Elina

Grattis på födelsedagen Elina
Hoppas du får en underbar födelsedag
 ♥


Elina och Frida ♥


Barcelona

Idag kom Calle hem från Barcelona efter att ha varit där i en vecka och gissa vad han hade med sig hem till mig. Jo en sådan här Barcatröja. Det tyckte jag var super snällt och jag blev super glad ;D Tack! Visst är det snygg ?



Noppat ögonbrynen

Var 3:e månad så är det en liten marknad här i Kingston. Och den här söndagen så var den. Så jag och Verena bestämde oss för att åka dit och se om dom hade någonting roligt. Det var inte alls så mycket folk men det var mitt på dagen så det var ganska varmt där. Jag hittade en bikini och en tröja som jag köpte :) Sen så hade dom även ögonbrynsplockning som Verena sa att hon absolut ville göra för att hon hade gjort det förut och det var så bra. Det var nämligen så att dom plockade dom med tråd. Och ja eftersom Verena sa att det var bra och jag kände att jag måste ju pröva när jag har chansen så gjorde jag det med. Det blev verkligen ett bra resultat och jag är jätte nöjd men jag kan ju säga att det är det ondaste jag någonsin har gjort :P och då är jag ändå van vid att vaxa benen och aldrig klaga på det. Men det här gjorde sjukt ont :P Jag tror jag tömde alla tårkanaler och efteråt såg det ut som jag hade grinat i flera timmar. Haha! Men det var det väl värt ;) det blev ju bra och tur var det.



Vyssan lull

Ikväll var det Frida och Linnea kväll. Jag och Verena kom överens om att vi lägger Linnea varanan kväll den här veckan nu medans Calle är i Barcelona. Jag har turen att hon finner ro snabbt utan några större protester och sover efter ca 10-25 minuter. Tyvärr har inte Verena haft samma tur den här veckan och Linnea vill inte alls somna lika snabbt. Men tror att det är för att hon är väldigt mammig just nu och när hon ser att Verena är där så är hon ju hellre med henne en att ligga ensam i sin egna säng. Och det är ju förstårligt, eller hur ? Sen efter läggningen så har jag bara kikat på film. Har börjar kolla på den svenska filmen "snabba cash" men den förll mig inte riktigt för smaken. Men ska nog kolla klart på den i morogn för man vill ju ändå veta hur den slutar :) Men nu är det sovdags.
  


Godnatt allihopa, och en stor PUSS vill jag tillägna min älskade kusin Agnes ikväll
 bara för att hon är så himla underbar! ♥ Saknar dig gumman.


Saknar

Det måste vara den första vintern/våren som jag inte sitter på en is och anglar. Självklart saknar jag inte kylan men att sitta på en is och mysa i solen skulle inte vara helt fel :) Idag har vi varit till Devon house och fikat eller vi åt en varsin "pirog" med kyklingsmak :) mycket gott. Sen skulle jag även försöka hitta lite saker som jag kan ta med mig hem men det var inte det bästa utbudet där tyvärr, men får leta vidare :) Har ju några veckor på mig. Annars en lugn lördag. Linnea har även idag en mammadag och är inte nöjd med så mycket annat i längre stunder. Det är även regn i luften så vi hoppas på ett väldans regnväder som kan göra luften lite svalare och gräset lite grönare.


Kärlek ♥


Lördag

God morgon världen
vilken underbar dag
Säg vart går färden, vart åker vi idag?
God morgon världen
här kommer jag
Och det har aldrig förut känts så bra!


Ne nu har jag brist på fantasi och bilder, ska styra upp det här så fort jag får möjlighet :)


Klänningen

Om jag blundar nu så skulle jag lika gärna kunna tro att jag sitter mitt i en konsert med massa musik och med en snubbe som står på scen och pratar. Fast om jag öppnar ögonen så inser jag att jag att jag bara sitter i mitt rum. Jag kan inte ens tänka mig vart musiken kommer ifrån ? Det är ju i och för sig "masscamp" även ikväll som är en årlig typ "festival" men det tar över en kvart att åka dit skulle jag tro och det låter som högtalaren står utanför mitt fönster så det kan inte vara därifrån jag hör musiken. Nyss spelade dom - "Birthday sex" så håller dom sig till låtar jag gillar är det väl okej. Men tänker dom inte sluta spela snart så blir det nog inte många timmars sömn. Annars måste jag säga att jag har köpt den snyggaste klänningen ever idag! Oj va fin den är. Jag sitter även och drömmer om två par skor som jag verkligen vill ha när jag kommer hem. Märks det att jag är snart 20 som sitter här på Jamaica och drömmer om skor ? Inte bra. Men ska nog unna mig i alla fall ett par när jag kommer hem för dom kommer passa så himla bra med min nya klänning. Ska försöka ta en bild på den i morgon om jag lyckas.



Äntligen fredag

-Fredag
-Fikabesök
-Promenad
-Kycklingsallad
-Miami taggning



Vill sola och bada ♥


Miami

Tänkte bara säga att jag åker till Miami om två veckor ;D och det känns riktigt nice alltså!
Flyget är bokat så nu är det bara till att leta efter ett bra hotell där jag kan spendera mina nätter. För resten av tiden ska jag försöka att ta vara på genom att göra andra saker.


Filmkväll

Det var så roligt jag måste skratta
det kom en trekantig gubbe in
han hade träskor och näverjacka
och hatten kantad med korvaskinn.

Ja nu på kvällen har Linnea fått sin första fläskläpp efter att ha dykt ner i golvet med ansiktet före. Fy det gjorde nog jätte ont, men så kan de gå när man är lite för trött. Nu håller i alla fall Verena på att lägga henne och sen efter dte ska vi kolla på film. Vi ska kolla på "The Thomas Crown Affair" Verena säger att den är bra så de ska bli kul att se den. Den är från typ 99 så den är inte direkt ny. Just nu är jag inne i en film period, har kollat på minst en film varje kväll denna vecka. Har kollat på båda twilight filmerna och på Mamma mia, så jag kollar bara på filmer som jag redan har sett haha men det är så typiskt mig ;) men ikväll blir det en ny film.


Godnatt, ♥


Onsdag

Onsdag och det innebär babygrupp men jag var alldeles för trött för att föja med så nu sitter jag hemma själv i stället och bara tar det lugnt och lyssar på lite Engmans kapell. Det är faktiskt väldigt skönt att bara ta det lugnt. Bara för att jag är hemma från denna babygrupp och glömde lägga ut bilder sen förra så bjuder jag på några bilder nu i stället :) På lite små gullungar.




Tisdagsmys


Sovdags

Ikväll har jag kört en twilight kväll, eller jag kikade på första och sen började jag att kolla på den andra men efter att lyckats trycka på stopp i stället för paus så började filmen om och det gick inte att spola ;) Så jag orkade verkligen inte kolla om dom första 25 minuterna. Så nu sitter jag här i stället och ska snart krypa ner i sängen. men fastnade med massa mysig musik så nu måste jag bara lyssna på lite mer innan jag sover. Ja då var det måndag igen och en ny vecka har börjat. Vi har bara varit och handlat och tagit det lugnt. Linnea är så himla rolig nu för om man lägger sig på golvet så början hon klättra över en på engång och då bryr hon sig inte om hon klättrar över benen, magen eller om den närmaste vägen är rakt över ansiktet ;) Gräset är alltid grönare på andra sidan ni vet. Så idag har vi mest krypigt omkring på golvet och myst. Hon har varit super mysig idag och sånna dagar gillar vi. Jag är även på jätte bra humör för idag har jag nämligen pratat massor i telefon och det gör mig glad. Jag har pratat med pappa, mamma jocke och med Linus. Ne men nu borde jag verkligen sova. Jag har fått tillbaka mina dåliga vanor som jag hade hemma förut att vara trött på dagarna och pigg på nätterna.


Godnatt ♥


Smälter bort

Ja idag fick jag för mig att jag verkligen behövde komma ut och hitta på nått och inte bara sitta inne i det här huset. Så jag bestämde mig för att ta en promenad med Linnea och handla lite. För jag tänkte att så varmt kan det väl inte vara. Nja på vägen ner var det helt okej kl var runt 11 och det är ju ändå nerför hela vägen. Vi gick runt och kikade lite i "alla" affärer (typ noll) haha. Och det gick bra. På vägen hem gick jag in på mataffären och handla lite mat och sen när jag var klar så var det dags att gå hem. Det var ju lugnt att gå hit så det är väl lugnt att gå tillbaka med men som alla kan lista ut så är det öppför hela vägen tillbaka kl är halv 1 och det innebär att solen står mitt på himlen och det är verkligen typ 30 grader i skuggan. Haha Verena skratta åt mig när jag kom tillbaka, det såg verkligen ut som att jag hade sprungit maraton eller nått :P Fy!

Så jag fick hoppa in i duschen för sen åkte vi och åt lunch med två tjejer en från Trinidad och en från Jamaica och deras barn. Det var super gott och de va kul att hitta på nå. Annars en lugn efter middag vi tog en liten promenad och skippade middagen för vi är fortfarande mätt på lunchen båda två :P haha. Ne en sak har hänt och det är att Linnea satte i halsen nu på kvällen. Hon åt en bit ananas och plötsligt började hon att hosta och vi tänkte aa okej, men sen blev hon helt röd i ansiktet och kunna verkligen inte andas. Både jag och Verena fick världens panik och måste agera. Det känns som det tog flera minuter innan vi lyckades få henne att få upp den ur halsen men det tog det självklart inte men det var så jäkla läskigt "/ man bli liksom vad kunna ha hänt om vi inte lyckades ? Uscha! Vi var glad sen efteråt att båda va hemma, allt hade varit så mycket läskigare om man hade varit ensam med henne. 



Det fick bli ett yrt inlägg, men det är en trött
Frida som sitter framför tangentbordet


Evelina

Ett stort grattis till denna BrandtFjant som fyller 21 idag ;D Synd att man inte kunna vara med och fira henne men vi får se till att ta igen allt när jag är hemma igen hehe.
PUSS PÅ DIG GUMMAN ♥ .
 


Haha den sista har jag inge minne att jag sett förut :P
Tripp-Trapp-Trull

Så jäkla sexiga!


Mamma mia

God kväll. Idag har Calle åkt till Barcelona på utbildning så nu är det bara jag, Verana och Linnea hemma i en och en halv vecka. Så ikväll har vi ätit tacos och kikat på mamma mia. Båda två har sett den flera gånger förut men jag gillar den :) Satt med ett leende på läpparna typ hela filmen. I morgon är det lördag och då kanske det händer nått spännande, vem vet. Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen är faktiskt lite stel efter min löptur som jag gjorde innan maten. Gonatt!

Promenad

Nu är klockan snart 4 och det innebär att det börjar bli lite svalare ute. Så jag funderar på att ta en promenad med Linnea så fort hon vaknar. Men förhoppningsvis så sover hon ett tag för det har blivit lite sovande dom två senaste dagarna. Hon har varken velat äta eller sova så nått lurt är på gång. Kanske bara är en sak hon har kommit på eller så är det kanske tänderna som vägrar att komma eller kanske en liten infektion i kroppen. Ja men jag hoppas det blir bättre snart i alla fall :) Jag är ovanligt pigg och glad idag så jag vet inte riktigt vad det är :) Bara en allmänt bra dag och det känns ju skönt. Hittade lite bilder från Karins kamera idag sen vi var i Silver sands. Jag saknar faktiskt dom det var roligt när dom var här. Och då hade jag någon att spela kort med ;) Här ser vi när jag och Ralph försökte oss på denna och det gick ju lite si så där vi kantrade några gånger men vad gör de ;) Kul hade vi i alla fall.


Jag har inga kommentarer om sista bilden ;)


Torsdag

Hej och Godmorgon. Nu har jag precis vaknat och ska springa ner och äta frukost. Men jag måsta bara kika in på internet och kolla om jag hade fått ett efterlängtat mail men det hade jag tyvärr inte. Så jag får nog vänta ett par dagar till :) Idag är det redan torsdag och jag skulle inte tro att det händer någonting speciellt här i Kingston. Det är strålande sol idag men tyvärr så är det vatten brist här så vi har inte så mycket vatten i poolen. Nu skulle vi behöva två hela dagar då det bara öser ner regn, inte för att jag längtar efter regn men jag är rädd att även vårat vatten ska ta slut och det vore ju inge vidare ;) och en annan sak jag som verkligen inte är någon frukost människa men nu har jag varit här i över 65 dagar och jag har ätit frukost varje dag, det är inte illa enligt mig. see you.

PS.

Jag längtar även tills jag får PUSSA på denna godbit! Det är alldeles för längesen nu. ♥
En puss och kram skulle betyda mer än allt just nu!


Saknar dig


Sommar

Hej hej hallå. Idag hade jag planerat att vara ensam hemma ett tag och passa på att ringa alla mina nära och kära men riktigt så blev det inte. För Verena ville att jag skulle följa med till babygruppen för att göra Linnea sällskap i bilen, för hon har varit lite grinig några dagar och det är inte så kul om hon blir det och Verena är själv i bilen. Så jag följde självklart med dit. Så får se om jag hinner ringa hem i morgon i stället. För nu saknar jag några röster där hemma som jag vill höra igen. Annars en lugn dag, jag och Linnea har varit ute och sprungit på golfbanan. Eller jag sprang och Linnea satt i vagnen och guppade men hon gillar de ;) haha! Igår fick vi veta att Calle ska åka iväg på utbildning i Barcelona så nu blir jag och Verena ensam hemma här i Kingston i ca en och en halv vecka. Men det ska nog gå bra skulle jag tro. Det blir nog att jag får lägga Linnea lite oftare men det gör ingenting. Tyvärr har jag inga nya bilder och därför läggar jag in lite underbara sommar bilder som får mig att längta hem efter mina vänner och sommaren.


Camilla och Linn

Me

Britta i turkiet

OnklP och Frondish ;)

Griiisen ♥

Jonas, Marcus och Linus

Britta, Camilla och Frida

Frida och Camilla

Tripp - trapp-trull

Lurren och Lars


Paraplyhållare

Idag har jag och Verena varit och handla i över tre timmar. Allting i det här landet tar mycket längre tid än vad det skulle ha gjort hemma. På mataffärerna behöver man nästan aldrig packa ur varorna själv och ställa dom på rullbandet och du behöver sällan packa i varorna själv och köra ut dom till bilen utan det gör personalen åt dig. Och idag när vi hade handlat färdigt så tog vi vagnen själv och tänkte gå ut och när vi kommer till dörren så ser vi att det har börjat regna lite smått och precis innan vi går ut så kommer det folk i personalen och erbjuder sig att gå brevid oss med ett paraply så att vi inte blir blöta och hjälpa oss med varorna. Haha vart är den servicen i Sverige ? :P Där man har en privat paraplyhållare till bilen ? Fast ska jag vara ärlig så tackade vi nej för vi är ju faktiskt inte gjorda av socker haha :) Men det skulle aldrig hända hemma liksom. Förövrigt är det lugnt, Linnea har lärt sig att sätta sig upp själv. Hon har ju kunna sitta själv jätte länge nu men det har varit lite svårt att ta sig upp utan hjälp men nu har hon lärt sig det. Nu får mamma och pappa hålla för öronen men det har varit två skottlossningar här i Kingston med nu dom senaste dagarna. En i downtown där vi aldrig är och en en bit bort från en av mataffärerna om jag uppfattade det rätt. Inge kul när dom ska behöva måste skjuta på varandra.


En bild på mig och Linnea sen i helgen :)


Tyst i huset

Nu är det tyst i huset igen. Nu har Österrikarna åkt hem och det är bara vi kvar. Men det går nog fort att vänja sig vid lugnet. Det kommande veckan kommer nog att bli väldigt lugn. Vi har ingenting planerat förutom att boka flygbiljetterna hem. Sen ska vi ju även troligtvis om två helger åka iväg på en liten "semester" igen till ett annat land. Det blir nog till Caymanöarna fast vi har inte riktigt bestämt oss än. Vi får väl se :) Så det ska vi även planera i veckan. 
Annars har det varit en lugn dag idag, Linneat har fått badat i sin lilla pool och vi har även tagit en promenad. Idag har det förresten varit sjukt varmt. Alltså det har nog varit varmaste dagen känns det som även fast solen knappt har varit framme. Ne nu ska jag kika lite på högskoleutbildningar och se om jag hittar nått intressant. Godnatt!
 


Kingston

Kingston, ja nu är vi hemma igen och de är faktiskt alltid skönt att komma hem hit. Då kan man slappna av och sova i en skön säng ^^ Jag har haft världens bästa helg men nu är vi tillbaka till dom gammla rutinerna igen och de gör ingenting :) Just nu är det kväll och jag och Linnea är ensam hemma. Hon var verkligen jätte trött och somnade på engång när jag la henne i sängen. Så nu har jag en söndagskväll för mig själv för dom andra är ute på resturang. Det är sista kvällen för Österrikarna innan dom åker hem så därför är dom ute och äter nu. Men den första april om ca 2 veckor så ska vi träffa nästa par från Österrike som kommer och hälsar på. Så snart känner jag hela Österrike ;) haha.. Ne nu ska jag kolla på någon film innan det är dags att krypa ner i sängen. Nån som vet en bra film förresten ? Godnatt!


Sista bilden är våran utsikt som vi hade i Silver sands, helt ok ;)


Underbart

Det är löjligt fint här borta, och jag trivs som fisken i vattnet en dag som denna ;) Jag kan inte direkt klaga. Jag har legat på en madrass i poolen över 2 timmar och njutit av solen. Så här skulle jag alltid vela ha det. Vi har bara haft en lugn och slapp dag här. Nu på kvällskvisten så har jag och Linnea varit ensamma hemma. Vi passade på att ta oss ett dopp i poolen, som var helt underbart. Vi njöt av varmt vatten och av en underbar kvälls sol. Efter badet gick vi in och tog oss en dusch för att skölja av oss all klor och solkräm. sen bara en myskväll innan dom andra kom hem igen.

Just nu ligger jag i sängen med Linnea i en annan säng bredvid mig. För nu är det kvällen och lägg dags för Linnea. Hon är jätte duktig och somnar själv i sin säng. Men man behöver stanna med henne utefall hon tappar nappen eller blir ledsen. Men så fort hon har somnat så tänker jag gå ner till poolen och lägga mig där en sväng. Poolen är upplyst av lampor och det är jätte fint där nere nu när det är mörk. I allmänhet har jag haft en underbar dag. Hoppas ni också har haft det. ♥


Appelton

Nu har vi anlänt till Black river och har precis ätit middag, under middagen så gick strömmen i hela byn men som tur hade vi tända ljus. Det tog ca 15 minuter innan strömmen kom tillbaka. Vi bor i ett jätte fint hus precis vid havet. Och vi har en pool och massa hängmattor. Ska försöka knäppa kort i morgon, men just nu är det så mörkt så det blir inge bra. Idag har vi mest åkt bil men vi har även hunnit varit på Appelton där dom gör rom. Så nu vet jag exakt hur allting går till ;) Det var en fruktansvärt strak doft där inne som jag hade lite svårt att hantera men det blir väl all sprit och socker eller vad det nu kan vara. Mycket udda doft i alla fall, men det var trevligt där.



Och några bilder på Linnea sen middagen :)



Grattis Camilla

Det är ingen vanlig dag för det är Camillas födelsedag, hurra hurra hurra.
Grattis gumman på 19 års dagen. Jag hoppas verkligen att du får världens bästa födelsedag. Och du ska veta att jag tänker på dig här borta i Jamaica. PUSS ♥.


Saknar dig


Sol och bad

Som ni vet så är jag i Silver sands och det ligger bara en 20 minuter från staden Montego bay och Montego Bay är Jamaicas största inkörsport för turister, främst på grund av sina vackra stränder, men även på grund av bekvämt avstånd till flygplatsen. Området kring Mo’Bay är fullt av historia och kolonial bebyggelse, men har även naturupplevelser att erbjuda. Jag tycker dock inte att Montego bay är någonting speciellt men det är väl för att jag har sett finare delar av Jamaica. Montego bay känns som en ända lång gata med massa souvenirbutiker. Men bor man på ett all inclusive hotell och inte är ute efter så mycket mer än sol och bad så är det nog helt okej. Det är ju fint där men ingenting speciellt. Alltså när jag skriver nu för tiden låter jag alltid negativ men så är det verkligen inte jag ger bara saker och ting lite kritik haha. För det är verkligen super fint här just i Silver sands.

Idag har det varit en lugn torsdag, jag har legat och solat i ca 2-3 timmar och tagit mig ett dopp i det vågiga havet. Så jag är faktiskt lite röd i ansiktet men inge mycket så det kommer nog lägga sig under natten. Jag och Verena tog även med Linnea för att bada och det tycker hon är super kul :) Hon simmar och sprattlar förfullt med benen och skrattar hela tiden. Ikväll har vi även badat Linnea i badkaret för att få av allt salt och sand. Haha och hon har kissat i sägen två kvällar i rad nu när vi byter blöja på henne :P Jag vet inte vad det är, för förut har hon aldrig kissat när vi har bytt men två kvällar i rad nu har hon passat på att göra det i mammas och pappas säng ;) visst är hon för söt.

Great house

Tyvärr så har vi inte den bästa internet uppkopplingen här så jag lyckas inte ladda upp några bilder. Idag har vi varit ute och kollat på lite olika saker, först åkte vi till ett great house som heter Rose Hall där gick vi en guidadtur och fick veta lite om hur det var där förr i tiden. Jag förstod kanske en 1/3 av allt som sades men det var fint där så jag bara nicka och såg glad ut. Sen åkte vi in till Montego bay för att äta lite mat. Hittade en väldigt fin resturang som hette Pelicanen eller nått sånt :) Vi har även varit och letat efter nån gammal hamn som hade hand om slavhandel om jag uppfattade det rätt, men det var stängt där tills december för renovering så nu är vi tillbaka i Silver sands igen. Det var varit skapligt väder om man bortser från blåsten. Nu har jag och Linnea precis dansat klart till Erik Grönwall så nu ska vi snart äta mat och varva ner inför kvällen.

Godnatt

Nu är det kvällen och snart dags att sova. Dagen i helhet har varit bra. Molnen försvann helt ganska fort och det har varit strålande sol. Dock har det blåst väldigt mycket. Vi har mest tagit det lugnt och visat Österrikarna hur det ser ut här. Jag och Linnea tog en promenad på över en timme så nu är man lite små bränd på axlarna men vad gör de :) Inget jag lider av i alla fall. Men vet ni kl 03.13 svensktid får jag ALLTID ett mail av Dagens Horoskop. Bara lite onödig fakta sådär men de är extremt störande :P godnatt.

Camilla

En stor PUSS till min älskade vän Camilla som jag saknar och som åker till England på lördag. Lycka till och ha det så super kul där borta i Newton Abbot :) ♥


Sol, moln, sol, moln

God morgon. Idag när jag vaknade så såg jag att solen skiner utanför så nu är jag glad :) Vi får väl se hur länge det tänker hålla i sig, men förhoppningsvis hela dagen och hela veckan ut. Vi har nog inte så mycket planerat idag låter det som bara att gå till stranden efter frukosten. För just nu sitter vi och väntar på att allting ska bli klart. Det blir nog typ bacon, ägg, pannkakor, färsk frukt och sånt, det brukar vara det när man bor såhär. Och det gillar vi!
Nu har jag i alla fall gett filmen luftslottet som sprängdes en chans och tyvärr blev jag lika besviken. Ne men seriöst förstår ni någonting av den ? Jag tycker bara att det dyker upp någon ny person lite var stans som dom aldrig förklarar vem det är, sen så är dom på ett ställe och helt plötsligt på ett annat ? Sen plockar dom in folk som dom aldrig har sagt vad dom gjort för fel och vidare ? Hade jag inte läst böckerna hade jag suttit som ett fån vid tv och inte alls förstått vad filmen handlade om ? Eller talar jag bara för mig själv ? En sak säger jag bara, fast ni har sett filmerna så måste ni läsa böckerna. Dom är så jäkla bra, det finns nästan ingen likhet mellan böckerna och filmerna det kan jag lova. Böckerna är så beskrivande, intressanta och trovärdiga. Det är å mycket information och fakta så man blir alldeles imponerad. Jag säger inte att filmen är dålig men jag säger att jag tycker att den är väldigt osammanhängande.


Silver sands

Ja nu är vi tillbaka till Silver sands igen men denna gång har vi hyrt ett annat hus närmare havet och utan pool. Men det kommer nog att bli jätte bra, bara solen får för sig och kika fram för just nu är det väldigt mulet. Sist hade vi jätte roligt här och jag hoppas på en lika bra vecka. Jag måste bara säga en sak, Verena berättade att det tog ett par veckor innan Linnea blev van vid dom guppiga vägarna här och lyckades sova i bilen och dom som känner mig hemma vet att jag utan problem somnar i bilen och alltid sover när man åker någonstans. Och det är precis lika för mig som för Linnea för nu när man har varit här ett tag och blivit van med alla gupp och alla svängar så somnar jag nästan lika fort som Linnea när vi sätter oss i bilen haha ^^ Jag tänkte lägga in lite bilder från dagen och huset som vi bor i nu men lyckades inte ladda upp så stora bilder men ska försöka senare igen och se om jag lyckas. Blir nog en tidig kväll för min del för är trött efter dagens resande. Nu har vi precis ätit födelsedags tårta och firat en av Österrikarna som fyller år idag. Mums!


Port Antonio

Jag är huur trött som helst efter helgen. Är det inte under helgen man ska vila upp sig så att man är pigg inför veckan ? Jag orkar egentligen inte skriva allt som har hänt i helgen för jag är alldeles för trött. Och dte har hänt lite smått och gott. Men eftersom vi åker bort i morgon och är borta en hel vecka så känner jag att en liten uppdatering är nödvändigt. Så jag tror jag kör helgen i en slags punktform och i bilder och sen kanske jag hittar orken någonstans på vägen till Silver sands och kan skriva mer ingående vad vi gjorde i Port Antonio ;) haha. 

• Åkte buss från kingston tog ca 3 timmar att komma fram. Kostade 35 svenska kronor ^^ Billigt!
• Hittade en taxi som tog oss från Port antonio till hotellet tog ca 15-25minuter kosta 12kr ;) Billigare!
• Checkade in tog det lugnt och sov.
• Vaknade av ös regn och plåttak, sova högs 3 timmar
• Mulet och grått, men inge regn.
• Åkte till en strand som heter Frenshmens cove
• Träffade dom andra svenskarna, Elin, Johan, Martina och Erik :) trevligt!
• Bada, Lunch, Domino och prata.
• Tog båt till deras hotell
• Såg och badade i Blue lagoon, Varmt eller kallt ? Båda ?
• Drack kaffe, umgicks, spelade kort ;)
• Mat på Anna Banana, lång väntan
• Tillbaka till vårt hotell, domino mys och senare sova.

Ja men ungefär så, upptäckte att detta var ungefär 3 gånger så jobbigt som om jag skulle ha skrivit en text hha nerå inte riktigt men det är kul att variera sig och nu fick jag upp lite mer blogg känsla efter ha skrivit lite. Ja men i helhet så har helgen varit bra tycker jag. Kul att träffa lite nya människor och förhoppningsvis träffas vi nått mer. Nu ska jag kolla på en film och sen sova för i morgon åker vi som sagt bort en vecka och vi får se hur mycket jag kan uppdatera. Godnatt.
 


Spya

Nu händer det saker i morgon är det redan fredag och det innebär ju helg. För en stund sedan hade jag ingenting planerat tills Petter ringde och frågade om jag skulle med till Port antonio lördag till söndag. Så javisst, varför inte. Det var han och en tjej från Canada tror jag. Sen skulle även dom andra svenskarna dit så vi ska väl umgås lite med dom med (: Har ju inte hunnit träffa dom ännu. Sen på måndag så sticker vi andra iväg till Silver sands igen och stannar där 4 nätter och sedan fortsätter vi vidare mot black river och stannar där i 3 nätter tror jag. Så nu är dagarna framöver fullbokade. Och det känns kul. Ska vara ute och resa i över en vecka (: Så i morgon får jag passa på att ta det lugn och vila upp mig lite, jag och Linnea får köra på låg varv ;) Fast skulle inte tro att hon har någon lust med det faktiskt haha.

Annars idag har det varit en lugn dag som vanligt förutom att det är typ storm ute, det låter som att fönstrena ska blåsa in. Det har även regna ganska mycket dom två senaste dagarna så nu är det grönt och fint. Det märktes på engång när regnet kom vad mycket grönare allting blev. Tänk vad lite regn kan göra :) Idag råkade det dock hända en liten olycka i köket. Jag hör att Verena säger nått och uppfattar att det hade hänt nå och när jag kommer till köket så ser det ut som nån har spytt över hela golvet innan jag ser att det är beredaren som har levt sitt egna liv :P Jag fick mig i alla fall ett gott skratt även fast Verena kanske inte tyckte det var lika kul eftersom det var barnmat som hon hade stått och lagat under dagen ^^



Onsdag

Jag har varit väldigt dålig att uppdatera nu men jag känner att jag har en godkänd anledning det är nämligen så att jag har inte kunnat koppla upp min dator på internet. Det har inte fungerat helt enkelt och jag har inte varit sugen på att sätta mig och skriva inlägg på deras tyska dator för de tar sådan lång tid det finns inte “å” och det är tecken på fel plats och så vidare. Men nu har jag precis gjort en systemåterställning på min dator och allting fungerar bra igen. Annars har det varit en lugn start på veckan, inge vidare väder och nya gäster som anlänt.


Måndags mys

Nu har jag precis lagt Linnea för natten så nu bjuder vi på lite måndags mys :)
 


Luftslottet som sprängdes

Igår skulle jag och Calle kika på Luftslottets som sprängdes fast jag inte har läst klart boken men jag kände att jag kunna kika ändå. Jag kollade ungefär i 10-15 minuter innan jag insåg att det skulle bli världens sämsta film ? Eller har jag fel ? Det verkade hur dålig som helst eller dålig men B!!! Ja jag kanske har fel eftersomjag slutade att kolla efter 15 minuter, men jag kände att det var inte värt att se den så jag läser boken i stället den är 1000 gånger så bra. Dom är riktigt bra dom böckerna alltså. Ni borde läsa dom, det går inte att jämföra med filmerna. Fast jag ska nog ge filmen en chans senare om jag är på ett sådans humör. Rätta mig om ni tycker att jag har fel ? Just nu är jag och Linnea ensam hemma medan Verena handlar hon kryper runt på golvet och leker och allt man inte får leka med, som vanligt då bara ;) Hittade även bilder från en jätte fin resturang i Negril.



Poolen

Igår låg jag på sängen och läste en bok och plötsligt kom jag på att vi faktiskt har en pool och att jag är hemsk dålig på att utnyttja den, så då gick jag och la mig och läste vid poolen i stället. Varför ligga i sängen när man kan ligga ute i solen vid poolen. Ibland är man inte allt för smart men de är ju bara ibland det haha.


RSS 2.0