Idol

Ingen missar att Erik sjunger ikväll va e på Idol, tänkte bara säga de så ni slipper bli ledsen om ni skulle råka misa honom. Men nu är ni påminn iaf och det är ju bra, snällt va ? ;) Heja Erik! Annars i natt så vet jag inte riktigt hur jag ska göra, är fruktansvärt sugen på att åka på på bockarna men eftersom jg ska till Kalmar och troligtvis ut både fredag och lördag så borde jag verkligen inte gå ut ikväll. Men Evelina undrade om jag ville hämta dom ikväll och det skulle jag väl kunna göra men det är ju rätt jobigt att göra det med speciellt när jag ska upp tidigt i morgon men jag vet själv hur det är och inte ha hämtning på natten så man borde väl ställe upp, det behöver ju inte ta mer än 1½ timme innan jag är i sängen igen. Aja ska fundera en halv timme till på hur jag ska göra så ser vi sen :) Vore kanske lika bra. Nu är jag hemma hos Jockeoch myser ! Och i morgon ska jag och pappa till farmor och farfar och gratulera farmor som fyller år :)

Pizzabullar

Idag har jag jobbat med mamma på Dellengården och det har gått bra, vi fick en lugn dag utan några större problem som vi måsta lösa :) Sen när vi kom hem så bakade vi pizzabullar, och nu har precis den första plåten blivit klar och jag har hunnit smaka på dem. Så jag kan berätta att dom blev otroligt goda och att vi är väldigt nöjda med resultatet. Men nu ska jag snart åka hem till Jock tänkte jag och tillbringa kvällen tillsammans med honom för de var rätt många dagar sen nu! så jag längar efter honom. Men jag kan ju även berätta att jag längtar som en toook efter Britta med så jag ser verkligen fram emot att åka ner dit på fredag :)


Älskar dig Joakim ! ♥


Höst vindar

Hua nu är det verkligen höst, det blååser och regnar hela tiden, fyy nu måste man verkligen börja att klä på sig igen för jag har ingen lust att dra på mig någon förkylning nu :) Men nu ikväll så har jag varit på träning i Niken, men vi tränade inte så himla länge utan gick inte ochpratade lite om våran framtid. HT var även där och knäppte en massa kort så vi får väl se om vi hamnar i tidningen någon dag nu i veckan haha :) ne nu ska ja kolla på Idol.


Staplat ved

Morgonen har jag tillbringat tillsammans med mamma, det var meningen att vi skulle baka men det blev lite stressigt eftersom mamma kom på att hon skulle på personal möte så vi tar det i morgon eftermiddag i stället. Annars på morgon har jag eldat för jag tyckte det var väldigt kallt i huset och sen har jag faktiskt varit snäll och hjälpt Jan med att stapla ved. Just nu sitter jag hos pappa och har precis lagt in massa av mina fotbolls bilder på ett USB-minne som jag ska ta med på träningen ikväll. Tänkte ge det till Jan-Åke, för de kanske är roligt för han att ha lite bilder och de går väl att göra någonting kul av dem till avslutningen eller så. Och nyss ringde mamma från Dellengården och frågade om jag ville jobba där i morgon och de är u synd att tack nej till jobb så i morogn ska jag jobba igen :)



Eskil

Världens sötaste morfar de är Eskil de. Han ligger på sjukhuset nu och har opererats idag men jag har inte hört hur operationen gick ännu men jag hoppas att det gick som planerat och att morfar mår bra. Jag håller tummarna för honom.


Kalmar



På fredag går tåget mot Kalmar och då ska jag få spendera flera dagar tillsammans med Britta. Och det har jag verkligen längtat efter. Vi träffades ju en timme i lördags men när man ses så kort efter en sådan lång tid så vet man inte riktigt vad man ska prata om eller man försöker hinna med att prata om så mycket som möljigt på så kort tid och då blir det bara halva berättelser. Men nu till helgen vill jag veta allt om det som har hänt nere i Kalmar :) och det ska bli så mysigt! ♥

Dackås

Ja nu drar jag in till stan och fikar med Marcus och troligtvis Jacke med :) Det ska bli trevligt att höra hur det är med dom nu för tiden. Har ju inte träffat dem sen senast vi fikade :)


Äckel grodor



Alltså är det meningen att man ska få rysningar i hela kroppen, nästan köra i diket och spy när man kör bil bara för att det regnar ? Ne de tror inte jag. Men vad ska man göra när det kryllar med grodor i alla storlekar fulla vägen alltså minst 2 st per meter och det är ganska många meter från Delsbo till Norrbo. Och aa det finns verkligen ingenting vidrigare än grodor. Jag ska aldrig mer köra bil när det regnar och är mörkt!

Drömmar

Det är helt otroligt jag har haft 4 sköna nätter nu utan en eländig och jobbig dröm. Annars brukar mina nätter verkligen bara innerhålla massa massa drömmar då det är kaos. Jag hinner med att göra allt och möta alla men allt som händer är oftast bara tråkiga saker. Och när jag vaknar på morgonnen mår jag fortfarande dåligt över alla tragiska saker som jag varit med om och är lika trött när jag vaknar om inne tröttare eftersom jag hållit igång hela natten. Men nu i 4 dagar har drömmarna varit bra, jag kan inte säga att jag har haft mindre drömmar och att jag varit mer avslappnad när jag vaknat för jag har fortfarande hunnit med 1000 saker och träffat allt och alla men de har ändå varit bara bra saker och de är kul :) Då känns de mycket lättare att vakna när man får börja dagen positivt. Är det någon som förstår hur en människa kan och varför man ska drömma så otroligt mycket. Tänk om man kunna få en lugn och skön natt då man äntligen fick slappna av och slippa tänka på någonting. Så nu får jag väl säga "peppar peppar, ta i trä" för annars är väl allt som vanligt när jag somnar ikväll igen :)

Britta

Idag fyller Britta inte år :D wiihoo.. Ne men vi har sagt grattis till henne i alla fall eftersom hon äntligen är hemma i Hälsingland igen. Så himla roligt att få se henne igen fast de bara blev i ca en och en halv timme men vi ska ta igen all tid som vi har missat snart ändå. Så idag har jag som sagt grattat Britta och jag och Agnes gav tillsammans. Efter det så har jag bara jobbat som jag även ska göra hela dagen i morgon! Men nu ligger jag hemma hos Johan på hans golv och kikar lite smått på när pojkarna spelar FIFA.. hmm.. kul.. ^^


Idol

Alltså jag låter som den största Idol-nörden någonsin men oj vilket bra startfält det är i år alltså, och Erik grät lill vännen då. Den här säsongen får man verkligen inte missa :) kommer bli en otrolig tävling. Och jag tror att jag tycker att Calle ska gå vidare faktiskt. Ne nu ska jag lugna ner mina Idol nerver lite ^^ sov sött för de tänker jag göra!

Idol

Nu är min arbetsdag avklarad och de är väldigt skönt. Så nu är det bara att ladda om tills i morgon och fortsätta då. Så nu vet jag inte vad jag ska göra faktisk om jag ska stanna hos Joakim eller om jag ska åka hem till Friggesund. Självklart vill jag stanna kvar här men jag måste hem tidigt i morogn och då kan de vara skönare att vakna hemma hmm, jaja vi får väl se hur de blir. För vet ni vad nu sk jag fakiskt se Idol ^^ lalalalalalalalalaaaa..

Kungen


Jag vet att jag tjatar om den här pojken men jag kan inte släppa de, kollade precis på Idol. Eftersom jag missade det igår så passade jag på att se de nu på mina tre lediga timmar. Det finns några som är så otroligt bra som tillexempel Erik ;) Ikväll missar jag det igen eftersom jag jobbar, men jag kan ju se de senare på internet. Och i morgon ska jag till Britta om ni ville veta, ska dit och gratulera henne lite i förskott. ♥


Jobbar

Nu har jag jobbat 5 timmar och ska få vila mig 3 timmar hemma hos Jocke och sen ska jag tillbaka på jobbet igen och jobba 6 timmar till, men de ska väl inte vara några problem tror jag. Så nu ska jag försöka att sova lite :) Kanske skriver nå mer ikväll om jag orkar ♥

Agnes

Idag har det blivit en hel dag i Hudiksvall. Åkte in kl 12 för att gå på arbetsförmedlingen och där fixade vi lite grejer och pratade om lite om allt möjligt och sen så träffade jag Agnes på stan och då in handlade vi presenter till Britta och de ska bli väldigt spännande ^^ Sen har jag även hunnit med att träffa Emanuel och varit lite med honom vi gick runt lill fjärden och prata lite och så :) Och nu är jag tillbaka till Agnes och ska sova här i natt ♥

Idoool

Ja Eriiik är vidare, ja de är helt sant så nu håller jag tummarna för honom i morgon med. Fast de behöver han kanske inte för han går nog vidare i alla fall :) Hoppas hoppas hoppas! Men annars ikväll har jag faktiskt tränat fotboll de va roligt, väldigt jobbigt men de var roligt i alla fall. Det går bra bara man kommer dit :) I morgon ska jag faktiskt vara duktig och gå på arbetsförmedlingen och kolla lite där och berätta vad jag håller på med och så haha. Jobbigt att måsta åka in till stan bara hmm.. har varit in jätte mycket den här veckan. och ska även in på torsdag :(

Erik Grönwall

Som jag skrev förre fredagen eller när de var så är ju Erik Grönwall tillbaka,
så tänkte dela med mig av härligheterna ;) ♥


Iggesund

Igår var jag i Iggesund och busade med Liam och Alve. Det var väldigt kul, under tiden jag var där lyckades vi med att knäpp mycket kort men jag lägger bara ut ett par stycken hehe :) ♥ Sötnosarna!


Vinst

Här har vi brudarna som vann matchen idag :)


Tv

Söndagar är någonting jag verkligen gillar. Om man tänker på vad som är på tvn i alla fall :) Just nu ligger jag hemma i Norrbo och kikar på Top model och om en halv timme så börjar Ensam mamma söker. Oj vilk två bra timmar jag har framför mig. Jag kan även meddela att nu är vi serie vinnare och de känns så himla bra. Ni är så himla duktiga allihopa och de är så roligt :) De va en bra match tycker jag. Det blev många spännande ögonblick. Både vi och dom fick straff och vi låg under med 0-1 efter bara kanske 30 sekunder men de tog vi i kapp och vann med 7-3, ja ni är så duktiga.

Avgörande

Idag ska jag till Niken och kika på när laget har den sista avgörande seriematchen mot Edsbyn. Det kommer verkligen bli en spänande match, för de gäller serie vinsten. Så blir det Delsbo/Näsviken som tar hem det eller blir de Edsbyn. Shiit de vore verkligen jätte roligt om vi tog hem de, fast de tror jag faktiskt att vi gör :) hoppas iaf. Så jag önskar hela laget lycka till. Och sen efter matchen så skulle vi äta lite smörgåstårta. Och sen måste jag skynda mig hem och kika på top model och på ensam mamma söker. För det vill jag verkligen inte missa. I alla fall inte ensam mamma söker ^^ haha. Men nu ligger jag och väntar på att Jocke ska komma hem från IP. Herrerna har också match idag, så lycka till, till dom!
Det är inte alla som bor så här fint nära vattnet. För jag tycker verkligen att de är jätte fint vid Dellen efter Norrbo. Igår när jag åkte hem från Delsbo så kunde jag inte låta bli att stanna knäppa lite kort. ♥


Höst

Det är så himla trist väder hur ska man kunna bli pigg och glad ut av de ? Idag är jag både trött och har ont i huvudet men det ska väl komma sådana dagar med. Men är i alla fall hos Jocke och det är ju bra. Men snart ska jag åka hem till Norrbo igen och äta mat med mamma, bror och Sofie hans flickvän :) Och de tror jag kan bli väldigt trevligt.

Ps. Har en liten hemlis jag skulle vilja berätta men det får jag ta en annan dag :)


Mys fredag

Oj vilken kille, och nu är han tillbaka. Måste bara säga att Erik Grönwall är riktigt bra. Jag trodde på han förra året men nu är han tillbaka och jag känner att det är hans år iår. Ni som inte vet vad jag pratar om så är det en som är med i Idol. Han är en av mina absoluta favoriter. Men annars ikväll så har det varit jätte mysigt, jag och mamma har ätit tacos och spelat yatzy. Vi har suttit framför tvn vid öppna spisen och med tända ljus och kikat på Idol. Och ni anar inte hur glad jag blev när jag såg att Erik var tillbaka haha. Alltså jag är verkligen inte Idol-nörd men när vissa människor sjunger så blir man så otroligt glad och det känns faktiskt som jag kommer att följa Idol ganska bra i år ♥

Agnes

Vet ni vad ? jag ska sova hos den här gofian inatt jag :) Och de ska bli så mysigt så, jag sitter faktiskt där just nu och väntar på att hon ska duscha klart sen ska vi äta mackor och ha det mys innan det är sov dags. ♥


Griiiisen ♥

Jobba

Nu ska jag snart åka till Hudik och städa de ska inte bli allt för kul men nu är de snart slut ska bara städa en eller två gånger till. Och i morgon ska jag jobba på sjukhuset igen och vara där och jobba men de ska nog gå bra de med, sen är jag ledig i helgen och då ska jag bara ta de lugnt och ha de skönt. Ne nu måste jag åka, Hejdå!


Renault Clio



Nu är kl halv två och jag funderar på om jag skulle ha duschat innan jag åker till Delsbo och jobbar. För ikväll ska jag vara på Edshammar igen och jobba där. Jag trodde att jag skulle få jobba 1-2 dagar den här veckan men det blev i alla fall 4 planarade dagar och det är ju bra :) Igår var jag på sjukhuset, idag på Edshammar, I morgon ska jag städa istan och sen fredag blir det sjukhuset igen. Jag är utspridd på många olika ställen men det är ju bra att ha en fot inne lite varstans. Ja som ni kanske kan se har jag även köpt mig en bil, det är en Renault Clio - 00 för er som inte kan se det ^^ Den är liten och behändig och kommer nog vara bra för mig. Hopps jag i alla fall. Så om ni ser mig kan ni väl vinka lite glatt hehe :)


Grattis farfar


Idag fyller min farfar Rune år. Jag är ledsen för att jag inte kunde följa med pappa till er och träffa er men jag jobbar tyvärr. Men jag ska försöka att komma och hälsa på så fort som möjligt, för det vill jag verkligen. Så ett stort grattis till dig farfar hoppas du får en bra dag. Den här bilden knäppte jag när jag och pappa var i Valbo i måndags, det är farmor och farfars gammla hus där även pappa har bott i 18 år. Det är alltid en speciell känsla att se det huset även fast jag var så liten när jag var där senast. Kommer nog mest ihåg det fö att jag har sett det på bilder, fast vem vet :)



Igår fyllde även min mormor år så då var jag upp till Strömbacka med mamma och syster och gratulerade henne. Det var roligt att se mormor och morfar igen, fast vi bor så nära så blir det inte allt för ofta man ser dem. Men grattis i efterskott mormor :) För dom som inte vet så är det här deras hus i Strömbacka.


Lagfest

Jag tänkte passa på att lägga ut lite bilder sen lagfesten i lördags.


Stressad

Ja jag är inte så aktiv här just nu känner jag men har så mycket att göra, så hinner rinte riktigt skriva nu heller. Men om jag får tid och ork så ska jag skriva ikväll efter jobbet och jag slutar kl 10 i stan så det kanske blir lite sent. Har mycket att berätta nu faktiskt ^^

Alve och Liam



I dag har även familjen Brandt-Norlander varit här på besök och det va jätte härligt att få se dem alla igen :) Jag har mest busat och myst med go pojkarna Liam och Alve. Har kvar kameran i Hudik och de är lite synd så jag knäppte två med mobilen. Den på mig och Alve är verkligen inte fin men jag skyller på att de är söndag idag haha. Men som sagt va de kul att se dem igen och jag ska försöka att åka och hälsa på dem snart!


trött

Nu är jag jätte trött och orkar inte skriva egentligen. Men jag hade jätte roligt på lagfesten igår iaf de spårade kanske ut lite på slutet men så kan de gå, för det blev lite mycket folk men de var roligt ändå :) Sen ute på stadt va de inte alls nå kul alldeles för lite folk men så kan det vara. Och nu är jag som sagt jätte trött och har två timmars tv tittanad framför mig eller jag har snart kollat en timme på Top Model och snart börjar ensam mamma söker och ja jag vet att jag är nördig men jag älskar verkligen de programmet :) Skriver mer i morgon om jag är piggare.

Zeb är min bästa kompis


Nu skulle jag vilja krama om min lill fis som är med mig på bilden för de var jätte längesen jag bara fick mysa ner mig med honom och bara ha de bra. Men jag träffar han inte allt för ofta plus att han börjar bli lite snål med kramar ;) men man kommer väl i en sådan ålder med haha. Saknar dig Zeb ♥

Ikväll blir de lagfest och de tycker jag låter riktigt bra faktiskt. Är sugen på att ha roligt ikväll så vi får hoppa på det, ska ta med mig kameran i alla fall och försöka att ta många bilder under kvällen. Annars idag har Jocke match, så lycka till Jocke :) och jag ska snart åka hem till mamma i Norrbo och träffa henne, låna hennes bil, duscha och göra mig lite i ordning inför kvällen. Mycket trevligt. Känns som de va längesen man sminkade sig, klädde upp sig och fick göra sig lite fin faktiskt men ikväll ska de bli, kul kul :)

Lugn fredag

Det fick bli en lugn kväll ikväll ändå, spelat lite spel med folk och sen kikat på film. Inte sånt drag som jag ville ha men de va trevligt och jag börjar bli lite trött trots all energi som finns kvar i kroppen som jag egentligen borde få ut. Men jag kanske får ut de i morgon för då är det lagfest som gäller och det ska bli väldigt trevligt :) Sen blir det väl utgång och Stadt skulle jag tro. Men nu ska jag och Jocke mysa ner oss i sängen och bara kika på tv. ♥

Ikväll ?



Nu har jag kikat på Ghost Whisperer två dagar i rad och gråtit av båda programmen, dom är så otroligt bra. Dagens avsnitt var faktiskt riktigt bra, men man blir ännu ledsnare när det handlar om barn. Har kollat på det där programmet ibland förut med men har inte riktig fatta hur bra de va, mest varit rädd då ^^
Ne undra vad man ka göra ikväll då ? Någon som har nått bra förslag. Jag har verkligen lust att hitta på någonting känner jag, men ska troligtvis ut med Camilla i morgon. Eller a vi får se hur de blir :) men redan ikväll vill jag gör någonting känner jag. hmm jag får fundera vidare på det där...

Puss



Just nu skulle jag vilja ge den här tjejen en stor puss och kram, skulle vilja kunna åka ner dit nu och ligga och lyssna på alla roliga saker som hon har varit med om dom här typ två veckorna. Det finns så mycket jag skulle vilja berätta och jag vet att hon har mycket att berätta också, men de är så tråkigt att ta allting över telefon så nu vill jag träffas. Men jag tror inte att de kommer att dröja allt för länge innan jag åker ner dit faktiskt. För snart fyller ju den här lill fian 20 år. Älskar dig

Sverige - Danmark

Någon som vill bjuda mig på matchen i Danmark, VM-kval mot Sverige ? :(

Fel på bilen = inge jobb

Ja då har man lega i sängen hela dagen i princip och väntat på att åka till stan och jobba. Men när klockan väl blir så mycket och jag och mamma ska åka i väg så börjar bilen koka igen och den läcker. Så då hade jag ingen möjlighet att ta mig in. För nu går det inga fler bussar från Norrbo in till stan heller som jag hinner med. Inte är jag ledsen för det i och för sig, men jag förlorar ju pengar på det om jag inte kan ta igen det en annan dag. aja vad kan man göra åt saken då, inte så mycket :)

Sverige

SEEEGEEER!! Jarrå Sverige där satt den. Inte den bästa matchen men 3 poäng :D Kul att se!

45 minuter

Kom igen nu Sverige, vad håller ni på med ?
Nu vill jag se lite mer tempo i andra halvlek!
Fortsätter ni så här så har ni minst ett mål emot er snart.
Tror på er i andra nu. KOM IGEN!

Soligt och varmt

Oj vad varmt det var i morse när jag klev upp runt 6. Det var 19grader varmt redan då fast det var så tidigt. Idag har jag jobbat min tredje dag och nu har jag provat på en till avdelning. Det är faktiskt lite svårt att komma ihåg 20 namn på två dagar men om jag är där lite till så fastnar dom nog snart :) Haha! Men nu har jag slutat och sitter hemma hos Jocke och kikar på tv och väntar på att han ska komma hem och göra mig lite sällskap. Ikväll ska vi kika på fotboll och jag hoppas verkligen på en seger till, men vem gör inte det ^^

Jobba

Ne nu ska ja dra och jobba snart, och ikväll ska ja sova hos Jocke :) <3

Lerig


Appropå förra inlägget då jag och Klint hoppade i leran när vi var ute på promanad och på att Rasha hade skrivit om mig och Colombia resan i sin blogg så fick jag en massa Colombia känslor. På den här bilden är jag typ på gränsen mellan Colombia och Peru. Alla fick sig ett gott skratt medan jag var skapligt less :P Och de värsta av allt var på vissa ställen var det as mycket lera och djupt och man hade liksom ingen aning om vad som var i leran samtidigt som en, kändes som vilket djur som helst gömde sig där med en. Men det var en trevlig vandring som vi tog till Peru, där vi badade med pirajor, såg fåglar från dinosariernas tid, såg massa herr nilsson apor och åt en gudomlig måltid. ååh vad jag saknar den tiden. Förlåt att jag tjatar om det så mkt men a så bäst! Men nu ska jag inte gå djupare in på det där för då kan jag skriva i en oändlighet. Skulle bara visa bilden på leran. Ps. kan ju säga att de inte va lika mycket lera i Norrbo skogarna ^^

Ko attack

Nu är första arbetsdagen på Edshammar avklarad och de gick faktiskt bättre än förväntat. Det kommer nog inte dröja allt för länge innan man kommer in i rutinerna hoppas jag på. De var många mysiga tanter där :) Efter att jag hade jobbat så åkte jag hem till mamma i Norrbo och tog mig en promenad med Klint. Jag har ingen aning hur långt vi gick men de blev gaska många kilmoneter skulle jag tro. Det blev nästan ren skogeller vi gick på en liten skogsväg i traktorspår och hoppade över lera och massa vatten. Sen kom vi ut på en sida av Norrbo som jag aldrig ha sett :P De va större än jag trodde ^^ När vi kom till ett stort vitt hus så stod de ca 8 kor i en ganska liten hage. När vi kom närmare dem och var påväg förbi så tittade de på oss och sen hörde jag bara ett dunder och då kom alla "galopperande" emot oss i fullfart. Alltså jag var helt säker på att dom inte skulle stanna och springa rakt igenom stängslet men dom tvärnita precis framför och jag höll på att bokstavlingen skita ner mig. Och Klint skällde på dom väldigt mycket :P Han blev nog lite rädd han med, och när vi var på väg hemåt igen så kom det en traktor och gissa vem som hoppade ur den, jo men var det inte en Oskar :) Så då stanade jag och klint och pratade lite med honom, så nu vet man vart han bor med, fint fint. Kanske vi ska träffas en sväng ikväll får väl se hur han hinner. Men nu är jag i alla fall tillbaka och ska sätta mig framför tvn ett tag och vila mig lite för det är jag värd nu tycker jag haha ^^

Ensam mamma söker



Man får ju inte missa ensam mamma söker som är nu :)

Söndag

Det blir nog en lugn och skön söndag idag. Är hemma hos Joakim nu och har precis kollat på en film. Och jag ska erkänna att jag börjar bli lite nervös inför Edshammar i morgon. Men de ska nog gå bra att jobba där med skulle jag tro och hoppas på. Ne undra om man ska ringa Britta och se hur henns helg har varit :)

Marknad



Igår var jag på marknan med Camilla :) efter ett tag så hittade vi även Agnes där som gjorde oss sällskap. Vi åt Langos och remmar och hade de allmänt trevligt. Vi köpte faktiskt ingenting annat knappt så att vi kollade på vad som fanns. Det är så svårt att kunna se nått bland allt de folk som är där. Ibland kommer man varken framåt eller bakåt känns de som. Vi bestämde oss för att gå till Agnes och hämta lite saker och lägga oss där och vila och precis när vi kom innan för dörren så började de vräka ner regn ute så vi hade nog lite tur som hann in innan regnet. Sen åkte vi hem till Delsbo igen där vi samlades ett gäng och kikade på fotboll hos Camilla. Oj vilken match eller match men vilket slut.
Heja Zlatan säger jag bara ^^ En bra dag blev det!


Lite mys hemma hos Agnes :)

Camilla på marknan, :)


Jag och Agnes åt Langos för första gången ^^


Och camilla var en van ätare ;)

Bockarna

Ja igår blev det en trevlig kväll med en trevlig tjej. Vi började med att vara hemma hos Camilla innan vi åkte in till stan och hälsade på Agnes :) Där sjöng vi och hade de mys. Kan ju berätta att Agnes har en dold ytterdörr som gjorde mig väldigt förvirrad. Hittade typ inte ut ^^ Kvällen var rolig men det hände inte så många speciella händelser. Sen slutade vi i alla fall på Bockarna. 

- Camilla: Ne men jag ska hem till mamma jag ;)




Party




LOVE ♥

Camilla


















Utgång med denna snygga brud ikväll :) <3 Underbart!

Marknad


Nu är det snart 4 månader sen vi tog studenten. Och på måndag ska jag börja jobba lite. Nu är min sommar ledighet slut för ett tag och jag har fått jobb som vikarie på Edshammar i Delsbo och det känns ju bra. Det är skönt att få jobba lite i alla fall. Men det känns lite läskigt med att börja på ett nytt ställe med nya människor, men jag kommer säkert att trivas.
Det hoppas jag på i alla fall :)

I helgen är det marknad, så undra om man skulle försöka att gå på den någonting. Det är väl inte så mycket att se men det kan alltid vara trevligt att ha varit dit. Annas ångrar man sig väl i efterhand. Annars i helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, för Jocke har match både fredag och lördag så jag borde hitta på någonting att göra. Men jag är lite trött med så ska börja med att vila mig lite nu :)


Ps. Bilden har Madde Jonsson knäppt.

Zeb

Jag hittade en väldigt gammal bild på Zeb, om jag inte tänker fel så måste den vara minst 4 år gammal :) Men den gjrde mig så otroligt glad, man ser redan här vilken busunge han är! Saknar mina grabbar så himla mycket. Fick ju träffa dem en sväng i tisdags men det räcker inte, vill kunna träffa dem varje dag i alla fall när jag känner för det. Jag hoppas att allting löser sig snart.

En stor buspuss på er :) ♥

Norge

Ligger hemma hos Jocke och väntar på att han ska komma hem. Han har träning, men borde snart vara hemma :)



Hittade en bild på mig och Britta sen vi var på Handbolls EM i Norge. Det var verkligen roligt. Så nu fick jag en liten sakna Britta attack känner jag. Men fick i alla fall prata med henne i telefon igår så de känns bra.
Kan ju även berätta nu när jag ändå skriver att jag har färga håret rött ^^ kul med nått nytt!


Stoppad av Polisen



Shiit nu är det redan September, jag undrar verkligen vart den här sommaren har tagit vägen. Nu är vi på väg mot kallare och tristare tider, och det känns inte riktigt okej tycker jag. Fast nu känns det väl inte lika jobbigt om man skulle få ett jobb och ha någonting att gör under dagarna. En sak som är + med hösten är att den är fin!

Ja nu har jag verkligen varit oaktiv här på bloggen ett tag känns de som. Men jag har inga roliga bilder att lägga in och inge roligt att skriva om. Så då blir det att man drar sig från att skriva istället. Men igår hände någonting som fick mitt hjärta att hoppa upp i halsgropen. Jag och mamma var på väg in till Hudik och strax före skolan i Norrbo kom jag ett par km i timmen för fort precis när vi mötte två polismotorcyklar. Då sa mamma till mig att jag hade tur att dom inte mätte hur fort jag körde. Men jag sa att det är lugnt eftersom vi mötte dem och dom åkte också. Men efter ett tag när jag kollade i back spegeln så ser jag att dom har vänt och kommer efter mig igen, jag kände att pulsen steg. När dom kom närmare så blinkade dom in mig till sidan och bad mig att stanna, alltså jag kan lova at jag aldrig har varit så rädd i hela mitt liv. Dom frågade mig om körkort bad mig att blåsa och frågade vem som ägde bilen. Det var nog tur att mamma var med för annar hade jag väl brytit ihop eller nått. Sen sa dom att jag skulle köra försiktigt och dom åkte. Liksom hallå varför skrämma skiten hur mig så där??? fyyyy! Men a jag såg tusenlappar och mitt körkort bara flyga förbi innan jag stannade. Men a den här gången gick det bra och kanske jag blir lite mer uppmärksam nu!

små tråkig dag

Idag har jag inte gjort så mycket mest varit på arbetsförmedlingen. Men de gick bra och kändes rätt så lovande faktiskt så jag hoppas på de bästa nu. Men vi får vänta och se :) De mesta är klart så de är bara att börja söka. Ska söka ett arbete i morgon, eller det är bara som vikarie men det är ju bättre än inget så länge! Annars idag har jag varit hos Jocke och tittat på film och tagit de lugnt, vi kikade på Street Fighter 2 kanske, och den var faktiskt bra tycker jag, det verkade inte som att Jocke höll med mig riktigt men jaja :) Nu ska ja sova, ciao!

RSS 2.0