inte kan någonting annat än att älska er tre! ♥ Tack för ikväll!




HT-kändis



Ja då var man kändis igen då, haha ne inte riktigt kanske men jag, Markus och Jacke lyckades komma med i HT idag. Vi var ju och fikade på Dackås för några dagar sen och då kom dom fram och pratade lite med oss och så.

Va vilken tjej



Nu kan jag vara lite stolt över mig själv tycker jag. Ibland får man faktiskt vara det ^^
Ikväll har jag varit och tränat fotboll, det är helt otroligt det var nog första träningen på två månader. Och om jag ska erkänna så var det riktigt roligt. Men min kondition hållde inte riktigt med mig bara men han får plågas lite till för nu ska jag försöka att komma igång igen. Sen efter träningen vid halv 10 på kvällen så fick jag för mig att jag skulle åka upp till Strömbacka till Britta och få hjälp med mitt CV så nu äntligen är det typ klart med, det är bara det personliga brevet som inte är klart men det får jag fixa till nä jag hittar någon roligt jobb som jag vill ha ^^ Men jag måste tacka Britta för den hjälp hon gav mig för det betydde verkligen suuper mycket för mig. Hade inte klarat det utan henne om vi säger så :)
så tack! Så ikväll fick jag lite gjort och det känns så skönt :)

Ps. Jag älskar verkligen den där bilden, vet inte varför men det är någonting med den som gör mig glad ♥

Laddaren är tillbaka

Natten har tillbringats med Jocke och de va verkligen längesen :) Men nu är jag snart tillbaka dit jag var för ett tag sen för nu har jag hittat laddaren till min kamera (bra va pappa ^^ haha) så nu kan jag knäppa kort igen och lägga ut lite nya bilder. och det ska bli kul :) Har verkligen saknat att inte kunna knäppa kort! Så det firar jag med ett kort från Colombia :)


Sen i fredags

Ja som sagt blev de bockarna i fredags, och här kommer lite bilder sen före, under och efter kvällen!

♦ Före:
 
Det var bara jag och Evelina hemma hos henne, men de va mys :)
Lyssna på musik och prata, men framför allt så stressade vi nog lite haha.

♦ Under:
 
Det blev dans och dans och lite mer dans. Matte lyckades bli med på alla bilder haha.
Ne men jag hade faktiskt riktigt roligt där inne :)

♦ Efter:
 
Sen blev det mat och svull. Och vid halv 4 kom våran skjuts hem,
men inte gör de nå för bockarna stängde ju kl 2 så vi väntade BARA 1,5 timme ^^
Ne men de gick bra. Vi myste lite i parkeringshuset på åhléns.

Colombia och Jocke

Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få komma tillbaka till Colombia. Jag saknar alla som jag träffade där nere, svenskar som colombianer. Alla var så himla underbara. Tänk om man hade haft mycket pengar, då hade jag utan tvekan åkt ner dit igen. Inte för att det skulle vara samma sak som första gången jag var där. Men det skulle ändå vara helt underbart. Jag har så otrolit många, stora som små minnen från den resan som alltid kommer att leva kvar.
Nu måste jag ta tag i mitt liv snart och göra någonting vettigt känner jag. Istället för att sitta hemma och tittapå alla underbara resor som man har gjort och som man skulle vilja göra så måste jag ta tag i det här och försöka skaffa mig ett jobb så att jag kan få göra ännu en underbar resa.



Idag kommer Jocke hem från Turkiet, så äntligen ska jag få träffa han igen :) ♥

Evelina

Ja igår var det fredag och då tog jag bussen in till stan vid 3 tiden för att träffa Markus och Jacke. Vi gick på Dackås och fikade, vi satt nog där i 2,5 timmar i alla fall. Det är helt sjukt, vi har inite träffats och prata sen studenten. Och det är ungefär tre månader sen. Men jag tycker faktiskt att det var otroligt trevligt. Det var kul att se dem igen, de kändes inte som de va så längesen vi såg faktiskt och dom va saknade :) Efter de så gick jag och träffa några andra. Kan ju meddela att världens knepigaste sak hände mig när jag var i stan. Men jag tror inte att jag kan skriva det här för man vet aldrig vem som läser min blogg. Men jag kan berätta en annan gång.
Och kvällen skulle bli lugn och skön, så självklart slutade den på Bockarna med Evelina ^^ haha! Ja det var inte riktigt planerat, men hon hade en bra övertalningsförmåga och jag hade väldigt roligt där fakktiskt :) Dansade typ hela kvällen. Så tack för det Evelina och det måste göras om.



En rätt ful bild på oss sen förra onsdagen ^^
men Evelina knäpptenågra nya igår som jag ska flörta till mig sen  ♥

kärlek <3

Kan man bli nått annat än lycklig och glad när man startar datorn och denna bild är som skrivbordsunderlägg ♥
du är verkligen den bästa Britta, vad hade jag gjort utan en vän som dig!


Ps. Uscha jag kan verkligen inte se sorgsna filmer. Ligger här med tårar i ögonen fast jag sett filmer i alla fall två gånger tidigare. Ååh den är så otroligt bra. Kärlek genom hela filmen. Jag kan verkligen rekommendera att se filmen "the notebook" jag vet att den är rätt så gammal men den är endå bland dom bästa filmerna som finns!

Trött

Det är inte alla som får äta middag med Kungen, men det fick jag göra i natt. Vi var på skolvägen där jag och mamma bodde tidigare. Vi satt och pratade lite där medan vi åt och han skulle hjälpa mig med ett jobb och så ^^
Just nu sitter jag framför tvn med mamma i Norrbo. Vi kollar på nå danskt sjukhus program.
Danskan gör att jag måste le lite  :) hihihi.. Jag blundar och försöker att förstå vad de säger men de är nästan omöjligt men jag skyller på att det är en svår dialekt haha. Annars idag har jag hunnit med att kolla på friidrott, varit på arbetsförmedlingen och att jobba/städa. Tyvärr gick 200m loppet när jag satt i bilen på väg hem från stan så jag fick nöja mig med att lyssna på radion. Men det är helt otroligt vilka rysningar jag fick när Bolt gick i mål. Shiit vilken kille :)

Ja men igår blev det som sagt bockarna, jag och Britta lyckade även få med oss Anders och Evelina dit. Vi började med en liten förfest i forsa innan vi åkte in till stan. Det var lugnt och trevligt. Det fick bli några fula kort därifrån ^^










Britta

Får man skylla på friidrotten eller ? Jo men det gör jag.
Klockan är halv 1 på dagen och jag sitter fortfarande i soffan utan att ha klätt på mig. Men det är faktiskt för att det är friidrott på tvn och den vill man se :) Kan ju inte missa när de svenska pojkarna tävlar, och dom imponerar på mig. Annars om inte det var så hade jag nog varit och städat mitt rum eller varit ute och sprungit.
Det är jag nästan helt säker på ^^ haha!
Ikväll eller ja på eftermiddagen i alla fall så ska jag träffa Britta och umgås med henne, vi ska på bockarna. Det kanske känns som vi har varit där rätt så mycket på senaste tiden men  vi måste passa på allt om går nu innan hon flyttar ner till Kalmar och är där och gör den staden lite mer disco.



ÄLSKAR DIG BRITTA ! ♥

Barnen



Dom bästa ♥ som jag träffade igår!

Stjärnor

Alltså någonting som verkligen är fascinerande är stjärnor tycker jag. Jag tittade upp mot himlen nu på tidiga natten och det är så otroligt fin. Tänk dig miljoner små gnistrande pärlor som fyller en hel himel. Ja nästan exakt så ser de ut om man tittar mot dem. Hade det inte varit fuktigt och lite små kyligt ute hade jag lagt mig på marken bara för att se på dem. Men det är samtidigt lite läskigt att titta, de känns som dom kommer emot en och att dom rör på sig. Fast det gör dom väl också men på ett läskigt sätt. Stjärnor ä otroligt häftigt tycker jag :)
Ikväll blev det att jag åkte in till Hudik för att träffa mina små stjärnor Zeb och Steffo, det var så roligt att träffa er och se era små tindrande leenden igen :) hihi.. hann tyvärr bara träffa er ca en timme men de betyder mycket för mig. Efter jag träffat dom så träffade jag Högberg, vi körde en donken och en kikade på två filmer. Väldigt trevligt hade jag :) Men nu är det dags att sova lite för i morgon är det en ny dag men nya möjligheter.


En stjärna är en mycket stor och självlysande himlakropp av plasma. Den närmaste stjärnan sett från jorden är solen, vilken är källan till den allra största delen av energin på jorden. Andra stjärnor är synliga på natthimlen när de inte störs av solen, eller av andra ljusstarka objekt på jorden, så kallad ljusförorening. En stjärna lyser för att fusionen av atomkärnor i dess inre frigör enorma mängder energi, som så småningom färdas genom stjärnan och strålas ut i rymden. Nästan alla grundämnen tyngre än väte och helium är skapade i stjärnornas centrum.


Ps.  Saknar min Joakim nu, hoppas du har det bra ♥

Tisdag

Ja nu är kl strax efter 12 och jag och mamma har precis kommit in efter en ca 5km promanad med Klint. Det var riktigt skönt att gå ut och gå innan frukosten faktiskt. Och att ha sällskap av mamma betydde mycket för då har man någon att prata med under tiden :) Vid halv 2 då ska jag åka till pappa och förhoppningsvis hinna träffa han lite, ska även passa på att bada när jag är där för det längtar jag verkligen efter nu. Det känns som det var evigheter sen.  Senare ikväll ska jag troligtvis in till Hudik och träffa Erik H och vara lite med honom, det ska bli roligt, men han ska få träna lite först och så. Så jag vet inte riktigt hur mycket klockan kommer hinna bli men vi ser väl :)

Måndag kväll

Ja jag gjorde faktiskt som jag skrev tidigare, jag och klintan tog en promanad på 5km :) Det var väldigt trevligt och skönt, förutom att jag upptäckte att jag hade fått en blåsa på båda hälarna när jag kom tillbaka. Så det är inte att rekommendera att gå med ballerinaskor. Men annars gick det väldigt bra.
Efter promenaden så åkte jag in till stan och städade i två och en halv timme. Sen efter det så åkte jag på glysis med Patrik, Jonas och Linus och kollade på HHC när dom presenterade A-laget och gjorde lite tävlingar.


Måndag

Ja idag är det måndag och de flesta har väl börjat att jobba igen. Själv om någon har missat det så är jag arbetslös och har inte så mycket att göra på dagarna. Klev upp kl 9 idag då mamma skickade ett sms till mig om någonting. Gick ner och la mig i soffan och kikade på twiligth och åt pizza som fanns kvar sen igår. Aaa hör ni hur farlig mina dagar är, måste ta tag i mig själv och hitta på saker nu innan ja typ blir fet som gud vet vad. hm ja nu fick jag en idé undra om jag ska ta Klint med mig och gå ut på en promenad :) ja de ska jag göra, mamma kommer inte hem fören runt halv  4 ändå. Och då ska jag åka in till stan och städa lite.

See you nu ska jag och Klint ut och gå :)


Grattis vännen



Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Jockes födelsedag. Hurra! Hurra! Hurra!

Ja då var min lilla pupp 18 år också då, ojoj va tiden går fort du var bara 15 år när vi blev tillsammans och nu är du 18 :) önskar att vi kunna fira den här dagen tillsammans, eller att jag i alla fall kunde få ge dig en stor grattis kram men icke. Du är ju i Turkiet du och lever livet där i stället :) Men jag hoppas vekligen du har en kanon kväll där borta men att du är rädd om dig så de inte händer digg någonting där nere. Ja men grattis på födelsedagen vännen :) älskar dig! ♥



Jag och Joakim i Bulgarien - 07

Sommaren med Göran



Ja igår blev det bio med Britta. Vi var och tittade på "Sommaren med Göran" Oftast tycker inte jag om komedier så mycket, men det här filmen gillade jag väldigt mycket. Det kan ju bero på att jag är ett fan av svenska filmer haha nerå men den var bra för det var klassiska tabbar som vem som helst skulle kunna göra. Efter bion så skjutsade vi runt på lite folk, först åkte vi till Ilsbo och sen mot Rogsta, sen skulle folk in till Hudik och sen skulle många hem hit och dit. Så det blev lite farande men jag och Britta hade det trevligt ändå ute i regn vädret :) Jag kom hem stax efter kl 3 och somnade runt fyra så nu är jag en aning trött. Sitter nu uppe och kikar på friidrotten igen. Just nu är det damarnas sjukamp så jag ska kika lite.

Ps. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men skulle tro att jag snart uppdaterar om det ^^ ( det är storm ute :( , )



Här har vi biotrailen för "Sommaren med Göran"

Fint väder eller friidrott ?

Är det inte typiskt nu när det är friidrott på tv så ska det vara strålande sol. Det har varit lite halv mulet i flera dagar och man har inte vetat vad man ska göra, men nu när det är strålande sol är det även friidrott på tv och det vill man ju mer än gärna kika på. Kanske man kan gå ut lite senare och ta vara på solen. Ikväll eller i alla fall senare i eftermiddag ska jag troligtvis träffa Britta. Och då ska vi försöka hitta på nå trevligt, vem vet en bio kanske de kommer att bli :)


Turkiet



I morgon drar bland annat Jocke och Camilla till detta underbara ställe Turkiet/Alanya. Kommer att sakna Jocke jätte mycket, men jag hoppas att du får en underbar resa. Själv ska jag vara hemma och hoppas på fint väder så man kan få nån sol timme. I morgon ska jag hjälpa Jan att typ måla eller att borsta huset. Ja vi får väl se vad jag får för uppgifter att göra. Nu ska jag alldeles strax gå uppp och krypa ner under täcket! godnatt ♥

körkort, körkort, körkort, moppekort ^^

Knäppte en klockren bild i Sundsvall!  hahahah


Tuvali

Jag har inte så mkt att skriva just nu, har kommit i en liten svacka men är snart tillbaka! Igår var jag och mamma i Hudik hela dagen och träffade Tuvali och Andreas en sväng. Tuvis var inte på det bästa humöret men de var roligt att få träffa henne igen :) Sen på kvällen spelade jag spel med några och sen blev det lägg dags hos Joakim <3


Bockarna

NU är de bockarna som gäller med dem hära! kan inte bli så mkt mer än KUNG!


Drömmar

Nu på morgon sidan drömde jag en jätte otäck dröm. Jag drömde att jag var på nått stort fotbollsläger. Alla man kände var där plus många många fler. Jag hade varit och kikat på en match och skulle gå dit vi bodde. Men alla hus såg lika ut så jag gick till fel. Jag upptäckte det först när jag hade gått upp för trappan och insåg att det inte var våran dörr. När jag gick upp för trappan hade jag mött ett gäng ungdomar, och samma ungdomar mötte jag när jag skulle gå ner. Jag kände igen två stycken av dem men de ville inte se på mig och heja så jag gick bara vidare. När jag nästan hade kommit  ner till dörren som ledde ut så satt en av tjejerna där och sa att "nu är det dags" jag hade en dålig känsla av att de tänkte förfölja mig. Jag börja genast springa men en av pojkarna i gänget fick tag på mig och fick ner mig på marken. Han såg alldeles ledsen ut men sa att han inte hade något val och att min tid var ute. Han nämde någonting mer och jag insåg att dom skulle dränka mig. Jag bad för mitt liv och han blev bara mer och mer ledsen. Han släppte mig och sa att jag skulle springa, precis när jag började springa kom de två andra pojkar och slet tag i mig. De la ner mig på marken och sa att jag skulle får en sista önskan innan jag skulle dö. Då svarade jag att de sista jag ville var att få tala med min mamma och berätta att jag älskar henne och att hon ska hälsa alla dem andra som jag älskar. Killarna blev alldeles iskall i blicken och tittade på varandra. Ja vi lovade sa den ena. De ringde mamma och jag hörde hennes röst men någonting var fel så hon kunna inte höra min. Jag hörde hur hon ropade hallå och mitt namn samtidigt som hon undrade vad som hade hänt mig.

De var en sådan fruktansvärd dröm så de finns inte... Fyy.. varför drömmer man sådant :(

Vägarbetare

Nu låter det som att jag är väldigt negativ. Men det är inte meningen att dra alla vägarbetare över samma kam men är det någonting som verkligen gör mig irriterad just nu så är det vägarbetare. Det som jag stör mig på mest är:

Att dom startar  ca 20 projekt runt omkring tillexempel Bjuråker samtidigt. Som innebär att det tar 20 gånger så lång tid på alla ställerna. Istället för att starta på ett ställe och stanna där tills dom är klar. Vägarna är dåliga när dom börjar på att "förbättra" dem. Men när de har avslutat och gjort klar allting så är vägarna usla. Alltså det är helt sjukt vad dåligt det blir. Vägen till både strömbacka och till Norrbo har blivit mycket sämre efter att de har "lagat" den. Och det måste ju vara allt annat än rätt ? Att lägga ner massa pengar för att laga vägarna som ger sämre resultat tycker jag är fel! När man ändå är där och jobbar så måste man kunna lägga ner lite mer tid och få ett bra resultat. Annars tar det ett år och sen är det dags för att göra om det igen. Jag kan förstå att det kan komma stenar som skjuter upp när kylan släpper i marken eller att asfalten sjunker ner lite efter ett tag. Men att det är nersjunket och knöligt med vassa kanter direkt är fel! Och jag vet inte riktigt om dom är värd att tjäna ca 20-30 tusen kronor varje månad för att inte få de resultat som folket väntar ! Klart det är jobbigt att vara vägarbetare dom jobbar hela sommaren i både strålande sol och i regn. Men inte är det jag som har valt arbete till dem utan de har det gjort själv och de borde ha vetat vad de gav sig in på! Aja sorry för mitt lilla utbrott men tror nog att det är fler än jag som känner samma sak.


sprungit

Va vad är de nu för fel ? Jag har varit ute och sprungit. Kom nästan precis hem från en runda på 4km. Det låter kanske inte så mycket men det känns faktiskt riktigt bra nu efteråt. Och kan erkänna att jag inte hade klarat en meter till ^^ Men förhoppningsvis ska jag försöka komma ut ett par till gånger den här veckan. Bra gjort Frida!

Sundsvall

Idag har jag varit i Sundsvall hela dagen. Har varit där med Evelina, Britta och Agnes och de känns kul att vi tre hittade på någonting. Jag skulle absolut inte köpa någonting men kom hem med två par skor, en skjorta och en kofta. Men de var fint i alla fall och det blev en bra dag med dom bästa  :)


sista dagen

Jaha då var sista dagen avklarad.

Frida är:
•Arbetslös
•Rastlös


Snart arbetslös

I morgon är det min sista dag på Dellengården för i sommar. Eller det är i alla fall den sista planerade dagen för man vet aldrig om någon blir sjuk eller så, då har man kanske turen och får hoppa in någon dag. Annars kan man säga att jag är arbetslös efter söndagen. Oj visst låter jag vuxen. Ne men det känns faktiskt hemsk att säga. Har alltid tänkt att jag ka vara ledig men det är ju en liten vitlögn det, för ledig är man väl inte om man är arbetslös inte. Men ikväll har det i alla fall gått jätte bra att jobba.

Funderar på om man skulle ha sett nån film ikväll kanske, men det är ju så att jag alltid ser samma filmer. De filmer jag tycker är bra har jag nog sett minst 5 gånger. Och nu känner jag för att hitta en ny bra film som jag kan titta på några gånger, för det är lördag och jag sitter ensam hemma hos pappa i friggesund, inte allt för roligt kanske men det är väldigt skönt. Ska jobba i morgon så det är lika bra att vara utvilad då.



Älsklingen igår när vi fiskade <3

Hästnäs

Stack iväg en sväng och badade , borde inte ha badat eftersom ja är sjuk men de var riktigt skönt i vattnet faktiskt.




Veckan

En liten tillbaka blick över veckan som har varit, de blir en kort resume.
I tisdags åkte jag in til stan och träffade Erik Högberg, vi gick på Sigge Hill och de va trevligt!



I onsdags var jag ledig och det var väldigt  skönt, på kvällskvisten hade mamma och Jan några vänner på besök och de åt surströmming och så, men jag och August hade turen och fick tacos istället ^^ Men vi hittade ett litet ovanligt djur, eller djuret är väl inte ovanligt men att få hålla i en är väl ligick inte ovanligare. Det var i alla fall en fladdermus. Jag filmade lite så ska lägga upp de. Sen åkte jag inte till staden och gick på bockarna en sväng. Men var inte där nå länge eftersom jag skulle jobba på torsdagen.
 
 

Igår var det torsdag och då jobbade jag i princip hela dagen. Jobbade på Dellengården mellan kl 07.00-14.00 sen kom ja hem vid 15.00 tror jag. och for till stan kl 16.00 och jobbade till kl 21.00.
FY säger jag bara, igen att rekommendera.


Jobbet

Just nu sitter jag på jobbet och har det väldigt lugnt, nu undrar säkert någon hur jag kan ha tid till att sitta med bloggen men som jag sa så är det väldigt lugnt här idag. Jag jobbar med Karin idag och vi började dagen med att ta en promenad vid kl 20 över 8 med våra pensionär :) vi var ute till nästan kl 9 . Efter det så satte vi oss ute på altan där vi fikade i solen. Mysigt värre :) sen har jag även varit nere på trivselstugan idag där de spelade bingo och hjälp till. För dom som inte vet så är trivselstugan ett ställe där alla pensionärer kan träffas och umgås med varandra. För det händer annars inte så ofta att man träffar folk från andra avdelningar. Där brukar vi spela bingo, lyssna på musik, fika och ha andra gemensamma aktiviteter :) a så nu sitter jag bara här och väntar på att dagen snart är slut och jag ska åka hem :)

moln

Idag är det inte så fint väder som jag vill att det ska vara. Vet inte riktigt vad som händer faktiskt men vi får väl se.

Robin Eriksson

Hahaha, fick dom här bilderna av Jonas igår kväll.. Eftersom vi stod och snackade med "Idol Robin" Eriksson på stadt i lördags så passade vi även på att ta några bilder med honom. Jag vet att det verkligen är tönt varning, men de va lite kul med tycker jag :)





Sommar på dellen

OJ vilken dag, i dag blev det verkligen en sommardag som jag har längtat efter. Fint väder med strålande sol, jag, mamma, Liam och Jan har varit ute med båten, fiska, bada, sola och varit på nätterön där vi grillade. Dagen började med att vi tog båten ut på sördellen och fiskade lite, inte ett napp på hela tiden så vi bestämde oss för att åka vidare ut på norrdellan, där hade vi bättre fiske lycka. Mamma fick en abborre tror jag, Jan fick 2 och lilla jag lyckades faktiskt få 7st. Så de var roligt att fiska när det nappa. Vi var som sagt även ut på nätterön där jag och Liam badade och lekte. Fikade och grillade korv. En helt underbar dag är lite röd lätt om kinderna nu av solen :) Vi var ute mellan kl 11-5 ungefär så de blev en hel dag.




















Underbar sommarkväll

Åh vilken mysig kväll det blev ikväll efter jobbet. Skyndade mig hem till mamma i Norrbo för jag visste att Liam var där. Och när jag kom till Norrbo så hade dom precis gått ner till sjön och Liam hade även hunit med att bada. Men fy vad kallt de skulle ha varit. När jag kom så hoppade vi i båten och for ut på en liten fisketur. Fiskelyckan hade vi inte riktigt på våran sida för vi fick typ bara en Abborre. Men de var otroligt mysigt. Jag och Liam har suttit och sjung lite olika låtar som tillexempel " akta dig för Ruskprick, akta dig för Ruskprick. Ruskprick är så bläng, Ruskprick är så bläng" A vi har sjungit många olika små knasiga låtar. Efter fike turen fick även Liam turen att åka lite fyrhjuling med Jan. Nu har Liam precis gått och lagt sig efter en mys stund i soffan. Puss på dig Liam ♥

Ps. Får inte glömma de roligaste på hela kvällen, Mamma ramlade i sjön! hahahahhahahah...








En bättre kväll får man leta efter, och mamma kommer typ slå mig gul och blå om hon ser att jag har lagt ut den här bilden, men de är det faktiskt värt ^^

Ja nu ska jag fortsätta där jag var när jag skrev tidigare idag. Igår jobbade jag till kl 9 och då kom Britta till jobbet och vi for jag full fart mot forsa. Där bytte jag om och gjorde mig lite i ordning för en utgång på Stadt. På stadt spelade "Idol Robin" inte för att vi lyssnade så mycket, men jag stod opch pratade med honom i baren sen. haha ja jag vet att jag är cool ^^ Det blev en lyckad kväll med trevliga människor :) Jag och Britta sov i forsa.


Här har vi Robin nere på scenen på Stadt.


Och här är han som typ spelade bas, lite knasig kille faktikt.
Pratade även med honom senare men a lite kul va han med.


Dansgolvet, a de blev en liten galen bild!

utgång

Jag har jätte många FULA bilder sen igår som jag ska ladda upp så fort jag får chansen ;) ^^ De är inge roligt att hålla på att skriva massa när man inte kan visa bilder. Men just nu ligger jag iallafall i fränö med Britta och väntar på lite mat!!

 

Men jag kan i alla fall ge er en skit bra film som spelades in i Onsdags. Dom som medverkar i filmen är till vänster Evelina Brandt, mitten Britta Persson, och till höger är det Frida Canebro. KUNG KVÄLL! kommer även fler bilder sen den kvällen.

RSS 2.0