Bakning

Nu har jag precis tagit ut kladdkakemuffisarna ur ugnen, jag hoppas att dom blev goda. Annars har jag i alla fall gjort ett försök till att baka någonting. Idag är jag ledig så idag har jag faktiskt inte haft så mycket för mig. Jag är förkyld så jag har inte orka hittat på nått men de är skönt att bara vara hemma när man är ledig :) Mamma kom på besök en sväng och hade en jätte god påskskinka med sig och ett påskägg. Tack mamma!Hoppas de smakar lika bra som det luktar och ser ut!

Kommentarer
Postat av: Rasmus Lindström

Hejsan, hoppas allt är bra idag!Jag har varit inne på din blogg (canebro.blogg.se) några gånger den senaste tiden och jag måste säga att jag tycker att den är riktigt, riktigt bra.Jag jobbar själv med en sajt som heter Luftgrop (www.luftgrop.se), där man kan söka efter billiga flygbiljetter och snart även hotell och charterresor.Siten är 9 år gammal men jag har precis gjort om mer eller mindre allt.

Jag kommer att lägga upp en rubrik på Luftgrop som heter Våra Bloggvänner. Här kommer våra besökare enkelt kunna hitta riktigt bra resebloggar och jag skulle väldigt gärna vilja att du finns med. I utbyte skulle vi vilja ha en länk hos dig i sidfoten eller i menyn.Det hade varit jätteroligt om vi kunde påbörja ett samarbete, lägg gärna ett mail!Hälsningar,Rasmus Lindström

Luftgrop.serasmus.lindstrom@gmail.com

2011-04-29 @ 15:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0