Sova

I morse hade jag min första sovmorgon i Jamaica och bara därför vaknade jag vid 10 men det var ändå skönt att kunna sova lite längre. Har varit uppe till över halv 2 i två dagar nu så det var behövligt. Igår var jag barnvakt hela kvällen och natten till Linnea medan Calle och Verena var ute och firade en kompis som fyllde 30. Då satt jag endast vid datorn och kikade på film. Jag såg en film som hette New in Town och den var lite så där små mysig, ingen speciell film men ändå en film som jag gillade :) Men dom behöver inta vara så komplicerade för att jag ska göra det lite kärlek och lite trubbel och sen :P haha. Idag är det söndag igen, vart tar veckorna vägen ? I morgon kommer det ett nytt par från Österrike som ska bo här med oss i två veckor framåt. Den här kommande veckan blir nog väldigt lugn men veckan efter är det planerat att vi ska åka iväg och vara borta en hel vecka. Jag vet inte riktigt vart vi ska än men vi ska kolla in några nya ställen här på ön och det gillar vi. Troligtvis ska vi tillbaka till Silversand en sväng och där trivdes jag bra.



FRIDA


Mass camp

Galen kväll igår, eller galen kväll men Jamaicaner är galen ;) haha. Det var meningen att jag och 5 svenskar skulle gå på bio igår men då drog fyra stycken sig ur för att dom var trött och sliten efter en skolvecka. Men jag och den andra svensken gick på bio och såg "Up in the Air" den var helt okej och sevärd. Det var även kul att prova på att se en bio här i Jamaica. Bion var stor och fin. Och innan filmen började så måsta alla ställa sig upp för att lyssna till nationalsången haha så är det tydligen varje gång lite annat än Sverige. Vi hade även fått nys om att det skulle vara en "festival" bara en liten bit bort från bion, så när filmen var slut så bestämde vi oss för att kolla in stället och se vad det var för någonting :) Vi tog oss en taxi och åkte dit när vi klev ut möttes vi av högmusik och massa Jamaicaner som ville sälja biljetter. Jag var väldigt skeptisk till att köpa av en av dom men lyckades bli övertalad och allt gick bra vi kom in utan problem. Väl inne på området var det en stor scen i ena hörnet och sen runt omkring var det försäljning av olika saker men främs alkohol. Det gick tydligen att köpa ett "all inclusive armband" som innebar att man betalade 1000 jamaicanska dollar som är motsvarade ungefär 80 svenska kronor och om du köpte ett sånt så fick du hämta ut och dricka hur mycket du ville i barerna. Helst sjuk, tänk om dom hade haft så i Sverige, svenskar som dricker mycket i vanliga fall. Men det var ett bra sätt tycker jag, dock var kanske 80kr lite billigt :P Annars var det riktigt kul där inne, vi stod mitt bland folkhavet när ett band började spela, och musiken var riktigt bra över förväntan faktiskt. Fast jag måste säga att Jamaicaner är riktigt galna när dom dansar, alltså hade jag kunnat haft hälften av den enegrin dom hade skulle jag vara nöjd i deras tempo hade jag brytit ihop efter en 20 minuter kanske. Dom hoppar och skriker och viftar med en liten handduk och bara dansar sönder. Dock behöver man inte vara bra på att dansa, de är mer ju fortare du kan röra på kroppen desto bättre ;) eller a nästan. Men de var kul att se :P Sen finns det ju även Dancehall här nere som är väldigt speciellt ^^ haha!
Det var en kul kväll och klockan var över 2 innan jag tog mig en taxi hem till sängen och liknade saker gör jag gärna om för de var kul att få komma ut och hitta på lite :) ♥

Ps. Jag försökte att filma lite medans jag var där men min mobil lyckades inte ta upp ljudet så bra så det är bäst att ni sänker ljudet på datorn eller stänger av det innan vi kikar, ;) Fast ni kommer att känna igen låten på den undre om ni lyssnar ett tag och ni lyckas kanske se hur galen alla är ;) Ingenting negativt med ordet galet :P


Såg att de var sjukt dåliga filmer, men kul med nått annat ;)


Mörkrädd

Jag ligger ca 2cm från ett fönster och eftersom det är så varmt här så har jag det alltid öppet med bara ett myggnät som skydd. Och i morse vid kl 7 vaknade jag av att någonting bara dånade utan för mitt fönster det lät precis som att jag satt mitt under ett vattenfall. Ja det var nästan så med för himlen verkligen öppnade sig och det bara vräkte ner regn. Som tur var är det ett litet tak över mitt fönster så jag blev inte blöt men de lät verkligen som jag låg utomhus under ett vattenfall. Och innan jag fattade vad det var som lät och innan jag hade yrat mig upp för att stänga fönstret haha. Det regnade inte allt för länge och det var mer än behövligt, dock kommer det att locka fram ännu mer mygg. Det kom även några små åsk smällar men dom var över lika fort som dom kom.

Förövrigt känns det inte som om att jag har gjort allt för mycket idag faktiskt, ja jag vet inte vad jag har gjort idag mer än att följa med Verena och handla och varit ute och gått min vanliga runda. Som ni kanske har förstått så går jag runt på en golfbana och det varierar verkligen hur många det är som spelar olika dagar. Vissa dagar träffar man folk som vinkar glatt och hejar på en, andra dagar möter man sura gubbar som tror att dom är bättre än Tiger Woods och är skit sur för att det är nån annan än dom som är där och ingen annan har rätt till någonting utan dom själva typ och det berättar dom så gärna för en. Och när man går så stannar man självklart om någon ska slå i närheten så att man inte stör dom eller olycklitsvis får en boll på sig. Men idag när jag gick runt så var det två yngre pojkar som spelade. För den ena gick det rätt bra och han slog iväg bollen rätt långt och för den anda gick det inte alls. Och jag tyckte så synd om honom man såg verkligen hur less han var. Inte alls arg eller så utan bara less och tappat hoppet för sig själv förlängesen. Fy de var synd om honom :P Aproppå ingenting sådär.

Men nu sitter jag ensam hemma och har för nån timme sen lagt Linnea hon verkar sova bra (peppar, peppar, ta i trä) och det hoppas vi med att hon tänker göra tills i alla fall dom kommer hem. Det värsta med att vara ensam hemma så här på kvällarna är att jag är så sketans mörkrädd. Och nu blåser det super mycket ute och alla dörrar och fönster slår. Vinden sätter även igång babyphonen och jag springer dit och tror att Linnea är vaken men i själva verket sover hon inge kul. Ne nu ska jag kolla runt lite och se om det har hänt nå nytt på internetfronten. Godnatt! ♥



Onsdag

Japp då var man ensam hemma så nu har jag precis pratat över en halv timme med pappa och ca 15 minuter med Jocke, men mamma fick jag inte tag i :( Men det är svårt när man ringer den här tiden för det kan vara så att dom jobbar eller går i skolan. Idag är jag som sagt ensam hemma några timmar mitt på dagen för ett Verena och Linnea är iväg på babygrupp. Jag fick följa med om jag vela men jag kände att den här veckan stannar jag hemma och tar det lugn i stället. Jag har ju en grymt spännande bok som jag läser och tusen andra saker som jag kan göra. Och Verena förstår precis om jag vill ha min lilla egna tid, jag vet att jag tjatar om den men ni som är Aupairer förstår nog vad jag menar. Det är inte så att jag inte trivs med familjen för det gör jag verkligen vi umgås hela tiden och kommer jätte bra överens men man behöver ha nån timme ibland då man kan bara tänka på ingenting och rå om sig själv. Förövrigt är det onsdag och de innebär inge speciellt skulle jag tro :) Kanske borde ta mig ut på golfbanan och springa nått varv så att man får lite luft. Nu sa jag testa att ringa mamma igen annars ska jag nog läsa.



Är så glad över det här fotoalbumet som jag fick av Britta, blir lika glad varje gång jag kommer in på mit rum och ser det. Älskar dig gumman ♥


Terrassen

Nu har jag precis gått ut och satt mig på terrassen igen det har blivit mitt lilla krypin på kvällarna där jag kan ta lite egen tid, just nu regnar det så det smattrar så där mysigt på plåttaket :) Jag vet att ni har det kallt hemma så detta kan kanske göra er glad - ni slipper faktiskt myggen och det gör inte jag. Inte för att jag skulle byta ut myggen mot kylan men ändå. Är det någon som vet vart det varma landet utan mygg ligger ? :) Oj i morgon är det redan onsdag och snart är det slut på veckan och det är helg igen. I morgon eller på torsdag ska jag troligtvis träffa några svenskar och gå på bio med dom, jag vet att bio inte är det bästa sättet att lära känna någon på men det är ändå kul att jag får följa med och förhoppningsvis träffas vi igen :)



Lite mys kvällsbilder från Negril, nu är det sovdags, godnatt :) ♥


Tisdag

Nu är det verkligen tyst i huset från att ha varit 7st är vi plötsligt bara 4. Det blir lite skillnad. Och under dagarna är det bara jag, Linnea och Verena så då blir det ännu tystare. Men på måndag kommer nästa gäng från Österrike då kommer två stycken nya och hälsar på. Så då blir det till att åka runt lite på Ön igen och kika och det gillar vi :)
Annars har det varit en väldigt lugn förmiddag Linnea har verkligen kommit på en teknik då hon kan kravla sig över golvet snabbt så nu gäller det att ha ögonen med sig. Men det märks att hon tycker att det är roligt att kunna ta sig fram själv till leksaker och så. Hon är nu 8,5 månad och vi väntar fortfarande på att tänderna ska komma, än så länge har inte en tand kikat fram men det kommer väl det med hihi.
Nu känner jag att kl är strax före 6 på kvällen för nu börjar jag bli riktigt hungrig, men snart kommer nog Calle hem så det dröjer nog inte så länge innan det är mat. Pajen står i ugnen så det är bara att äta när han kommer hem. Förövrigt en bra dag :)



Linnea på en resturang i Negril ♥


Barnvisor

Nu är klockan snart 8 på kvällen här i Jamaica och vi har precis ätit middag. Nu sitter jag vid datorn och ska fixa alla bilder som jag har och lägga in dom på ett USB-minne till Österrikarna för i morgon åker dom nämligen hem och då vill dom såklart ha alla bilder med sig. Annars ikväll tänker jag bara ta det lugnt, jag tror att jag ska unna mig en film tittning innan jag somnar. Jag har även bara några kapitel kvar i boken. Riktigt spännande nu, även fast jag redan har sett den på film, men böcker och filmer kan ju ibland sluta annorlunda eller ? :P Sen har jag även den tredjeboken som jag kan börja med. Idag har det varit en Frida och Linnea dag, vi var ensamma hela dagen i princip. Och Linnea sov bara ca 20 minuter av 5 timmar, helt otroligt. I vanliga fall sover hon ganska mycket med idag var hon pigg som en mört. Måste vara för att det är så himla roligt att leka med mig ^^ Jag har verkligen gått i genom och sjungit alla låtar som jag kan, och de är inte många har jag upptäckt shiit alla barnvisor är försvunna jag måste nog skaffa mig en visbok. Den som verkar uppskattas mest är "I ett hus i skogens slut, liten tomte tittar ut ...." För den gör man massa rörelser till så den har vi nog sjungit 50 gånger idag haha.


Säger godnatt! ♥


Ys falls

I torsdags var vi och besökte ett ställe som var jätte fint det liggen en bit utanför Negril och heter Ys falls och det är absolut värt att besöka det om man har vägarna förbi. Det är ett jätte stort vattenfall där man även kan bada. Så nu tänkste jag ladda upp lite bilder därifrån.
 


Borta bra men hemma bäst

Nu är vi tillbaka till Kingston igen. Det tog ca 5 timmar att ta sig hem allt som allt tror jag. Fast då stannade vi till två gånger för att gå på toaletten och för att ge Linnea mat. Jag tävlade med Linnea om vem som kunna somna fortast i bilen men man hinner knappt sätta ner henne i bilbarnstolen innan hon somnar :P Så det är helt omöjligt att vinna haha. Dom 5 dagar som vi har varit i Negril har varit helt underbara jag har knäppt massa bilder som jag ska lägga upp, men inte nu ikväll för klockan är mycket. Just nu har jag placerat mig ute på terrassen för att få mig en liten lugn och skön stund. Innan jag gick ut så packade jag med mig datorn, hårddisken och boken flickan som lekte med elden. Så nu har jag precis lutat mig tillbaka och tänker njuta av en varm och skön kväll. I morgon är det måndag igen och då tror jag att Verena tänkte ta med sig Österrikarna till ett köpcenter, så det innebär att jag och Linnea blir ensamma hemma hela förmiddagen, men högst en 4 timmar skulle jag tro för sen är det dags för lilltjejen att ammas. Men vi får väl se i morgon hur dagen kommer att bli.


Bilden togs i Silversands förra helgen ♥


Stranden

Nu sitter jag på en resturang i Negril. Och det är huuur nice som helst. Det är ca 5m till stranden och 20m till havet. Det har blåst ganska mycket dom senaste två dagarna, så det innebär att det inte är klarblått vatten. Men det är riktigt fint här. Ska vara ärlig att säga att jag gillar mer dom lugna ställerna där inte kryllar av alla turister :) Men här i Negril finns det allt och det är absolut ett ställe jag skulle kunna resa tillbaka till! Hade jag vetat att det funnits trådlöst internet så hade jag självklart tagit med mig dator hit. Fast jag känner att jag egentligen ska kunna åka i väg på lite semester utan att behöva sitta vid datorn. Igår var alla ute på resturang utan jag och Linnea, vi låg hemma och sov i stället. Det var väldigt skönt för det känns inte som att jag har sovit allt för mycket dom senaste dagarna :) Nu ska vi snart packa ihop våra handdukar och gå in i huset för att göra oss i ordning inför middagen, kanske ta en duscha så man luktar lite godare.


Lånar bilder från google innan jag har min egna dator och kan lägga in mina egna bilder :)


Åker till Negril

Ooobs idag råkade det bli burger king till lunch, men de är faktiskt första gången på 5 veckor. Så det är väl godkänt ? För ett tag sen så gick jag och Linnea runt på kontoret och dansade och sjöng till Erik Grönwall och så fort det kom en lugn låt så somnade hon i min famn. Åh hon är så söt och mysig. Annars har den här dagen varit väldigt lugn. Jag och Verena har promenerat på golfbanan och sen har jag packat inför i morgon. För i morgon åker vi nämligen iväg till Negril i 5 dagar och där ska vi bo i ett hus som ligger direkt på stranden. Det låter ju riktigt nice alltså men det betyder även att jag troligtvis inte kan uppdatera bloggen på 5 dagar tyvärr och det känns lite synd. Jag ska se till att ta många bilder medan jag är där. Jag har även fått alla bilder från Ralph och Karin så nu kan jag ta och ladda upp lite fler bilder sen vi var i silver sands.

Kan säga att just nu sitter jag ute på "terassen" i ca 20 graders värme med mina favvo kläder på mig som är mina delsbobyxor min turkosa skullcandy tröja och min älskade adidas tröja på. ♥ Sen så har jag en trådlös högtalare bredvid mig där jag just nu spelar Erik Grönwall men även andra bra låtar från andra artister! Just nu känns det som jag skulle kunna sitta här hela natten och bara njuta. Hejdå så länge så hörs vi början av nästa vecka!
 


Här kommer lite bilder på mig med, för snart tror ni väl att jag inte är här nere eftersom jag inte är med på några bilder haha, men det blir lätt så när det är man själv som håller i kameran :)


Craft market

Idag har jag gått runt och varit nervös hela dagen, eller förväntansfull är nog ett bättre ord. Egentligen helt i onödan men ändå. För det var nämligen så att jag hade bestämt träff med en svensk kille som heter Petter. Vi bestämde att vi skulle träffas “downtown” på en typ hantverksmarknad vid namnet Craft Market. Så jag tog en taxi för första gången själv och ner till downtown, där släppte bara chauffören av mig. Downtown är verkligen inte det säkraste stället och där bör man väl inte vara själv men det var lugnt där precis vid marknaden och jag behövde bara vänta ca 10 minuter innan Petter kom och hittade mig. Under dom där 10 minuterna kom det säkert fram 4 olika och frågade och försökte sälja olika saker till mig. En kille kom från bergen sa han och gjorde hantverk av bamburör. Han var faktiskt jätte duktigt, på ca 2 minuter när han stor vid mig samtidigt som gan pratade och kollade på mig så gjorde han värsta fågeln och en blomma på det där bamburöret med bara en fickkniv. Helt otroligt men tyvärr ville jag inte köpa det så han fick gå vidare. Men en riktigt duktig kille det var definitivt inte första gången han gjorde en sådan. Sen var det en som ville sälja kepsar och nån mer. En kille var bara helt omöjlig att förstå, jag hörde typ ett ord av tio lite då och då men han slutade inte prata med mig fören Petter kom. Petter och jag gick runt på den där “marknaden” tyvärr var det inte så bra som vi trodde utan mest bara massa souvenirer men vill man hitta billiga sådana så var det bra. Där fanns verkligen det mesta i souvenir väg. Sen gick vi runt lite på dom stora gatorna där nere och kikade. Men efter att inte hitta nå speciellt så åkte vi vidare till Devon house där jag har varit förut. Vi åt en glass och bara pratade. Väldigt trevligt. Sen började det svåra att hitta en taxi att ta sig hem med. Vi gick runt och frågade lite olika killar och alla sa typ olika om vilket håll vi skulle gå åt och så vidare. Till slut hittade vi en taxi som gärna skjutsade oss hem. Det roliga här är att taxichaufförerna här inte hittar någonstans så vi fick ringa Calle och han fick prata med chauffören och försöka berätta vägen. Men efter många om och men så är jag hemma och haft en trevlig eftermiddag med Petter. Jag hoppas att vi ses igen. Tydligen finns det fyra till svenskar som bor här i Kingston som också ska stanna till Maj så jag ska försöka att få kontakt med dom med för det vore ju alltid kul att träffas och förhoppningsvis lära känna någon :) På marknaden köpte jag förresten en plånbok, hur smart har det varit att åka till Jamaica utan en sådan. Ja inte så smart eftersom det inte är så bra att stå och hålla på med pengar mitt på gatorna hur som helst. Men nu har jag köpt en sådan, mkt bra köp. Det kostade ca 30kr.

Om du läser detta Henrik, Visst påminner den lite om det du brukar göra ? Fast absolut inte lika fint som du, men lite av mönstret tror jag är detsamma ? Eller har jag helt fel nu bror ? (:


Fyren

Idag har jag, Calle och Ralph varit ute vid en fyr och kikat läget. Det tog ca två timmar att åka dit. Det var väldigt fint där synd bara att dom inte plockar upp skräp efter sig så det blir ofta väldigt skitigt överallt, vi träffade en Jamaican som Calle stod och pratade med ett tag. Efter det så åkte vi till stranden han följde även med oss som en "bodyguard" som han kallade sig själv. För några veckor sedan blev två spanska diplomater av med alla sina värdesaker på den stranden. Så han vela se till att vi inte blev det. Men jag ska vara ärlig och säga att jag inte riktigt litade på honom för de kunna ja lika gärna vara han som tog spaniorernas saker, men men han verkade trevlig och han tog inga saker :) Sen blev det en stund på stranden innan molnen tog över och solen försvann. En trevlig dag. Nu känner jag lukten av grilllat så nu måste jag springa ner och äta lite.

Ps. Sorry moster Maria men snart måste jag nog sluta använta hjärthalsbandet som jag fick av dig här nere för jag har en vit fläck mitt på bröstet som inte är solbränt ;) ♥


Pirates of the caribbean

Idag har vi varit ute i Port Royal som förut var en ö där pireterna höll till. Den förstördes 1907 om jag inte missminner mig av en jordbävning. Då rastade en del av ön ner i havet och över 2000 män omkom. Jag skulle kunna skriva mycket om det, men det går att googla på och hitta massa information. Det var faktiskt väldigt intressant. Vi gick runt och kikade på det som ännu står kvar, och det finna enorma kanoner och dom väger verkligen ton. Jag funderar hur dom kunna frakta sådana förut ? Fast är man några stycken så kanske det går bra. Dom är ju lite starkare än vad jag är ;) Ne men det var ett sevärt ställe att åka till. Intressant att se lite hur piraterna hade det förr i tiden man kan få turer med guide eller bara gå runt själv och kika. När vi var där så kom det ut 7 personer därifrån dom pratade först eneglska med varandra och dom jag är med pratade tyska med varandra och efter ett tag sa jag nått på svenska och Verena svarade mig på svenska hela den grupper började asgarva och gick därifrån sen hörde vi att dom sa på svenska "men va fan dom pratade ju tyska i början" så ja dom var också tydligen svenskar men blev lite förvirrad att att vi pratade både tyska, svenska och engelska med varandra.




Jimmi Sundin

Har precis pratat med Jimmi på skype i ca 23 minuter och det var kul att få höra hur han har det :) Det var väldigt längesedan vi pratade sist och det är synd tycker jag, ingen vet vad han gjorde vaken helv 4 en torsdag men det innebar bara att jag fick lite trevligt sällskap så här på kvällskvisten :) Linnea sover fortfarande och snart kommer dom andra hem! Bilden är sen feb -08 så den är väldigt gammal ;) men det var den som jag först hittade! godnatt!
 


Jimmi och Frida


Håller tummarna

Nu håller vi tummarna för att denna lilla jänta sover och inte vaknar innan Calle och Verena kommer hem. Hon var snäll och somnade snabbt, men nyss vaknade hon och grät men nu sover hon igen och det hoppas jag att hon fortsätter med tills dom kommer hem. Eller a förhoppningsvis hela natten såklart. Så nu sitter jag bara ensam hemma och är lite barnvakt. Vi har även varit ensam nästan hela dagen :) Allt har gått bra!


Babygrupp

Ja igår hade vi babygruppen här hemma, och det kan jag lova var full fart. Det var ca 7 barn och då lika 7 mammor som vara här igår. Och nu kan nästan alla barnen krypa eller gå så det innebär att dom även går runt och äter saker och det blir smulor och kladd överallt :P Men dom är ju söt också ^^ Zoey på bild ett gick ut och plockade sig en blomma, hon är så sööt. Men ni ska veta hur läskigt likt hon är sin pappa det är sjukt att far och dotter kan vara så lik varandra haha. Och sen bild nummer två är så otroligt söt så jag nästan får ont i magen. Zoey har nu börjar att pussa och krama alla och här gick hon fram till Linnea och gav henne världens kyss på munnen, och Linnea protesterade inte haha. Ah det är bara för gulligt! ♥


Silver sands, Montego bay

Ja oj vilken helg jag har haft alltså. Det är så mycket jag skulle kunna skriva men jag vet inte om jag orkar. För nu har det gått så många dagar så jag minns knappt allt som hann hända. Det var både bra och dåliga saker men jag orkar nog bara berätta om dom roliga för det är väl sådant som är intressant ?

Ja men vi åkte i alla fall iväg till Silver sands på fredag förmiddag men det tog ca 4 timmar att ta sig dit. För vi stannade för att äta, plus att Roland (en österikare) är inte så van vid att köra här så det tog lite längre tid. Så väl framme i silver sand så blev det bara till att äta middag och ta det lugnt. När vi var där så anlände även den tredje österrikaren som heter Ralph, han är faktiskt jätte rolig och vi har pratat rätt mycket. Han har lärt mig ett kortspel som vi sitter och spelar när vi får tid. Det är kul lite lurigt bara för man måste tänka ganska mycket. Och att jag ens lyckats förstå hur man gör när vi kör allting på engelska är rätt otroligt faktiskt ;) Så det blev en väldigt lugn fredag.

På lördagen så gick vi upp och åt frukost, bestående av pannkakor, ägg, bacon, mackor, färsk frukt ja det var massa saker men det var också himla gott. Jag som aldrig äter frukost men här nere är det verkligen super gott att stoppa i sig nå riktigt redan på morgonen. Sen gick vi på stranden ett par timmar sola och bada, hur skönt som helst. Sen blev det lunch och efter det så åkte vi till Montego Bay och kikade läget där och kollade in den staden. VI var en sväng genom "down town" men vi höll oss inne i bilarna. Det var så sjukt mycket folk där och man vet ju inte riktigt vart man kan röra sig dä omkring. Sen åkte vi ner mot vattnet där det var en lång gata med bara souvenirer så där inhandlade jag en as snygg bikini ;) Som var lika som den Jamaicanska flaggan, riktigt nice enligt mig. Där efter så åkte vi hemåt och åt middag, Jag köpte även cyklop och snorkel. Sen åkte vi hem igen och bara åt middag tog det lugnt vid poolen och spelade lite kort igen.

Vi klev upp ganska tidigt på söndags morgonen för då skulle jag, calle och Ralph få följa med en fiskegubbe ut och snorkla. Och det var hur härftigt som helst. Han skjutsade ut oss med båten en bit till ett korallrev, där simmade vi runt i kanske en timme eller jag har ingen aning men det var super häftigt vi såg massa olika slags fiskar i alla möjliga färger. Men sen var jag bortdomnad i läpparna resten av dagen av allt saltvatten ;) Efter det så åt vi lite frukost med dom andra vid poolen, sen gick vi ner till stranden och låg där och solade ett tag innan det kom in ett regnväder. Så då vare bara att packa ihop och gå hem igen. Men de gjorde inte så mycket :) Sen efter lunchen så åkte Verena och Calle hem till Kingston igen men jag stannade kvar en natt till med Österrikarna och vi åkte tillbaka till Montego bay en sväng, besökte ett enormt bokskepp men tydligen åkte välden runt eller nått liknande. Ja det var i Montego bay det hände lite otäcka saker men de är ingen fara, nu är allting bra igen.

På måndagen blev det ännu mer sol och bad och kajak paddling eller vad man nu ska kalla de, sen åkte vi tillbaka till Kingston där vi är nu :)

Jag har säkert missa hur mycket som helst, men det här var min helg i en väldigt kort version. Hoppas jag inte tröttnat ut er. Jag har tyvärr inte bilder från snorklingen eller från kajak paddlingen men det kommer att komma senare. För dom bildena har Karin och Ralph. Men jag har några stycken på andra saker som ett litet smakprov av helgen.


Det var bilder från stranden, fint va ? :)

Våran fina pool som vi hade :)

Linnea

Min snygga bikini ;)

Och lite av Montego Bay.


Silver sands

Hejdå nu sticker vi iväg till silver sands över helgen. V har hyrt ett hus inte långt från havet och stranden så det låter riktigt nice. Men jag kommer att lägga ut bilder i början av veckan :) Det ska bli kul att komma iväg lite. Det tar dock 3-3,5 timme dit men jag har laddat mobilen med massa bra musik, bland annat Erik Grönwall ;) Så resan kommer ju att bli jätte bra haha. Ne nu ska jag packa det sista, igår kom förresten två stycken Österrikare hit och ikväll kommer en tredje så nu är det bara i princip tyska som gäller i det här huset. Jag förstår lite granna men det är inte mer än så jag kan ju inte direkt säga ett ord själv, men vi får väl snacka engelska med varandra.
 

Bilden låna jag från Google, får knäppa egna när jag är där ;)


Per Morberg

När jag skulle åka hit till Jamaica så stod jag på flygplatsen i Skavsta och framför mig stod en kille med ryggen emot mig han hade ett par byxor som var beige en blå skjorta och en grön fiskarväst om jag minns rätt a ungefär så i alla fall (inte det snyggaste), jag tyckte att jag kände igen rösten och vela att han skulle vända sig om så jag kunna se vem de var. Och till min förvåning så var det Per Morberg. Jag kan ju erkänna att ajg alltid har varit lite förtjust i kändisar vem det än är liksom. Men a då delade jag och hans familj samma flygplan till London. När vi kom fram så gick vi till samma hotel och checkade in samtidigt. På morgonen när jag vaknade så var det han och hans familj dom första jag såg och vi åt frukost samtidigt och efter det så gick vi samtidigt tillbaka till flygplatsen. Lite coolt va, fast han valde Miami i stället för Jamaica :P haha! Ja ville bara säga det för jag kan ju vara ärlig och säga att jag verkligen inte kom på vad han hette så nu har jag tänkt på det i snart fyra veckor och äntligen kom jag på det, skam den som ger sig!


Devon house

Igår var vi till ett ställe som heter Devon house och där åt vi jätte god glass och mest bara kikade runt. Det var tydligen typ en “herrgård” som en svart människa byggde för längesedan. Och det var vanligt på den tiden. Huset var jätte fint.
Det gick även att köpa lite souvenirer där och det gillas ju alltid :)


Tisdag kväll

Säger godnatt till en bra kväll :) ♥
-Ensam med Linnea hon somnade på 15 minuter utan problem
-Sett klart alla avsnitt av paradis hotel (lite besviken)
-Haft en tid för mig själv
-Ätit godis
-Läst lite av "män som hatar kvinnor"


Vecka 4

Det är redan 2 februari och det innebär att jag inleder min fjärde vecka här i Jamaica. Tiden bara rusar förbi och innan jag hinner tänka så är jag väl hemm i Sverige igen. Fast jag trivs bra här borta och försöker njuta av tiden så mycket jag bara kan :) I helgen får vi främmande från Österrike och då ska vi åka bort över helgen till Silversands och det låter ju jätte bra så vi får väl se hur det blir. Jag ser fram emot det i alla fall :) Annars är dagarna sig lik, inte så mycket nytt som har hänt. Ska försöka lägga in lite bilder senare så fort jag får tid. Nu ska jag strax gå ut och springa lite och få ur mig lite energi.

Poolen

Mys i poolen idag med Linnea :) Hon tycker verkligen om att vara i vattnet!


RSS 2.0