Sammarbete

Aaaaaj, jag har jätte ont i mitt knä. Jocke tycker att jag är vek och tror inte alls på att jag har så ont. Om ni undrar vad jag har gjort så har jag bara spelat fotboll och glidit omkring på det sköna golvet i idrottshallen som ger sånna där sköna brännsår. Alltså det ser inte mycket ut för världen men satan vad det svider. Jag vet inte vad som gör ondast, att ha benet rakt eller böjt. Känns som det kan bli svårt att somna i natt alltså. Vi har i alla fall haft match mot Njutånger idag och matchen slutade 2-2 måste säga att ja tycker att de var sjukt kul att spela idag. I andra och tredje halvlek var alla så himla duktiga och vi spelade riktigt bra tycker jag. Vi är ändå ett nytt lag för i år och inte vana att spela med varandra :)



Ge mig sol och värme, och lite solbränd hy :) ♥

Vinter

Jag har ingenting att skriva nu för tiden. Så jag ber om ursäkt för det. Jag tror att det är fel årstid och att jag jobbar alldeles för mycket. Igår kikade jag och Camilla i alla fall på fotboll på glysis och det gick jätte bra för Delsbo :) Och i morgon har vi själv en träningsmatch mot Njutånger och de ska bli kul!

Fotboll

Nu har jag tagit tag i mig själv och börjat träna igen. Eller vi får väl se hur länge jag orkar hålla igång. Men än så länge känns det bra men jobbigt är det alltid när man tar ett uppehåll och ska försöka komma igång igen. Den här veckan har jag spela fotboll, gymma och boxas. Så det är väl fotbollen som jag ska försöka satsa lite på iår igen. Här nedan har vi lite bilder från Colombia där vi spelade mot Colombianerna :) Där var det en aning varmare och sjuukt kul. Att spela på betong en längre tid är dock inte så bra för benen och knäna skulle jag tro! ♥


Vännerna


RSS 2.0