Saknad

Nu skulle jag vilja ha en Britta och prata och skratta med! Det vara allt för längesen! ♥


Canebro und Persson


Vilken KUNG han är!


Söndag

Det har varit en jätte bra söndag där jag verkligen inte har gjort någonting. Har läst massa i boken och sen kollat på ett avsnitt av Robinson annars har jag bara varit med Jocke och tagit det lugnt :) mycket skönt. Nu sitter vi självklart och kikar på fotboll. Det är ju El clasico ikväll och det missar inte Jocke hihi. Börjar faktiskt gruva mig inför jobbet i morgon nu, det känns inte allt för roligt att gå dit men som sagt brukar det alltid gå bra bara man kommit på plats och börjat jobba. Efter fotbollen blir det paradi hotel så godnatt med er. ♥

Första advent

Vi tänder ett ljus i advent,
det värmer den som frusen är.
Vi tänder ett ljus i advent,
det sprider ljus i vårt mörker här.
Och alla som är rädda och fryser på vår jord,
dom borde få sitta vid vårt bord
när vi tänder ett ljus i advent,
när vi tänder ett ljus i advent.


Det är helt otroligt att det redan är första advent. Önskar bara att det var snö ute eller att det i alla fall kunna snöa lite idag för det skulle nog göra så att mina julkänslor tar fart. Advent är ett mysigt ord tycker jag, det får en att inse att julen närmar sig. Jag tänker mig adventsljusstakar, pepparkakor, lussekatter, tända ljus och värme. Tyvärr får jag nog inte något av det idag eller det ska vara tända ljus och värme då hehe :) men det blir nog en mysig söndag. Det brukar dom flesta söndagar kunna bli tycker jag. Jag har ju faktiskt varit duktig att jobba både fredag och lördag kväll så nu blir det skönt med en ledig söndag innan jag jobbar 07.00-21.00 i morgon. A jag får gå hem ungefär tre timmar mitt på dagen och tänka på nått annat ett tag och det är ju skönt. Men pengar är alltid bra att få :) Så jag tackar inte nej. Men nu ka jag fortsätta att läsa :) Hoppas att alla får en underbar första advent nu och kom ihåg man behöver inte få dåligt samvete om man inte orkar göra någonting idag, för idag är det söndag och då får man mysa ner sig och bara ha det skönt och ta hand om sig själv!


Adventstid kom till mitt ensamma hus,
jag sätter i staken ett sparat ljus.
Något skall ske bortom frostig advent,
jag väntar en gåva, som Herren sänt.
Den gåvan är av ett helt annat slag
än gåvor vi ger till varann´ var dag.
Öppna din tillstängda dörr i ditt hus.
Så lyser i mörkret ett litet ljus.
 


Johan

Det är över ett år sen jag drömde om dig vännen. Men inatt fick jag se dig igen. Det var inte riktigt lika som de två andra drömmarna som jag har haft förut med dig men nästan. Men den var ändå jätte bra fast förvirrande. Det som var likheten med de andra drömmarna är att jag har passat på att krama om dig så mycket jag bara fått och att både du och jag är medveten om att du inte finns i verkligheten längre utan bara kommer för att träffas. Det är så himla svårt att förklara men det gör mig så glad med ändå ledsen. Önskar att jag kunna styra mina drömmar och vad jag gjorde i dom. Har 1000 frågor att ställa men det går liksom inte. Men att få krama om dig betyder mer än allt! ♥

Liam

Grattis Liam!
Idag är det Liam födelsedag så jag ska åka till Iggesund och gratulera honom :)
Hipp hipp hurra!


Lilla vickevire

Min lilltå värker, den gör ont :( så jag ska erkänna att jag har ramlat ner från Jockes trappa idag. Dumma trapp! Fast så farligt var det kanske inte för det var bara den sista biten men det var ändå hemskt, när jag var nere låg jag kvar och tänkte " Lever jag ? Har jag brytit nått ? Svanskotan ? Neeej datooorn hur gick det med den ? " Jag började med att kika bakom mig och datorn hann inte riktigt med mina snabba rörelser så den låg kvar i sin väska vid mig och sen när jag skulle resa mig så kände jag att jag slagit mig lite på högra låret men det var inte så farligt. Förutom lilltån då som jag typ måste ha satt mig på eller nå. Men förhoppningsvis mår den bra i morgon igen och det är tur att lilltån inte är så viktig haha. Sen har jag även varit på fotbollsträning men jag orkade typ ingenting och var stel efter ramlingen så den va inte så kul. Bra tränare och bra övningar men aa. Nu sitter jag i alla fall hemma hos mamma och saknar min Jocke men ska få träffa honom igen i morgon och det känns bra :) men skulle jätte gärna vara där nu med och krama om honom ♥ Fast det är bara att vänta det :)



Vart är snön ?

Idag är det en sådan där tråkig grå dag som alla andra den senaste veckan. Det är så himla tråkigt. Nu är det snart december och i december tycker jag att det ska vara snö och vitt på marken. Jag saknar verkligen allt ljus som snön ger ifrån sig. Snön innebär även kyla och det är väl inte riktigt lika roligt men för min del går det bra eftersom jag ändå snart ska åka till ett varmare land och vara där et tag. Idag ska jag bara hjälpa mamma med att hålla en hink medans hon putsar fönster :P Och sen ikväll ska jag till Delsbo och boxas med Camilla. Jag ska även jobba några timmar i morgon och det känns bra. Ska jobba på Edshammar så det innebär att jag ska sova hemma hos Joakim i natt :) ♥


Städat

Ingen vet vart den här dagen har tagit vägen. Tiden har verkligen gått fort. Men det kan ju bero på att jag låg i sängen till kl halv 12 med. Sov hemma hos Jocke inatt men han klev upp kl 7 för han skulle till skolan men som tur var kunna jag somna om och sova några timmar till. Sen åkte jag hem till pappa och städade ihop i mitt rum. Ja det är alldeles sant pappa, om du kikar in i mitt rum nu är det finare än sista du kikade in. Inte för jag att har städat klart det det är finare än förut i alla fall :) Plockade ihop lite kläder som jag tog med till mamma för att se om jag ska ta med dom utomlands eller om jag typ kan slänga dom. Uscha skulle verkligen behöva rensa ut massa av mina kläder igen. Och nu har jag åkt till mamma och sitter och kikar på Ghost Whisperer som är lika sorgligt om alltid. Avsnittet som är just nu har jag sett förut och det är verkligen jätte hemskt :( Det handlar om tre pojkar som har brunnit inne i ett barnhem.

Stan

Nu sticker vi vidare mot stan efter en dag i Sundsvall, hände inte så mkt mer än att vi träffade Filip och Fredrik ;) men det var ju helt okej haha. Dom är verkligen lika yr i verkligheten som på tv och rolig. Ne men nu ska vi som sagt åka till stan och festa lite. Vi bjuder på en nytagen bild men dessvärre inte den snyggast haha ^^ Webcamera is the shit!


Sundsvall

Ne nu drar jag till Sundsvall med Jocke, Poppe och Jögge och ikväll blir det hudik. Jag mår förörvigt bra igen efter sprutan och hoppas på en väldigt rolig kväll.

Sjuk tjej

Ibland får man tycka synd om sig själv, och det gjorde jag verkligen i natt och lite idag med faktiskt. Blev så himla sjuk inatt men bara i kanske 4-5 timmar och sen börjar de bli bättre. Så idag har jag bara varit mörbultad. Ja och den stora orsaken till feberattacken är ju självklart den där förbaskade svinsprutan som jag tog igår. De var inte alls nå roligt. Men idag har det fått blivit en väldigt lugn dag med lite sovande och läsande.


Bra dag

Ja det blev en bra dag trots allt, fast den har varit väldigt lugn. Jocke fick körkort och jag vann 300:- på bingo :) Så grattis till körkortet vännen, du är så himla duktig ♥ Nu kommer jag väl inte att få köra min egna bil längre skulle jag gissa på. Vi får väl turas om med det haha. Kan ju vara skönt att sitta brevid ibland med :P speciellt när jag blir så trött :)

Jacob

Ja jag är just nu helt insatt i twilight böckerna, och jag måste bara fråga om det är någon mer än jag som tycker mer om Jacob än Edward ? Jag vet inte riktigt varför jag gör det men just nu gör jag faktiskt det. Det kan ju vara för att jag hellre skulle välja en varm, mjuk, självsäker och dödlig kille framför en iskall, hård, mer osäker och odödlig kille. Ja nu vet jag att någon kommer att protestera över vad jag skriver men a så känns det just nu. Ska inte avslöja allt för mycket eftersom inte alla har hunnit så långt, som tillexempel Camilla ;) Så du behöver inte vara rädd att jag ska säga nått du inte vet ännu. Jag tror i och för sig att filmerna eller dom två sista böckerna kan ändra min synvinkel och göra att jag tycker mer om Edward för när man läser så skapar man sig mer en egen uppfattning. Jag försöker verkligen övertala mig själv att Edward är bättre men det går inte haha ^^ Ska fortsätta med fyran nu och leva mig in lite i deras värld igen!


Bjuder därför på en snygg bild på Jacob Black :) ♥


Vinter

Nu har jag precis lovat att jobba på månsbacken på Julafton, tyvärr måste man väl tacka ja till den första som frågor utefall ingen annan frågar. Så jag jobbar 6.45-16.00 på julafton. Inte allt för roligt att jobba ända till kl 16.00 men det fungerar det är mycket pengar i alla fall och det är ju bra. Får de om jag får jobba någon mer stans runt julhelgen med för får jag ta så gör jag det. Orkar nog inte hitta på någonting speciellt på juldagen i alla fall, för förra året var det helt värdelöst. Nu tycker jag att snön kan komma så att man kan få lite julkänslor. För dom brukar komma väldigt tidigt för min del och jag tycker att dom snart ska komma, fast det finns en risk att dom hinner försvinna innan julafton hehe, ne nu ångrar jag lite att jag lovade att jobba men äh jag hinner gruva mig tillräckligt fram till den 24:e skulle jag tro , och det blir nog bra :)


Stan

Ne nu drar jag in till stan för att kika på vad jag behöver för vaccin, dom kanske sticker mig redan idag. Måste även kolla upp hur det blir med svininfluensa sprutan som jag borde ha tagit. Jaja det löser sig väl. Efter det ska jag och Anders träna lite. Gym får det bli idag :) mycket trevligt och mycket jobbigt, sist vi gymma hade jag nog träningsverk i minst 4 dagar efteråt haha. Så får väl se hur det blir efter dagens pass.

Isabell

Förra veckan fyllde Isabell 1 år och jag har alldeles glöm bort att jag knäppte massa bilder då :) Men nu ska jag ta och lägga upp några sen vi var där och gratulerade henne. Tyvärr blir det inte att man hälsar på dom allt för ofta, men det är kul när man ser dem :) Isabell har verkligen blivit jätte stor sen jag såg henne sist och hon är så himla go och glad.


Lördag

Nu är det lördag och de innebär typ ingenting, eller jo att jag vill hitta på någonting :) Men vet som vanligt inte vad jag ska göra. Just nu ligger jag hemma hos Jocke i hans säng och kikar när alla pojkar här spelar tv-spel. Fast jag känner att jag gärna skulle kunna hitta på någonting annat ikväll istället för att bara kolla på tvspel. Det kan jag göra vilken annan dag som helst haha. Funderar om jag ska åka in mot Hudiksvall och se vad som händer där men jag vet inte om jag har ork till att tanka bilen. Det är bara ett måste i sådana fall för jag vet inte om jag ens lyckas komma ut ur Delsbo innan den är slut haha. Jag kan i och för sig åka in till stan nu snart så behöver inte klockan bli så mycket innan jag är hemma igen. Kanske någon är sugen på att bowla ? eller äta pizza ? för det är jag ^^


Aja vi får se vad jag hittar på, ska ta mobilen och slänga iväg några sms nu och se om någon nappar på att umgås med mig ikväll, man kan ju alltid hoppas haha!
Just nu håller jag även på att läsa dom här böckerna och dom är riktigt bra, det ända som är jobbigt med dom att jag alltid tänker på dom. Bella, Edward och Jacob passerar alltid mina tankar och man tänker ut hur man kan hjälpa dem att lösa sina problem :P Och vad som är rätt och fel! Sen drömmer jag även om dem på nätterna och det är ju lite jobbigt haha. Jag drömde även att jag red i natt så jag känner att det jag gör på dagarna har stor betydelse för vad jag ska drömma om senare på natten.

Idol

Oj nu skulle ja kunna skriva hur mycket som helst om Idol, men det ska jag inte göra. Kan säga att Eddie och Reza var sämst idag som vanligt. Eller inte Reza brukar vara dålig men det var hon idag. Så som jag har sagt sen det började så ska Eddie ut ikväll. Tove och Erik var verkligen bäst på solo sången och nu ska dom sjunga tillsammans och det kan ju inte bli någonting annat än bäst! Men aa Calle och Mariette var också kung :) Ne nu ska jag lyssna på Erik och Tove menadns ja skriver och ge dom ett omdöme. Och ja om jag trodde så var dom riktigt bra båda två. Jag blir så glad när jag hör dem sjunga :) Men nu ska jag sluta yra och kolla på Idol i stället. Ps. är glad förövrigt med, och allt ser ut att bli bra framöver!


Det får bli en bild på Calle ikväll eftersom han är så himla cool :) ♥


Ridturen

Ja nu sitter jag hemma och väntar på att kl ska bli 7 för då ska jag prata lite på skype, och det ska bli spännande. Ridningen idag gick faktiskt väldigt bra, jag var såklart väldigt ovan med allting men det får man väl vara efter 2 års vila från hästar. Men jag lyckades med att tränsa och sadla allt alldeles själv och de är jag stolt över, men sen när jag skulle hoppa upp så var jag lite för osmidig och kort så då fick jag ta en pall haha. Men den bjuder jag på. Sen blev det en timmes ridtur :) myys, ne nu ska jag åka från mamma till pappa i stället!

Rida

Ja det var evigheter sen jag red men idag är det dags :) vi får väl se hur det går med tanke på at det är fredagen den 13 ;) haha, men skriver lite mer sen när jag kommer hem för nu är jag lite stressad!

Grattis Johan

Grattis på födelsedagen vännen, ja idag är det din dag Johan. Saknar dig så himla mycket, förlåt om jag stöter bort alla minnen ibland även fast det påminner mig om en av mina bästa vänner. Men ibland är det så himla jobbigt att inse att man aldrig mer kommer att få uppleva allt igen och man är nog även lite egoistisk som inte orkar bli ledsen. Men nu ska vi vara glada och jag hoppas att du får en helt underbar födelsedag där uppe och att du ser att vi här nere tänker på dig. Tur att tiden går så fort, för det ses vi snabbare! Älskar dig ♥


Lycklig, glad och spänd!

Ja ikväll har det varit en sådan där super bra kväll där många puzzelbitar har fallit på plats :) Allt känns jätte bra just nu och jag hoppas verkligen att det kommer att bli så också och att allt blir som jag har tänkt mig. Jag har inte så mycket att skriva just nu egentligen mest bara att jag är en glad Frida. En av anledningarna är faktiskt att jag har pratat med Linus i telefon i nästan två timmar ikväll. Ni som undrar vem Linus är så är det en kille som var med till Colombia som jag fick väldigt god kontakt med under dom dagarna vi träffades där och det känns verkligen jätte kul. Tyvärr blir det inte att vi pratar allt för ofta fast jag blir lika glad varenda gång. Det är så mysigt att få höra en annan dialek och få prata med nån som inte är härifrån och kunna säga massa saker som egentligen inte är så betydelse fulla men ändå roligt att prata om eftersom man vet så pass lite om varandra. Fast det känns som jag har känt honom länge och som att vi är bra kompisar fast vi knappt har träffas för han är verkligen en stört skön kille som är jätte lättsam :) De finns ju även en annan stor anledning till att jag är så glad idag och det kommer jag snart att dela med mig av, men inte just ikväll. Vi får se när det blir hehe :)

I morgon ska jag även på arbetsförmedlingen och snacka med grabben där och se hur han tycker att mina planer låter. Han är nog inte allt fö glad på mig eftersom jag inte har riktigt gjort som han har sagt haha, men jag får försöka att lägga in lite av min charm och se m det fungerar. Jag får hoppas på det. Vi har ju varit bra kompisar förut och jag hoppas att vi fortsätter med det. Efter det ska jag även få träffa Markus igen och det var för längesen, vi ska på vaccinations droppin nu snackar vi inte om nån svinspruta utan om våran sista hepatit spruta. Jag hoppas inte att vi är försenade bara, men det tror jag inte. Vi ska även passa på att ta en fika och prata lite skit för det är vi väldigt duktiga på :) och det är alltid lika uppskattat från mig sida. Så i morgon blir nog n bra dag tror och hoppas jag. Även lite träning på kvällen och de är alltid lika kul :) hehe! Ne men godnatt mer er nu är det dagt för mig att krypa ner i sängen och fortsätta att läsa lite på min bok innan jag somnar med ett leende på läpparna!


Lägger in en djungelbild på Linus med från Colombia, bra för att jag får sådan längtan efter min och Markus tid där nere!


IFskiva

Igår hade jag bland världens roligaste kvällar, och den skulle jag gärna göra om :) Det var det härligaste människorna samlade på en och samma plats. Ne men kvällen var riktigt bra. Vi började med att förfesta hemma hos Camilla med bland annat SingStar. Sen åkte vi ner till bygdegården vid halv 6 och hälsade på alla som var där. På bygdegården åt vi god mat, jag och camilla gick upp på scen där vi delade ut priser och drog till med ett skämt haha, vi fick även fina priser för att vi hade vunnit serien. Det var bra musik och uppträdanden. Sen blev det massor med dans och sång och man insåg verkligen vilket underbart gäng alla vi som var där är. Och det gör mig så himla glad :) Ska säga grattis till Camilla som blev årets damlags spelare :) hon är BÄST! ♥ Vill även tacka jocke som var med och gjorde min kväll jätte mysig, älskar dig!


Camilla

Är hos Camilla nu och förbereder lite inför kvällen, haha det har ju börjat bra i alla fall vi har redan lyckats förstöra ett glas i en ram ;) Men eftersom vi är så bra så har vi fixat ihop ett nytt. Klockan är redan 1 och det börjar kännas lite stressigt faktiskt. Inte för att vi ska göra så mycket egentligen haha! Ska testa så att SingStar fungerar nu efter att Camilla har dushat klart, för det är alltid så sjukt roligt ^^ Bara folk bjuder lite på sig själv och vågar sjunga. Men det ska vi väl kunna ordna haha. Ne skriver kanske nå mer under kvällen


Fredagsmys

Oj vilket fredagsmys det blev ikväll, inte för att kvällen är slut men ändå :) Jocke och Camilla har varit hos mig i Norrbo hela kvällen och varit hundvakt med mig. Vi har gjort tacos tillsammans och ätit och nu har vi precis kollat på den första delen av Idol och väntar på utröstningen. Annars har vi bara haft det mysigt och pratat lite om morgondagen som både jag och Camilla är väldigt taggad för. Ska komma till Camilla typ kl 12 i morgon och då ska vi börja med förberedelserna.


Fredag

Jag är nyvaken och trött så orkar egentligen inte uppdatera här men jag har inte skrivit på flera dagar känns de som och det känns inge bra, men om ett tag ska ja skriva lite mer om vad min fredagen kommer att erbjuda :)


Hannah Montana

Ne nu ska jag snart dra hem till pappa och vara där ett tag, sitter fortfarande hemma hos Jocke och har precis kikat på Hannah Montana igen (: Blir glad i hela kroppen när man ser den, och jag kan ju inte påstå att Lucas Till är direkt ful haha. Han ser förjäkla bra ut! Alltså filmen är inte as bra på alla ställen men i helhet är den grym ^^ Den är så mysig och låtarna så bra! haha.. Ne undra om man skulle ha hittat på nå ikväll lite senare, ska ju ändå inte jobba eller så i morgon. Jaja vi får väl se vad som händer senare ska börja med att åka till pappa :)


Onsdag

Idag var det meningen att jag och mamma skulle åka till Hudik för att kolla på lite olika saker men vi bestämde oss för att göra det i morogn bitte i stället. Så nu vet jag faktiskt inte alls vad jag ska hitta på idag. Jocke är ledig så jag ska nog vara med honom men det vore kul att hitta på någonting med. Fast kl 20.00 måste jag vara hemma för att besvara ett samtal. Jag hoppas verkligen på det bästa nu! Måste klura lite på om jag har några frågor bara för borde passa på att fråga dem då. Men nu ska jag hjälpa jocke lite mer med trafikteorin, vet inte om jag är till så stor nytta dock men det är i alla fall skönt att kunna diskutera och läsa frågorna högt för någon.


Tisdag

Idag har det blivit en lugn start på dagen som nästan alla andra dagar, och vet ni vad jag trivs jätte bra med det. Så nu börjar man bli väldigt bortskämt med att inte jobba. Men jag har faktiskt hjälpt Jocke med att läsa trafikkunskap idag för nu är det inte långt kvar tills han har uppskrivning. Så det gäller att ligga i och träna lite :) Fast jag tror att det kommer att gå jätte bra! Nu vet jag inte riktigt vd jag ska hitta på faktiskt för att få tiden att gå lite snabbare. Jag skule kanske ha varit över till Evelina och kikat om hon har en bok att låna till mig så att jag kan läsa lite innan det är dags för mig och Camilla att träna.

Promenad

Ja nu har jag och Camilla precis varit ute på en promenad, så himla skönt och nödvändigt :) Borde man verkligen göra varje dag för det är så skönt. Nu ikväll var det perfekt väder och vi kom på så många roliga saker så vi har skrattat hela rundan ^^

Måndag

Oj oj oj en hel dag har gått och jag har verkligen inte varit uppe mer än en halv timme från Jockes säng, fyy. Ne nu borde jag verkligen ut och röra på mig känner jag. Funderar faktiskt om jag ska ta och ta mig en promenad ut i lite kylan för här inne luktar det instängt haha ^^ Jockes mamma fyller år idag så man får väl passa på att gratulera henne med, Grattis Anna. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt jag vill bara få tiden att gå så att det blir onsdag då jag får ett till efterlängtat samtal. Men i morgon är det tisdag och det innebär träning igen med Camilla och det är kul och då går tiden fort. Så nu längtar jag efter träningen i morgon :) 
 


Puss på vännen ♥


Söndag

På söndagen så tävlade Delsbo damer och herrar emot varandra i en liten tävling, dom som deltog från vardera lag var Svensson och Camilla ;) Orkar inte skriva så mycket om det. Men tävlingen gav en många skratt framför allt på grund av svensson. Dom tävlade i ridning där dom skulle genom en bana och sen hoppa. Kan ju berätta att Svensson bara hade suttit på en häst en gång förut, men var riktigt duktig ändå ^^ haha. Camilla vann och de var de viktiga haha! Allt är filmat och kommer visas till helgen på delsboskivan!


Lördag

Ja i lördags hade vi nikenskiva och det var riktigt roligt faktiskt :) På dagen blev det lekar och på kvällen fest, här kommer lite bilder från dagen men tyärr blev det inte så många bilder.



Pappa

Ett stort grattis i efterskott till pappa som fyllde år igår :) ♥


RSS 2.0