Gott nytt år

Tack för det gamla året och så säger vi välkommen till det nya :)


-2009

Dik körning

Var med Linus och Patrik igår, först satt vi och fikade hos Linus där vi bara satt och pratade och sen åkte vi ut och kollade när bröderna Eriksson och Kring var ute och åkte bil. Det slutade med att Erik körde i diket 5 gånger och vi fick hjälpa till med att dra upp honom. Jag var dock inte till allt för mkt hjälp :P skulle jag tro. Bilderna är inte dom bästa men jag agerade lite fotograf, jag var även rallyförare ;) Patrik och Martins puls var nog inte under 200 och jag förstår inte varför, litade dom inte på min körning :O ^^ ?


Frejagården

Tänkte bara skriva att det har gått jätte bra för mig att jobba. Bättre än förväntat och det känns bra. Och nu sitter jag hemma och varvar ner innan jag ska krypa ner i sängen. I morgon blir det jobb igen och sen staden med SnyggBritta :) ♥

Flygbiljetterna

Nu ska jag strax åka och jobba, tänkte berätta att nu är allting klart inför min resa eller a jag har i alla fall fått mina efterlängtade flygbiljetter :) Så nu är det verkligen nära. Det är exakt två veckor från och med idag. Lite skit nervös är jag faktiskt ;) men det ska nog gå jätte bra tror jag. Men nu ska jag börja med att gruva mig inför jobbet ikväll, ny avdelning och nya gamlingar men det har ju inte varit något promblem förut. Nu ska jag gå och byta om så hörs vi kanske ikväll.


Britta

Ikväll har jag varit hemma hos Britta. Det har varit skit mysigt :) Hon gav mig även världens bästa julklapp, som jag verkligen blev super glad av :) Hon gav mig ett fotoalbum med bara massa bilder på oss. Åh vad glad jag blev. Det bästa ja kunn få. Nu har jag nått att kika på när jag åker till utlandet :) Kommer väl bli en och annan tår då av saknad kan jag tänka mig.
 


Fast körning

Igår måste det har vare de värsta vintervädret på väldigt länge, shiiit va det snöade. Och såklart så skulle vi ut och åka madrass ett gäng. Just då när vi åkte iväg så tyckte jag inte att det snöade så himla mycket men sen medans vi var ute och åkte såg vi inte en meter åt något håll skulle jag tro. Roligt hade vi men när vi mötte en plogbil mitt ute i skogen där dte var astrångt började jag bli lite nervös ett tag. Men det gick bra. Sen lite senare på kvällen så fick jag skjutsa lite folk. Jag tror att det blev 5 vänder fram och tillbaka till Svanbacken. Men inte gör det någonting inte :) Även att jag körde fast två gånger och det var ju inte lika roligt om vi säger så. Men jag kom ju loss så det är väl synd at klaga. Idag blir det en väldigt lugn dag tror jag för i morgon är det jobb som gäller. Är lite nervös för jag har aldrig varit där. men ääh! 
Bjuder på en till bild på Alve eftersom jag har lite brist på bilder just nu och för att han är otroligt söt. Tror jag ska ta och knäppa ute på landskapet så ni får se hur mycket snö det är. ojojoj :)
   


Järnvägs

Bjuder på 4 dåliga bilder från gårdagen :) Väntar tills ja kommer till Camilla och får tag i min kamera för då kommer det lite bättre bilder. Jag hade i alla fall en kung kväll igår men underbara människor!


Frida och Liam


Underbara Julafton

Jag hade verkligen en jätte mysig Julafton igår, har världens mysigaste familj. Och då räknar jag med alla som var med igår kväll :) Jag jobbade ju tyvärr till kl 4 men de var rätt kul det med, det var jag och Therese som jobbade och allt gick bra, förutom tiden för den gick lite för långsamt för mig :P När jag kom hem möttes jag av två super gulliga tomtenissar vid namnen Alve och Liam. Och hemma i stugan i Norrbo var det redan fullfart. Vi började med att äte jätte god mat (som alla andra troligtvis ^^) Sen efter maten blev det väldigt lång väntan för vissa innan det knackade på dörren och tomten kom. Japp ni hörde rätt, tomten hittade till Norrbo han :) Så efter att ha fått några julklappar av tomten så delade vi även ut resten som låg under granen. Sen blev det kaffe och ett julklapps spel. Som var riktigt roligt. Under den här tiden hade Alve lyckats somna som nog var väldigt skönt för honom. Senare på natten när vi bara var några stycken kvar så tog vi fram Geni och spelade. Liam somnade under spelets gång men var vaken grymt länge, :) Bror Henik vann nog om vi måste utse än vinnare även fast vi inte hann spela färdigt ;) En undebar kväll. I morse blev det julotta och det var lite jobbigare ^^
 



Julafton

Har haft världens mysigaste Julafton :) Ska ta och berätta mer om den i morgon och lägga in massa fina bilder på bland annat Liam och Alve. Jag har verkligen haft en super mysig kväll ♥


Godmorgon

06.56 jag är en aning trött och önskar att jag fick krypa ner till Joakim igen, men vem upfyller den önskan ? Ingen skulle jag tro :( Och det känns inge bra. Ska snart gå iväg till Månsbacken och jobba där idag. Såg att jag började kl 07.30 och det var inte helt fel. Fast ska jag vara ärlig hade ja hellre börjat en halv timme tidigare och slutat tidigare men men. Det ska nog gå bra :)

Mobil blogg

nu tänkte jag testa att blogga från mobilen och se hur det går, det vore ju kul mm det går bra och man kan skicka någon bild lite då och då mm man hittar på någonting roligt och inte har tillgång till dator och så. Godnatt mer er :-)

Lilla julafton

Nu har precis jag pappa och Gun haft lilla julafton och öppnat julklappar :) Det var mys. Jag har fått en plattång, chokladask, vantar och en ny mobiltelefon som jag hoppas kommer bli jätte jätte bra :) Det är alltid lika kul att börja om på en ny mobil. Och se alla nya funktioner och komma fram till hur allting fungerar. Och som sagt så hoppas jag att jag kommer att trivas med den och att vi kommer att komma överens. Jag måste verkligen tacka pappa och Gun för sakerna. ♥ TACK! Men nu ska jag åka vidare till min älskade Joakim och fira lite jul med honom med och byta julklappar med honom, tyvärr kan vi inte vara vaken hela natten eftersom jag olyckligtvis jobbar i morgon bitte. Men vi kan få en mysig kväll i alla fall :)



Världens bästa pappa ♥


Trapp = farligt

Sitter nu hemma hos pappa och tittar på nån gammal film som visas på tvn. Den verkar jätte konstig men äh jag är mest inne i datorn i alla fall. Jag är sjukt trött och ska snart vila mig lite i soffan tänkte jag. Jag och pappa väntar på att Gun ska sluta på jobbet och komma hem med en pizza till oss tre :) Vi skippar julmaten och äter pizza i stället. Mycket trevligt. Julmat hinner man få nog av i alla fall på julafton. Kan ju ta och berätta att jag har fått en väldigt DÅLIG vana nu för tiden. Och det är att ramla i trappen. Nu är det 3:e gången på mindre än två månader tror jag. Det är så himla läskigt och gör så fruktansvärt ont. Det är sjukt att man klarar sig så bra som man gör egentligen. Huvudet måste jag hålla upp i ren reflex men nått annat hinner jag inte skydda.  Så den vänstra delan av rumpan och överarmen på högen är väldigt omtöcknat. Jag fattar inte hur jag lyckas. Skulle väl sitta fint och bryta av sig nå nu så här till jul och allt.


Måndag kväll

Trött tjej som inte är på blogg humör. Ska bara skriva godnatt. I morgon kommer jag med nya bilder från min, pappas och Guns lilla julafton :) Godnatt!

Snö

Vad fin det är ute nu alltså :) underbart eller a i alla fall för ögat! Så här ser det ut utanför Jockes fönster. Det är riktigt mycket nö faktiskt och snart kommer han hem till mig :) ♥


Söndag

Söndag och det är verkligen snöväder ute. Just nu snöar det inte super mycket i Delsbo men det blåser till ibland och då blir det världens yrväder. Det är nog bäst att hålla sig inomhus idag. Egentligen var det tänkt att jag skulle träffa Britta idag men vi kom överens om att vi tar det en annan dag då vädret är bättre. För vägen till Strömbacka kan vara dålig. Men nu vill jag verkligen träffa henne ♥ och vi måste hinna byta julisar. För min del blir det en lugn söndag. Förut att jag ska på möte med fotbollen vid 5. Och det lockar ju inte allt för mycket men men!


Lördag

Det har verkligen blivit en slapp lördag för mig kan jag lova. Men nu väntar jag på att Camilla ska höra av sig för jag ska nämligen följa med henne till Ljusdal en sväng och fixa lite saker :) Sen får vi se vart kvällen tar oss! Förhoppningsvis till någonting roligt, fast det är väl vad man gör de till :)


GILLAR ♥


Pepparkaksbak



Frida och Liam

Jag och Liam har ritat i paint det blev en väldigt fin teckning. Lite dyster kanske men äsch :) Gubbarna heter i alla fall Radmalliken och Graskalifka om ni undrar det står men texten blev väldigt liten. Nu ska vi kika lite på barnkanalen och hoppas att det är någonting bra där.



Tomtenissen

Mamma har super söta tomtar hemma :) Dom ser så verklig ut på nå vis, här är tomtemor och vi har även en tomtefar. Inatt har jag drömt världens knepigaste drömmar jag orkar faktiskt inte berätta om dom för det skulle bli en väldigt lång historia och bara massa yrt. Kan berätta att jag träffade Erik Grönwall i slutet av en dröm där vi låg och pratade i typ en koja ;) mkt trevligt! Så nu kan jag ju egentligen påstå att jag har träffat och pratat med honom ;) inte helt fel. Idag blir jag bara hemma för om några timmar kommer Liam hem till oss och ska sova över här en eller två nätter. Vi får väl se hur länge han vill stanna :) Det ska bli super mysigt. Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men i morgon på dan ska vi i alla fall baka pepparkakor. Och kan det vara en bättre dag än i morgon, nja tror inte det för nu har ju snön kommit i massor. Så det kommer bli julmys på högsta nivå. ♥


Frejagården

Vart tog min lediga och sköna dag vägen ? kl var ju bara "12" och jag hade hela dagen framför mig. Gud vad snabbt en dag kan förändras. För nu ska jag börja jobba om en och en halv timme. Fast jag ska verkligen inte klaga för jag kommer få ganska bra med pengar i Januari för nu har jag jobbat ganska mycket i December eller jag ska jobba ganska mycket. Och i Januari kommer jag att behöva pengar det vet jag ju :) Längtar! Så nu sticker jag till Frejagården och jobbar där, sista jag jobba där blev jag spottad på två gånger. Hoppas mina söta gamlingar är på bättre humör idag och att vi får en mysig kväll tillsammans.


Bilden är från tiden i England :)


Sällskapsresan

Nu är det ca 6:e gången jag kollar på Sällskapsresan snowroller på två veckor. Fast jag har inte sett hela varje gång dock. Men vad gör man inte när det inte finns någonting bra på tvn och man har SFkanalen som visar samma filmer varje dag :P Nu kan det ju tänkas att jag kan göra någonting annat än titta på tv men så är inte fallet ;) haha nerå men jag ska snart rycka upp mig och göra lite nytta hade jag tänk. Kanske gå ut och gå en sväng med vovven. Vi får väl se vart dagen tar mig :)


Busväder

Snööö.. Ja nu har verkligen snön kommit och jag hoppas att den stannar kvar till Julafton. Men det skulle bli hemskt varmt för att allt det här ska hinna försvinna. Och det tror jag inte eftersom det bara verkar bli kallare och kallare :) Snön har dock gjort så at jag sitter fast i Norrbo för mamma tillåter mig inte att åka ut i detta busväder. Risken för att åka i diket är alldeles för stor. Det snöar sjukt mycket plus att det blåser lite och då är det lätt att vägen försvinner. Men jag sitter bra här framför tv och den öppna spisen. Den ger god värme i vinterkylan :) Nu när det kommer snö tycker jag att det är dags att bjuda på lite vinter bilder ♥


KÄRLEK! ♥


Snö

Oj vad det snöar, här i delsbo är de rättså mycket nu faktiskt :) kul att se, man blir så bra. Och nu har jag precis pratat 20 minuter med Britta i telefon tyvärr kändes det bara som 5 men det börjar saker på tvn så vi får prata mer en annan dag haha ;) men nu kommer du äntligen hem snart igen! ♥



Heaven and Hell

Var även med Evelina på lördag kvällen. Först var vi hos henne och gjorde oss lite i ordning sen åkte vi på folketshus i Delsbo och träffade massa roligt folk :) Kvällen var väl helt okej!


Fotbollscup

Ja i lördags satt jag på badhuset hela dagen i princip och kikde på fotboll. Dt var några ur samhälle som hade gjort en cup som sitt projektarbete. Mkt trevligt och jag hejade såklart på Ropa de Baño, Tyvärr kom dom inte allt för långt men dom är bäst ändå :) Min kära Jocke spelar ju där så hehe, kan ju även meddela att han har lämnat Delsbo denna säsong och ska börja spela för ABK. Ne men det var en bra dag förövrigt ♥ Gull Agnes va där med :)



Hängmattan

Ligger i Jockes säng nu och funderar på vad jag ska hitta på. Han är i skolan som dom flesta andra och kommer inte hem fören typ 8. Jag skulle utan tvekan hellre ligga i den där hängmattan vid en sjö i Peru om jag inte tänker fel. Varmt, Klart och fint sötvatten med pirayor i dock ;) Underbara människor och sjukt god mat. Både jag och Rasha somnade i varsin hängmatta och sov gudomligt. Vi var mycket trötta efter en lång och lerig djungelvandring.


Paradise hotel

Ja ikväll är det Paradise hotel igen och jag ska vara ärlig och säga att jag har sett varje avsnitt. Fast ibland har jag fått kika på tv6 play för det har varit nått annat som har tagit min tid. Alltså egentligen är det ju ett hemskt program eftersom dom typ bara bråkar med varandra eller a i alla fall nu dom senaste avsnitten. Men ändå vill man hålla kolla på allt som dom gör och ser det nästan varje dag haha. Helst sjuk egentligen :) Men så är det och det är sånt som folk vill se haha. Jag vet faktikt inte riktigt vem jag hejar på det är lite svårt det dära ^^ Alla är lite charmiga på sina sätt. Förutom Francesca då för hon är ju helt knäpp. Alltså att en vuxen människa kan vara så omogen och kalla andra människor saker som hon gör, gör mig nästan orolig. Ne men jag brukar väl inte bry mig så mycket men hon är ju verkligen droppen. Tror hon har tagit sig lite vatten över huve nu och vi får väl se hur många vänner hon har kvar. Ingen vet varför jag lägger ner så mycket egergi på att skriva om det här hehe men det måste vara för att jag somnade i bilen på väg hem från farmor och farfar och har blivit väldigt pigg efter det + att Jocke sitter och spelar tvspel (för ovanlighetens skull) ^^ som gör att jag har super mycket att göra. Ne men det gör ingenting egentlign för jag roar mig bra några timmar framför datorn. Ja som sagt har jag varit i Edsbyn idag och hälsat på min farmor och farfar. Det var väldigt trevligt at få träffa dem igen :) ♥


Paradise hotel killarna ;) eller inte alla nu dock!


Onsdag

Var till stan igår kväll och umgicks med Camilla och lite mer folk. Var hos Fredriksson först och sen åkte vi en sväng på bockarna och de är ju alltid kul att komma ut och se lite folk :)



New Moon

Ja igår var jag och Agnes på bio och äntligen såg vi New moon. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen. Självklart så älskade jag den eftersom jag älskar allt som har med twiligth att göra just nu. Det var roligt att få se de på film och bli lite påmind om vad som hände. Lite överdriven var den allt men som sagt kan jag ingenting annat än tycka om den :) Eftersom både jag och Agnes hade läst boken så satt vi och prata om den innan och försökte komma på vad som skulle hända i filmen och hur boken slutade osv, tills vi kom på att dom runt omkring oss kanske inte hade läst boken så då blev vi tyst haha. Kul om nån sitter och berättar vad som kommer att hända i filmen och hur den slutar innan den ens har börjat ^^ haha!
Denna vecka bokas flygbiljetterna, vill inte avslöja för mycket innan dom är bokad. Men så fort jag vet att dom är bokad så kan jag berätta lite mer. Men innan vill jag inte utefall de kommer nå i mellan :) Längtar! Men nu ska jag snart åka till Evelina hade jag tänk för idag ska vi klippa oss. Eller i alla fall jag och kanske Evelina med. Det är verkligen behövligt om vi säger så för mitt hår är suuper slitet haha! Så nu kommer mitt hår bli gladare när det får bli lite kortare.


Regn och rusk

Idag blev det en dag till Julhandel i stan. Jag hann dock inte med så mycket för jag följde med Andreas på lite saker. Men jag har ju nästan hela december kvar att köpa klart så de gör ingenting :)  Fast jag är faktiskt klar snart, helt otroligt vad bra det har gått med Julklapparna iår. Självklart har jag de svåraste kvar, typ Jocke och Britta, har även en del till till Agnes som jag ska köpa :) Ikväll blir det bio med Agnes. Vi ska äntligen se New moon som vi har tänkt att se i flera veckor. Så det ska bli väldigt trevligt! puss på filmen och Agnes!


Handboll

Ja nu har jag krypit ner mig i soffan hos pappa. Det är söndag och jag tänkter inte göra så mycket. Det är sjuk tråkigt väder igen. Det vita är nästan helt borta och det är grått och trist igen + halka. Gun kom precis in med nybakta lussekatter och dom var jätte goda. Just nu är det handboll, svenska damerna som spelar mot Brasilien så nu tänker jag krypa ännu längre ner i soffan och heja Sverige till en vinst. Lycka till Sverige!


Nu när jag sitter och kikar på det svenska handollslandslaget så längtar jag tillbaka till Norge. Där jag och Britta var -08 och kikade på handbollsEM, fast då var det dock herrerna som spelade. Och det är enligt mig bättre. Men jag nöjer mig gott och väl med damerna och ser tillbaka till en bra tid i Trondheim med Britta :) ♥ Måste bara säga Johan Pettersson, vilken kille! ;)


Anna

För någon dag sen hade Anna hittade en gammal bild på henne och mig som hon skickade. Och jag skulle gissa på att den är ca 2 år gammal kanske :) Det var en ganska bra tid där på broman med Anna och lite andra :) Tänker även på dig Anna som voltade med bilen igår, och jag är väldigt glad att du klarade dig utan några större skador ♥ Fy, läskig tanke. Hoppas att du inte får nå men efter det där nu. Ps. Måste bara påpeka att jag är grymt korthårig ^^


Vad händer ?

Ja idag är det lördag och det finns inte å mkt att göra. Jag, poppe och Jocke sitter här och funderar på vad man egentligen kan hitta på och det är verkligen inte mycket om vi säger så. Det borde ju finnas men ne. Snön ligger än så länge kvar och det är ju ett plus :) Vi får väl se vart dagen tar oss, förhoppninsvis till nått bra!


Erik är en kung!

Ja jag finner inga ord för hur glad jag är för att det är Erik och Calle som står i finalen. Det kommer bli så otroligt bra. Kvällens avsnitt är nog det bästa genom tiderna. Så fruktansvärt bra så det finns inte. Allt var så himla bra, jag kan inte ens beskriva här hur bra det var, tror att jag fortfarande har gåshuden kvar av alla rysningarna från kvällen. Sen hade jag världens bästa sällskap med, för det var så att Jimmy Andersson kom och kikade på Idol med mig, och dte är inte varje dag man är med honom :) mkt kul!


Vitt

Idag har det landat lite vitt på backan och det känns väldigt kul, tyvärr så verkar det bli plusgrader i morgon så då finns det en risk att det försvinnerr tyvärr. Men jag hoppas att det får stanna lite. För nu behöver vi lite snö och lite ljus här i hälsningland :)


Våra nybakta kakor

Ett litet smakprov på mina och mammas kakor :) Idag har vi bakdag ♥ 


Drömmar

Kolakakor

Winerstänger

Hjortrongrottor


Julstämning


Tisdag

Nu har jag nästan fixat med reseförsäkring, och men nästan menar jag att jag har kollat upp hur jag ska göra och hur mycket det kostar. Men bara jag fixar det inom två veckor så är det lugnt. Så jag ska väl se till att göra det. Sen ska jag även följa med mamma och Jan på vaccinations drop in ikväll och ta den sista sprutan som jag behöver. Lika bra att få det gjort :) Annars idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag tog i alla fall en sov morgon för jag tyckte att jag var värd det efter att ha jobbat delad tur igår. Så nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem efter julmarknad på dellengården. Får se om hon har någon idé om vad vi kan hitta på hehe :) Nu ska jag kolla på sjunde himlen medan jag väntar på henne!

RSS 2.0