19år

Ja då var man 19 år då, gud vad tiden gå fort :) Men det blev en lugn och skön dag och tack alla som kom, ni är så himla söta. Och tack alla andra som gratulerade mig, och måste ge ett extra tack till min vän Jimmi som var hur söt som helst, det är inte alla som får ett blommbud hem till dörren. Tack Jimmi, så gulligt! Men ett litet Grattis till mig då :)



Nu har veckan börjat igen och a som jag alltid skriver så har jag till största delen bara jobbat. Eftersom de inte händer så mycket i mitt liv så tänkte jag bra visa lite bilder sen vi var i fönebo sist och sen träningen idag :)


Var bara och kikade på träningen idag, men ska nog börja träna igen snart
men a vi får se när jag får tillbaka lusten och orken. Men just  nu har den svikit mig!



Var i Fönebo för några dagar sen :)


Sool

Idag har jag jobbat mellan kl 07.00-13.30 och efter det så stack jag till fönebo där jag träffade Jocke, Camilla, Henke, Matte, Putte, Jögge, Gurra, Ante, Carro, Agnes och a säkert någon mer med, borde egentligen inte nämna namn för då glömmer man ingen men a det var väldigt trevligt i alla fall. Alla dem låg där sedan i morse men a jag får vara glad att jag fick några timmar i solen i alla fall. Men nu sitter jag bara hemma och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. För så ska vi åka in till Hudik och städa ur det sista ur min lägenhet. Sen får vi se vad som händer ikväll ska troligtvis träffa min älskade Agnes :)

Igår jobbade jag också, men då jobbade jag kväll och slutade inte fören kl 9 på kvällen. Efter det så träffade jag Larga och Jimmi en sväng och sen fortsatte mot Delsbo där jag träffade alla som jag var med på fönebo idag :) Sen var jag chauför ett tag på natten innan jag åkte hem och sov!


Älsklingen och jag ♥


Hos Ante :)


okej ? ^^


PUSS


Super fotografen Frida är i farten ;)

Twilight



Shiit aa jag borde ha litat på dig Britta när du sa att Twilight var "förtrollande".
Den är helt otrolig enligt mig, fascinerande. Jag önskade att filmen aldrig skulle ta slut. Och en fortsättning nu på direkten skulle jag inte tacka nej till. Det finns ju alltid ett sätt att få veta vad som händer i nästa film och det är att läsa böckerna. Jag blir så besviken på mig själv eftersom jag vet att jag aldrig skulle orka det. Men a vi får väl se hur jag gör. Jag tror tyvärr inte att alla skulle gilla Twilight, det är nog en liten speciell film men som är som sagt enligt mig underbar!

Förlåt lovade dig Britta att vi skulle se den tillsammans, men den lockade så mkt igår ^^ och du har ju sett den!
Men vet du vad, vi kan se den igen snart tycker jag :)


Sommarkväll

Nu är det bara att njuta av alla fina kvällar, och försöka att ta vara på sommaren. Det är synd att jag jobbar precis varje dag men jag ska ändå försöka att vara ute innan och efter jobbet så mycket som möjligt. Det här har jag verkligen längtat efter hela vintern och äntligen är de varma sommarkvällarna här ♥ Så nu ikväll har jag suttit uppe på blåsåsen och tittat på när pojkarna spelat lite fotboll även kallat "arsel". Sen har jag även varit med och spelat lite Volleyboll, väldigt kul :)
Tidigare idag har jag jobbat på dellengården, skrivit in mig på arbetsförmedlingen och städat ur lite i lägenheten.


Min älskade Joakim <3


Här spelas det för fullt, måste tillägga att bilderna är fina
för vara knäppt med en mobil :)


Sommar sommar sommar ♥

Jobb

Nu ska jag alldeles strax åka och jobba, ska bara försöka få i mig nå frukost först!

7dagar



Om 7 dagar fyller jag 19år, shit vad tiden går fort.

Ja då var det måndag igen och jag ska snart åka iväg till Hudik för att jobba på Sjukhuset. Jobbar precis hela den här veckan om jag minns rätt. Jag och pappa måste hitta en dag då vi kan åka in till stan och städa ur min lägenhet med, eller vi måste i alla fall packa ihop och flytta lite möbler. För snart är det sista Juni och då ska jag vara utflyttad. Det känns både bra och dåligt att flytta hem, självklart är det mest bra men det har varit väldigt skönt att ha någonstans att sova när man är ute sent i Hudik. Men man har alltid syskon och kompisar som man kan sova hos. 

Midsommar



Ja då har ännu en helg paserat förbi. I helgen var de midsommar om det är någon som missat det och de tycker jag alltid är mysigt. Den största delen av helgen har jag spenderat i strömbacka med min underbara släkt. Jag har även varit till ljusdal en sväng och träffat bland annat Lars och Anton. Det var trevligt :) Helgen började med att jag jobbade och sen for direkt upp till strömbacka för att dansa runt midsommarstången, jag, Agnes, Niklas och Jonas dansade hela tiden och skrattade minst lika mycket. Jag saknade såklart mamma och Britta som var tvungen att jobba. Efter att vi dansat klart gick vi hem till lägenheten och grillade och sen for jag till ljusdal. På lördagen blev det dans uppe på badet och det var också väldigt roligt. Jag, Britta, Jimmy och Matte började med en liten förfest uppe på pensioners, sen drog vi vidare hem till mig och fortsatte lite innan vi till slut drog upp på badet. Det var verkligen en bra kväll lite kallt bara men det innebar även att det inte var nå mycket mygg framme och det är guld värt. Runt 1 drog vi hem till matte igen där vi satt och lyssnade på Fredrik som spelade gitarr medan vi försökte sjunga med. Hur mysigt som helst :)


Tillsammans


Måste bara säga att jag verkligen gillar den här boken, den är kanske lite "barnslig" men a jag gillade den. Det handlar om tre stycken ungdomar som är i 15 års åldern, två killar och en tjej. Självklart får de lite kärleks bekymmer och alla tre har även sina egna familjeproblem. Jag blir så glad imagen när jag läser den, slutet är så mysigt och rätt. Har nu även läst 2:an och den var lika bra, lite konstigt slut bara men jag såg idag att det även finns en 3:a så nu ska jag ut på stan och spana efter den med :)

Får nog tacka min älskade Britta som sa att jag skulle läsa den,för hon trodde den va bra  :)


Onsdag

Igår hade jag och Liam det jätte roligt nere på stan, vi var i rådhusparken och lekte lite och i lekparken nedanför.
Och nu är andra dagen avklarad på sjukhuset och det har gått rättså bra tycker jag. Men jag måste planera in några fler introduktions dagar men det hinnar jag nog göra. Men nu ska jag alldeles strax åka till friggesund till pappa ochhämta bilen, eller jag vet inte om jag ska åka tillbaka till stan ikväll eller i morgon bitte vi får se :)

Måste bara säga att jag vill tillbaka till Alanya, (Britta, sol, bad, crazy horse, knäppa relationer, allt folk ♥,)


Jobb jobb..

Ja nu har de börjat, jobbade första dagen igår på Dellengården och idag ska jag på introduktion på Sjukhuset. Sen är de jobb precis hela veckan, men de känns rättså bra än så länge :) Det finns bara ett problem just nu och det är att jag börjar känna att jag kommer få ont i halsen, och det har jag verkligen inte tid med nu. Men idag ska jag först hinna med att vara lite barnvakt åt SötLiam innan ja sticker iväg och jobbar :)

Student och Bal

OJ vilken helg, den har varit helt underbar det är en helg som jag aldrig kommer att glömma. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om den faktisk, finner inga ord just nu så det är nog bättre att visa alla de fina bilder som finns :) Det är i alla fall den mest minnesvärda helgen någonsin skulle jag gissa på.

Men en liten snabb tillbaka blick:
Fredagen:
Åkte till Ida på champangefrukost kl 7 där åt vi lite smörgåstårta och jordgubbar, och självklart drack vi champange med. Runt kl 9 gick vi upp till skolan, där alla 3:or samlades i Aulan för att sjunga lite och lyssna på tal. Sen blev vi bjudna på mackor i matsalen. Slutligen samlades vi i klass rummet där vi fick våra betyg och gav lärarna blommor. Sen var de dags för oss alla att ta oss ner till glysis för att bege oss ut på stan i studentåget och skrika lite och fira. Inge regn på hela tiden inte när vi gick i tåget och inte i borgaparken så vi hade verkligen vädret på våran sida. Efter att vi hade varit i borgaparken så åkte vi 5 tjejer en amerikanare runt runt på stan och sjöng och det var verkligen kul, kl 4 skulle vi vara i Delsbo för då hade jag och Elina studentmiddag hemma hos Jonny, där fick vi presenter och åt lite mer smörgåstårta :) 
Tack för alla fina presenter ♥ Sen åkte vi tillbaka till stan och festade vidare inne på stadt. Det blev en kanon kväll!



Två bilder sen champangefrukosten :)



Lördagen: Uppe med tuppen, kl 8 var de dags att hoppa in i dushen och dra på sig kläderna för att gå ner till Red Head för att göra i ordning min balfrisyr. Där satt jag i ca 2 timmar och var inte den piggaste, men blev den finaste, haha nerå men blev väldigt nöjd :) hon bjöd mig på coca cola och på godis. Även att min underbara bror kom förbi och gav mig lite frukost och det satt verkligen perfekt i min tomma mage. Tack för de :) Ja och när jag var klar runt kl 11 så kom mamma och hämtade mig och vi får hem mot Bjuråker för då var de dags för studentfotografering med Madde. Fotograferigengick bra och jag hoppas på några fina bilder. Sen blev det hem till Norrbo och äta lite mat innan vi skulle vidare till Hudik för att kvart över 5 hade klassen fotografering inne på folkan. Ungefär halv 6 kom Carl dit och då började vi mingla runt, vi fastnade på hur många kort som helst tror jag. Sen kl 7 började vi gå in på folkan och då började festen, med massa mat, dans och underbara människor. Underbar kväll :) som aldrig glömms ♥ Tack!




Dagen innan studenten :)

Nu är det riktigt nära. ligger här i sängen och funderar på hur allt slutar. Men nu när jag tänker tillbaka på den sista terminen så är det synd att klaga, jag har varit ca 3 veckor i Colombia och 3 veckori England, och allt tack vare skolan. Sen har även de här 3 åren gått riktigt fort nu när man tänker tillbaka, jag minns verkligen första dagen på gymnasiet som om den vore igår.
Idag har jag även gjort mitt sista prov och det kändes bra, allt är nu klart, nu är det bara en överladdad mrgon dag som vantar oss studenter. Skakliva upptidigt i morgon för kl 7 ska vi vara hemma hos Ida dit vi är bjuden på champangefrukort. Efter frukosten så ska vi vandra upp till skolan där vi ska vara klockan 9. Det kommer bli en helt underbar dag i morgon med många blandade känslor.

Ne men nu måste jag sova på saken och få lite skönhetssömn och vakna i morgon med ett glatt humör som ska hålla hela helgen ♥  Men Grattis till alla Studenter, vi ses i morgon :)

Skolan

Nu har jag precis gjort mitt sista prov och sitter i den här datasalen för sista gången i mitt liv troligtvis. Sitter nu och väntar på att Anna ska komma till skolan, för då ska vi äta våran sista lunch och sörja lite för våran sista dag. Vi ska i och för sig hit i morgon och ta farväl med alla andra treor men a då kommer vi vara upptagna med andra saker och tankar. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag förstår inte riktigt hur det känns så väldigt sorligt efter alla motgångar man har haft i skolan och efter alla jobbiga timmar man har spenderat både här och hemma på att plugga. Men a det är väl bra att man nästan bara minns de bra sakerna i alla fall.

Ne nu ska jag träffa Anna och förhoppningsvis hinna träffa Jocke en sväng. ♥
Skriver kanske något mer ikväll.

Stress

stress stress stress, det är många saker som ska göras och som händer den här  veckan!

Knäppa relationer och kulturkrockar

Oj vilken vecka, bland den bästa veckan i mitt liv :) och tillsammans med den bästa, och det är Britta såklart!

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den eller jo den perfekta beskrivningen är egentligen
- knäppa relationer och kulturkrockar!


Haha så himla klockrent, men tyvärr är de nog bara jag ch Britta som förstår det. Förklaring kommer inte. Ja men som sagt har det varit hur underbart som helst, vi har i största del legat i solen och badat. Både i havet och i poolen. Klarblå och inte en droppe regn på hela veckan, så det är synd att klaga. Vi har även hunnit med många ute kvällar och ett underbart nattliv. Vi har träffat många skandinavier, som t.ex. Norskar och Danskar, vissa underbarare än andra :) <3

Jag har nästan haft ont i magen hela veckan för att vi har skattar så mycket åt allting, t.ex. så har vi haft jätte svårt att prata för först började vi prata svenska men sen kom det in ett danskt ord och sen ett engelsk men i slutet av meningen hade vi hunnit ändra om till norska. Så vi har skattat åt varandras uttal och ord hela tiden.


En typisk dag bestod typ av: Att vakna av klockan runt kl 9 på morgonen, gå ut till det varma sommar vädret på balkonen och äta frukost. Packa ihop alla våra saker och ta oss ner till den underbara stranden. Där hoppade vi runt i sanden som var stekhet av solen. Vi åt glass, badade och solade i flera timmar. Sen smög vi oss hemåt mot våra sängar och vilade oss en timme, innan vi klev upp igen och tog en svalkande dusch och gjorde oss i ordning för det nattliga livet. Det började med "förfest" på balkongen med yatzy och kortspel, kan nämna att vi spelade många omgångar av hej kneckt som var lika roligt varja dag. Vi började några kvällar på "Crazy horse" som var det perfekta stället att börja på. Där vi även träffade Danskarna för första gången, och det är jag glad över :) Sen fortsatte vi kvällen på "Robin Hood" eller "Havanah" och avslutade kvällen på "Bellman". Hur roligt som helst.


Tack alla som gjorde den här veckan underbar, mest tack till Britta! <3


Britta i typ hur stora vågor som helst :) ♥

Bad i det underbara vattnet, finns många fina bilder som kommer sen :) ♥


Dansk Jonathan, som var hur snäll som heelst. Glömmer aldrig :)
Kanske inte den finaste bilden på oss men men, kan även tillägga
 att vi hade lite svårt att förstå varandra men vill man ska går allting :) ♥


Och vattenmelon sitter aldrig fel i den exotiska värmen :)
skulle kunna göra vad som helst för att få komma tillbaka
och vara där och göra om allt, och träffa alla igen.
En underbar tid ♥






Turkıet

Tuuuuurkiiiet ar uuuundeeerbaaart ♥

precıs varıt pa helkropps massage, men kan aven meddela att mın mobıl har blıvıt stulen/bort tappad.

RSS 2.0