Tisdag

Nu är det verkligen tyst i huset från att ha varit 7st är vi plötsligt bara 4. Det blir lite skillnad. Och under dagarna är det bara jag, Linnea och Verena så då blir det ännu tystare. Men på måndag kommer nästa gäng från Österrike då kommer två stycken nya och hälsar på. Så då blir det till att åka runt lite på Ön igen och kika och det gillar vi :)
Annars har det varit en väldigt lugn förmiddag Linnea har verkligen kommit på en teknik då hon kan kravla sig över golvet snabbt så nu gäller det att ha ögonen med sig. Men det märks att hon tycker att det är roligt att kunna ta sig fram själv till leksaker och så. Hon är nu 8,5 månad och vi väntar fortfarande på att tänderna ska komma, än så länge har inte en tand kikat fram men det kommer väl det med hihi.
Nu känner jag att kl är strax före 6 på kvällen för nu börjar jag bli riktigt hungrig, men snart kommer nog Calle hem så det dröjer nog inte så länge innan det är mat. Pajen står i ugnen så det är bara att äta när han kommer hem. Förövrigt en bra dag :)



Linnea på en resturang i Negril ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0