Max

Igår var det morsdag och då kom bland annat denna söting och hälsade på :) Det var en mysig dag med många skratt. Jag, mamma och syrran försökte komma på ett bra hundnamn och som alltid slutar det med urspårning och massa stygga namn ^^

Frida och Max


27 Maj

Hej där. Det blev att jag åkte till Joakim igår ändå. Kunna inte hålla mig :) Men egentligen spelar det ingen roll om jag kliver upp där på morgonen eller hemma för det blir ungefär samma tid i alla fall. Så idag har jag bara jobbat, Dellengården hade ansvar över bingon idag och det innebär att jag var där och sprang runt och försökte hjälpa massa gamlingar att lyckas lägga sina pluttar på rätt nummer :P Det var inte det lättaste. Nu är det bara en dag kvar att jobba innan det är helg :)


Me Like


Me like you

Nu ska jag snart sticka iväg och jobba kväll, det känns som jag jobbar varje dag nu. Men jag trivs jätte bra där och just nu har vi det väldigt lugnt så det gör inte så mycket. Fast jag hade hellre åkt hem till Joakim och krama om honom för nu har han äntligen kommit hem från Italien. Men jag får vänta tills i morgon innan jag får träffa honom.
 


Nu vill jag att denna snygging ska komma hem ♥


Vänner

Det var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Tack för det Anders :)
Vi tog ett varv på stan och sen kika på film. Och som sagt mkt skratt i alla fall för min del ^^


Grillning

Ikväll blir de grillmys i Norrbo ♥


Vår i Friggesund

Kvällen började med att jag, pappa och Gun satt i solen och åt grillat på altanen. Sen tog jag världens härligaste vår promenad. Det har verkligen varit hur varmt och skönt som helst ikväll. Jag har gått runt på Friggesund och bara njutit. Att man inte kan inse hur underbart fint det är runt om kring en fören man har kommit därifrån ett tag. För jag kan bara säga att Friggesund är väldigt väldigt fint. Jag började att gå förbi skolan då jag drömde mig tillbaka till 90talet då Elsa stod i fönstret och ringde in oss efter rasten. Jag minns bara allting bra sen förskole tiden. Hoppa hage eller kanske spela brännboll. Sen gick jag in på jobbet där mamma jobba och tog mig en koppkaffe och pratade lite med mina gamlingar som jag ska jobba med resten av helgen. Sen gick jag vidare in i militärskogen och över svågabron och hem igen efter 305an. Alltså ni kan inte ana vilken nostalgisk känsla fick under min promenad. Fast det kanske ni märker :)


Visst bor vi hur fint som helst hemma hos pappa och Gun ? :)

Städning

Just nu sitter jag och beställer lite bilder. Tänkte försöka att beställa lite från Jamaica och Miami. Fast jag har hårddisken kvar hos mamma så jag får börja med dom som redan ligger på datorn. Det är varmt och skönt idag med, och det gillar vi :) Dagen började med att jag och mamma klev upp tidigt för att åka in till stan. Hon skrev på nå papper på banken och jag köpte mig äntligen en kalender. Så nu kan jag skriva in allt som händer och hur jag jobbar :) Vi gick även ett varv på IcaMaxi och inhandlade lite nya saker. Sen åkte jag till pappa och plockade ihop lite saker som man kan använda i sandlådan som jag ska ta med mig hem till mamma, jag är fortfarande kvar hos pappa och hade planerat att bli det ett tag till. Börjar ju kl 7 i morgon bitte så kan lika gärna sova kvar här.


Lite bilder från Jamaica, nästan lite jobbigt att kika på dom.
För då saknar man allt otroligt mycket :) ♥

Saknar Joakim

Lite nytta har jag hunnit med att göra idag fast inte riktigt så mycket som jag hade tänk mig. Eller jag har hunnit olja in lite av våra trädgårdsmöbler som 2 stolar och ett bord. Hade jag varit lika stark som bamse eller pippi så hade jag kanske kunnat tagit soffan med men eftersom bordet står i vägen och jag inte klarar av att förflytta det själv så får vi ta soffan vid ett senare tillfälle. Skulle även ha varit in till stan och köpt mig en kalender men jag blev alldeles för snål. Det är inte värt att åka in till stan bara för det bensinen är ju hur dyr som helst just nu :/ Och sen ska jag ju kanske till Näsviken ikväll och träna så jag betalar hellre för det faktisk. Så jag har haft en ganska lugn dag och just nu sitter jag i soffan och kikar på hockey och lyssnar på morbor Jan som är uppe och målar om åt oss.


Godmorgon

Det ser ut som solen tänker börja titta fram. Ska nog klä på mig och gå ut och känna på vädret och se om det är varmt och skönt, hoppas :) Är ju ledig idag så ska försöka göra lite nytta och gå ut och hjälpa mamma och Jan med en sak och sen skulle jag ha varit in till stan och köpt mig en kalender där jag kan skriva upp hur jag jobbar i sommar. Men först kallar frukosten känner jag.


Tisdag

Idag har jag äntligen varit duktig och tränat för första gången sen ja kom hem från Jamaica :) Det var verkligen på tiden. Och fotboll fick det bli. Det var roligt att vara där dock är det tråkigt att man inte orkar lika mycket som man vill kunna göra. Men vi får väl se om jag börjar spela igen efter mitt uppehåll. Ne nu ska jag krypa ner och kika lite på film för i morgon är det arbete på gång. PS. Saknar Britta Persson otroligt mycket, tog denna bild från hennes blogg.

Canebro und Persson ♥


Kusinvitamin

Visste ni att jag har världens bästa kusiner ? ;) Vad skulle jag göra utan dom. Och som jag skrev förra veckan så var jag med dom och spelade spel och åt tacos. Tänkte lägga upp lite bilder därifrån nu. Det måste bli fler sådana kvällar i sommar.

Vem tror ni vann på armbrytningen ;) ?


Cruising Hudiksvall

Tack alla för en underbart rolig kväll.


Vår i Norrbo


Tacos

Jag tänkte bara berätta att jag har världens bästa kusiner, och igår hade vi en super mysig eftermiddag med tacos och spel det fick bli lite tjejsnack ;)

Agnes, Britta, Frida och Evelina ♥


Strömbacka

God morgon, nu ska jag hoppa i duschen och sen kolla på film med Jocke innan jag ska bege mig till Strömbacka och krama om Agnes som jag inte har hunnit träffa ännu. Sen ska jag äta tacos med henne, Britta och Evelina :) Ska bli så  himla underbart. Längtar. Så det kommer nog bli en jätte bra dag.



Bockarna

En bra kväll med underbara människor.


Hemma

Nu är jag hemma igen och det känns bra :) Dock åkte jag på "magsjuka" det första jag gjorde så natten mellan lördagen och söndagen höll jag Jocke vaken genom att springa på toaletten för att spy. Inte allt för trevligt. Men nu har det gått några dagar och jag har hunnit tagit igen mig. Det är helt otroligt att jag har varit frisk i 4 månader i Jamaica och hinner inte ens vara hemma ett dygn innan jag får magsjuka. Haha men så kan det gå. På dom här dagarna som jag har varit hemma så har jag inte hunnit gjort allt för mycket. Men jag har hunnit träffa Jocke, Camilla och Markus i alla fall :) och det var super kul.


Hemresa

Nu har jag snart  packat klart mina resväskor önskar dock att dom fick väga lite mer för just nu är det några kilo för mycket, men vi får väl se om dom säger någonting när jag checkar in. Jag hoppas inte det. Ja så i morgon så åker vi mot London och sen vidare mot Sverige :) Så nu är det nära. Snart är jag hemma igen. Självklart är det blandade känslor men jag saknar min familj väldigt mycket just nu. Det ska bli skönt att få krama om dom. Min tid som Aupair är alldeles strax över i alla fall för det här gången sen får vi se vad som händer till hösten. Det har nog varit mina 4 lärorikaste månader i mitt liv och dom harvarit helt underbara. Jag har lärt känns världens bästa familj och det tackar jag för. Ska uppdatera mer så fort jag får möjlighet, kan bli i soffan hemma hos pappa :) och det ser jag verkligen fram emot.


Grattis Jimmy



Dom tre bästa ♥


KÄRLEK!

Jag hade en kung kväll igår, fick rysningar hela tiden av den skönt stämningen (:
Det var verkligen en otrolig upplevelse. Alla var jätte duktiga. Kan lova att det blev världens jubel när Usain Bolt kom in på stadion och såklart innan han skulle springa. Så nu har man sett Usain Bolt tävla på sin hemma arena här i Kingston han sprang sina 200m på 19.56 :D Vilken kille! Kan berätta lite mer  och lägga in fler bilder lite senare. Men en super kväll i alla fall. Är så glad att jag fick se honom nu innan jag åker hem. Sen var det ju även andra stora friidrottare som var där och tävlade som Veronika Campbell.


National Stadium

ÅKER NU OCH KOLLAR PÅ USAIN BOLT!



RSS 2.0