Vallen

Hittade en bild på Camillas blogg sen i Onsdags :)En STOR PUSS på er ♥

Bingo

Ja idag har det bara blivit jobb och Bingo. Ja de va längesen ja var på bingo nu men ikväll var jag och mamma där och kollade turen. Men icke, aja vi fick iallafall en kväll tillsammans :) Och nu ska ja snart dra till Ljusdal och hämta några på Järnvägs! Sen blir de godnatt!

Grattis Zeb

Igår blev det Vallen igen, för sista gången :) det blev en väldig lyckad kväll men alla mina underbara vänner, jag yrade väldigt mkt igår kände jag men tack alla som hjälpte mig att leta mina saker som förvann. För allt kom tillrätta igen :)

OchiIgår fyllde älsklings Zeb 5 år. Alltså det är helt sjukt vad tiden går fort :/ Snart har han kommit ikapp mig känns de som. Men den dagen är nog ganska långt borta skulle jag tro. Men det var i alla fall underbart att få träffa dem hemma hos Andreas på Erik-Larsvägen igen. Det var väldigt längesen :) Men Grattis i efterskott lill vännen min ♥I förrgår blev de GoCart åkning för min, Erik och Jonas del :)
Umgicks med dom lite på kvällen och det var väldigt trevligt.
Anders

Igår fick jag börja jobba en halv timme tidigare än vanligt så kl halv sju var jag på jobbet. Jag var där tidigare för att jag skulle följa med en av våra pensionärer till sjukhuset. Så vi fick en lätt ambulans in till staden som vi fick åka med. Och sen blev vi klar efter ca 2,5 timme. En av timmarna var väntan på vår Taxi som aldrig vela komma och hämta oss. Nerå men det kan ta tid att få en sådan, speciellt om man behöver en liggande transport. Men allt gick bra som vi planerade. Och de känns skönt. Var tillbaka på jobbet igen runt ca halv 1 och då var det snart slut på dagen.
Efter jobbet så åkte jag in till Hudik igen och träffade Anders och det var verkligen evighetersen, men de var väldigt trevligt :) Vi gick runt på stan och kikade lite, sen gick vi på Amandas och åt eller a jag åt ^^
Sen gick vi även ett var runt lillfjärden.


Livet

Just nu känner jag mig lite deppad, eller ne de är kanske fel ord. Men jag och Gun har pecis kollat på en film som heter "nätterna vid havet" och det var en bra drama film enligt mig. Men sånna filmer får mig verkligen att tänka på saker som är jobbiga här i livet. För man ser hur bra allting kan vara men även hur jobbigt livet är och hur orättvist allting är. Med orättvist menar jag tillexempel att oskyldiga människor ska drabbas av sjukdomar och vara med i olyckor. Människor som aldrig skulle göra världen någonting ont ska måste genomgå tillexempel svåra sjukdomstider eller operationer. Just nu tänker jag på stackars Lina som ligger nersövd och jag vet inte om jag ska säga förhoppningsvis ovetade om sitt tillstånd. Jag vet att hon är en kämpe som kommer att klara de här med glans men som sagt är hennes framtid även väldigt ovetande och jag hoppas verkligen på det bästa. Jag tänker även mycket på hennes familj som måste genomgå det här och tiden går aldrig så långsamt som när man väntar på någonting. Jag ska verkligen inte säga att jag vet hur de känns för det gör jag inte. Men känslorna av att förlora någon kommer verkligen tillbaka starkt. Saknaden efter Johan och efter Mats är helt obeskrivliga. Vissa dagar gör man ingenting annat än att tänka på dom, medan man vissa dagar trycker bort tankarna så långt man bara kan. Ibland kommer fina minnen och ibland väldigt sorgsna minnen. Just nu känns de som jag inte var tillräcklig för mamma nä Mats var som sjukast att jag försökte att göra andra saker för att glömma bort allt de jobbiga som fanns i luften. Men det ångrar jag verkligen nu, jag vet att jag var liten och mycket mer omedvetande om livet då än vad jag är nu. och att det aldrig gå att göra ogjort. Det är inte många år sedan mamma var sjuk och vad gjorde jag då. Ja ingenting känns de som. Bara försöka att glömma och se de fina i allting och försöka att inte tänka på de som är just då. Men varför är det så lätt att vara efterklok önskar att jag kunna stötta mamma mer även då. Varför flyr man från alla jobbiga situationer ? är man så egoistisk för att själv få må bra. De finns så mycket jag skulle vilja skriva om just nu känner jag men vet inte varför, så många tankar som alltid kommer och går inom mig.

Jag vet inte riktigt varför jag har en dålig känsla i kroppen men de beror nog på alla såra val som jag har fram för mig och den den ovetade framtiden som skrämmer mig. Att nu sitta och inte veta vad som ska hända mig till hösten. Ska jag jobba, ska jag plugga, ska jag flytta, ska jag bo kvar, ska jag ha några pengar, eller leva på mina föräldrar, ska jag göra någonting som mina drömmar vill, eller ska jag göra sånt som man måste. Det finns så mycket jag skulle vilja gör men ändå känns de som att ag inte har några drömmar alls. Men de som tynger mig mest just nu är nog att jag vet att den jag älskar mest av alla ska flytta väldigt långt ifrån mig. Att man tar förgivet att man alltid ska vara vid varandra är så sjuk. Jag vet att det egentligen bara tar några timmar att åka och att man skulle kunna träffas varje helg om man vill. Men jag vet även att de inte kommer att bli så och att man kommer att glida ifrån varandra. Dagen som kommer att komma och att Britta kommer flytta och plugga kommer närmare och närmare och jag är verkligen glad för hennes skull. På riktigt alltså. Men tanken av att inte bara kunna träffas när man vill skrämmer mig så. Jag vet att vi är speciella och att vi alltid kommer ha samma relation fast de skulle ta evighet mellan gångerna vi ses. Men tanken skrämmer mig ändå. Förlåt Britta det är inte meningen att tynga dig för jag vet att det bara kommer att ta några år sen är det du och jag igen. Jag vet även att många fler än jag går igenom sånt här men a det gör ju inte direkt saken lättare. Det är inte meningen att tycka synd om mig själv jag är ledsen för alla andra som måste genomgå jobbiga situationer. Jag vet att livet alltid kommer att förbli orättvist och den tanken gör mig galen. Vissa månniskor betyder mer än andra ♥ och så kommer det förbi för alla.

Minigolf

Igår spelade jag minigolf med Jögge, Jocke, Johan och Poppe. Det gick ju inte allt för bra om vi säger så för jag förlorade rättså stort. Men inte blir jag ledsen för de haha, och Jocke fick äran att vinna allt :) Det gick väldigt bra för honom. Och vi bestämde i början av omgången att vinnaren skulle bli bjuden på glass av de andra. Kan lova att Jocke blev väldigt glad för det ^^ Men efter spelet så blev jag chaufför resten av kvällen. skjutsade in folk och sen hämtade dom på natten i stan. Somnade runt l 4 skulle jag tro. Det blev en lång dag nästan 24 timmars vakenhet.


Tror Johan gör nått roligt, dom ser då road ut.


Jocke gör en liten segergest ;)


Golf spelarna,


Självklart så tog Jocke den minsta glassen (INTE) ^^


Korskrogen

Idag har har jag varit i Korskrogen hela dagen, vi kom hem kl 4 igår och hade klockan ställd på 6 i morse så det blev ca 2 timmars sovning i natt. Kan ju säga att jag har varit skapligt trött hela dagen. Men jag och Camilla har i alla fall varit och spelat brännboll där borta. Vi fick spela med Kårböle. Det var en "tunering" med massa olika byalag runt omkring där borta. Det gick inte allt för bra för vårat lag eftersom vi förlorade 4 av 4 matcher. Men vi hade det roligt ändå :) så det gjorde inte så mkt.

Var även på Järnvägs igår, kommer mer om det senare. Typ bilder och så :)


Camilla på brännbollen, fick inte så många bilder därifrån :)


Strömbacka dagen!

Idag har det varit Strömbacka dagen, och ni som inte var där har verkligen missat någonting :) En kanon mysig dag fast vi hade regnet på våran sida. Men det blir vad man gör det till, och vi bestämde oss för en mysig dag och så fick det bli. Jag och Agnes har "sålt" gratis lotter, eller a sålt men givit bort sådana, sen har jag sålt lotterier på ved och på en skulptur. Sen blev det lite jobb i våran "cafeteria". Ni som inte var där missade iaf många fina vinster och god mat. Man kunde även se på en "elduppvisning", rida ponny, häst och vagn, lotterier av alla slag, loppis, a jag kommer faktiskt inte ihåg allt som var där ^^ men det var uppträdande, skattjakt, barnteater och lite mer. Mkt kul iaf :)

Och nu ikväll blir det järnvägs med Camilla, sitter där nu och ska snart göra mig lite fin.
Så ikväll ska jag och Camilla ha de KUNG kul och kanske att ni kommer och gör oss sällskap :) eller ?


Ja jag vet inte hur man kan va så snygg men de är hon :) min Agnes <3


Det var mycket folk under dagen i Strömbacka, över 300st iaf :)


Ett av lotterierna var på denna träskulptur,
och på en liten gubbe som inte är påbörjad på detta kort, väldigt fint.


Snygg Timmy :)


Joakim ser måttligt road ut ;)


Mattias tävlade i backstapling som man också kunna göra underdagen,
kan meddela att han ej vann. För det gjorde Carro :)


Men tillslut så trillade han ner ^^

kvälls dopp

Det blev så att jag gick till Agnes ikväll. Och där träffade jag bland annat lilla Timmy, som va så otroligt söt :) Och eftersom jag inte har sagt det förr så får jag säga Grattis till dem och Timmy nu i stället. Sen bestämde sig jag och Agnes att vi skulle vara duktiga genom att ta oss en kvälls promenad. Det blev en väldigt liten runda och den slutade med at vi gick upp på "pensionärs" och hamnade till slut i Niklas, matte och Fredriks sommarstuga där de satt och kikade på film. Tillslut kläckte Agnes ur sig den fina tanken att vi kanske skulle ta oss ett nattbad, och Fredrik nappade på en gång och så fick det bli. Så nu har jag nästan kommit in från ett kvällsdopp och en stund i bastun. En mysig kväll blev de med mina mysiga kusiner :)

GodNatt ♥

Kul på Vallen

Just nu ligger jag uppe i Strömbacka, har nästan just kommit hem från mormor och morfar. Var dit en sväng och sa hej och fikade. Men a som sagt så just nu ligger jag bara i stugan och väntar på bättre tider, nej men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska gå och hälsa på Agnes kanske :)


Näst sista gången var de på Vallen igår och riktigt roligt faktiskt. Började med att åka hem till Camilla och sitta där och prata med henne och hennes mamma. Det var trevligt, synd att vi bara pratade om massa olika tragiska saker hela tiden. Men jag tror att det kan vara nödvändigt ibland. Sen runt kl 10 så gick vi ner till bygdegården och lyssnade på
Per Engman och Tommy Nilsson. Kul kväll :)Dom 3 snygga kusinerna <3 ^^


Camilla o Tommy o Frida


Camilla och Frida, Tack för igår :)

Järvzoo

Idag har det varit en hel dag i Järvsö, vi har varit på Järvzoo nästan hela dagen.
Det var jag, mamma, Jan, Emma och Ilian. Jag tror nog att vi såg de flesta djuren som fanns där, kommer då inte på något speciellt som vi inte såg. Önskar att man bara kunna krama in sig i Björnarna. Dom ser så himla stor och mysig ut. Tänk dit att bara krama sig in i deras mjuka och lurviga päls. Visst låter det underbart  ? :) Som dom gör i filmen Narnia, fast där borrar dom in sig i en stor och mysig lejonman och det ser också så otroligt mysigt ut. Efter att vi var klara på Järvzoo så åkte vi vidare till Torön och åt god mat och drack kaffe. Jag hade faktiskt aldrig varit där ute som jag kommer ihåg men det var väldigt fint där och god mat. 
Men nu sitter jag hemma i Norrbo igen och ska snart åka till Camilla för att senare gå på Vallen :)


Harry Potter

Igår blev den en bra kväll jag åkte in till stan och träffade Camilla, vi var på Harry Potter. Filmen var riktigt bra faktisk må jag säga. Men är man ett litet Harry Potter fans så är man haha. Så den kan jag skarp rekomendera till er andra som inte redan sett den. Man fick sig några goda skratt, men den bjöd även på lite nervpirrande inslag. En bra film. Efter filmen stannade jag kvar en sväng i staden och träffade lite folk, en mysig och bra kväll :) Innan den avslutades på soffan i Norrbo för att sedan kliva upp tidigt för att gå på Järvzoo.


Harry Potter och halvblodsprinsen


Iggesund

Som jag säkert redan har skrivit så är jag ledig hela veckan. Och det ska bli så himla skönt, men jag vaknade i morse av tt jag var rastlös typ så jag bestämde mig rättså snabbt att åka iväg till Iggesund för att häla på mi brors älskade familj och se hur dom hade det i sitt nya hus :) Så jag har varit där idag några timmar och lekt av mig lite. För där hemma är det fullt fart, men de är alltid lika roligt att träffa dem alla för det händer tyvärr alldeles för sällan.
Frida och Alve :)


Snygg Alve ^^

BjuråkersStämman

Idag åkte jag till stämman och där lyssnade jag på Engmans kapell jag var på stämman med Camilla och Britta :) Och efter att dom hade spelat klart så gick jag och köpte deras skiva haha. På stämman träffade jag också tillexempel Agnes! Det var faktiskt rikitgt mycket folk där. Sen ikväll  vet jag inte riktigt vad som händer med vi får väl se :)


Här är en del av allt folk som va där

Per Engman

Engmans Kapell

Söt Britta Persson

Grillfest hos Jimmy

Igår blev jag bjuden hem till Jimmy på en liten fest, det var många som grillade förutom jag och Camilla som bestämde oss för att beställa en varsin pizza i stället. Men det var nästan lika gott det med. Vi satt hos Jimmy några timmar och pratade lite och spelade lite kort. Jag hade det väldigt trevligt faktiskt :) Tack jimmy för att jag fick komma!


Sen efter det så bestämde sig jag och Camilla för att åka in till stan och kika läget där i stället, och där var det faktiskt väldigt mycket folk, för det var HudikCrousingen. i tänkte gå ut på typ Stadt men vi bestämde oss för att strunta i det fast jag gick in på Ch en sväng :) väldigt trevligt var det. Sen tackade jag för mig och åkte hem till Jocke och sov där, va längesen jag träffade honom nu så de va mysigt :)


Första jobb dagen efter lite ledighet

Nu hr jag varit ledig i TRE hela dagar och det har varkligen varit skönt, har hunnit med ganska många saker på de här dagarna så nu är det bara att sätta igång att läsa lite :) Men skulle tro att de flesta bara tittar på bilderna, för det brukar kunna vara så.

Idag har jag varit med mamma på förmiddagen innan jag började att jobba, Vi har solat lite och sandpapprat ett bort som står här utanför. Det blev fint. Så vi har varit väldigt duktiga :) Har bara tagit det lugnt på förmiddagen och vilat upp mig lite.


Igår blev det en väldigt lugn och skön dag, var hemma hos , och dom var verkligen bra. Började tveka på att tvåan skulle bli lika bra som ettan, men Britta sa att den skulle sluta bra och då fick jag lita på henne, och till min stora förvåning så hade hon rätt ^^ och det slutade lyckligt. Men jag känner att jag inte riktigt vet hur deras framtid ser ut i boken och det gör mig lite frustrerad faktiskt. men haha som sagt så är det bara en bok. Men bra var den i alla fall :)
På kvällen for jag även till typ Ilsbo en sväng , var där och träffade Jonas och Erik. Vi kollade på film och så. Väldigt mysigt så tack för den kvällen :)


Kul på Vallen

I Onsdags var jag även på Vallen med Britta och Camilla, och där hade jag det väldigt trevligt :) Det var lite väl mycket folk ibland kan jag tycka men det är ju roligt att det är så pass många som vill ta sig dit. Vi började kvällen hemma hos Camilla. Jag och Britta fick oss ett eget litet ställe mitt på baksidan där vi fick ett litet bort och vtå stolar. Där satt vi och myste medan vi väntade på att Camilla skulle äta klart. Efter det som kom hon och satte sig med oss och spelade lite kort. Innan vi gick ner på vallen :)


Britta häller upp lite dricka :)


Sitter och spelar kort.


En bild sen förra gången vi var på Vallen, då var vi hemma hos Putte och spelade spel innan :)


PUSS!

Sigge Hill

I Tisdags blev det Sigge Hill med Evelina, Britta och med lite övriga söta släktingar . Vi började med att förfesta hemma hos Karin och Stoffe, Matte var även hemma men han svek oss och följde tyvärr inte med oss ut på August. Men det var roligt i alla fall. Vi yngsta av oss hade det i alla fall väldigt trevligt på förfetsen och på vägen ner på stan. Det blev många komiska kort som jag inte tänker visa här. Dom är alldeles för pinsamma och privata. Min kväll blev väldigt lyckad och det hoppas jag att de blev för de andra med.


En blil på mina fina kusiner, Matilda och Hanna :)


Den sötaste av dem alla som ingen kan ha missat, Britta :)


Frida ♥ Evelina ♥ Britta


Frida


Älskar dig Britta

mkt att skriva

Nu har ja egentligen hur mkt som helst att skriva men ska ta det så snart ja lyckas ladda upp bilder, för innan är det inge roligt!

Teddybjörnen Fredriksson


Lasse Berghagen

Är det någon jag alltid har gillat så är det Lasse Berghagen, Han verkar vara en sån himla snäll och mysig person som alltid är glad. Älskar hans låtar och speciellt Teddybjörnen Fredriksson :)

Och nu tänkte jag passa på att säga Grattis till Teddybjörnen Fredriksson som fyller 40 år i år, jag blir lika glad varje gång jag hör den låten och så har det varit så länge jag kan minnas.


stressad

Vad ska jag göra till hösten då liksom ?

Vart är solen ?Nu har solen varit försvunnen alldeles för länge, så nu tycker jag att det är på tiden att den kommer fram igen. Fast den har faktiskt visat sig nästan hela dagen idag men det är liksom inte "sol" väder :) Fast jag hoppas egentligen på att kanon vädret kommer på tisdag, för då är jag ledig :) så det skulle sitta fint.
Just nu får jag lite dåligt samvete för att jag sitter hemma timme efter timme och gör ingenting fast det är lördag och jag borde ta vara på den. Helst när jag inte börjar fören kl 2 i morgon. Men jag känner absolut ingen lust till det och njuter verkligen av varje minut farmför tvn. Fast jag kommer inte sitta här hela kvällen för kl 9 slutar Britta jobba och då kommer hon hit och sen ska vi troligtvis hitta på någonting.

Lycka till på Gothia pojkar!


Idag åker min älskade Joakim till Göteborg och ska spela Gothia cup med ABK pojkarna, jag hoppas eller a jag vet att det kommer att gå jätte bra för dem där nere och jag ska hålla tummen för er varje dag :) Men det kommer gå bra det där. Kommer sakna Joakim nu när han är borta en vecka men jag vet att han kommer ha det bra där nere. Men visst är han söt på bilden, den är han "närmast" men ansiktet hitåt :) Lycka där nere nu vännen och hela ABK så hörs vi i veckan ♥

Vallen

I onsdags var jag på Vallen med Camilla, Gustav, Putte och Ante :)
Och det blev faktiskt en väldigt trevlig kväll, var inte alls nu sugen på att gå dit först för jag var så trött. Men sen när jag kom på att jag inte bara kan sitta hemma utan behöver ta vara på sommaren och vara med mina älskade vänner så bestämde jag mig för att gå. och det ångrar jag inte :)


070707

Jag vaknade i more som vanligt och började med att kika om det hänt någonting nytt på datorn, jag såg att Camilla hade sin blogg på msn så jag tänkte att jag skulle läsa den för att det var ett tag sen. Det var då tanken slog mig, att det redan har gått två år sedan Johan och Kim måsta lämna oss. Jag tänkte på det några gånger igår men det var inte mer än så. Men när Camilla beskrev hur hon fick veta det och hur hon "bearbetade" sorgen. Eller det är fel ord men hur svårt hon hade med att gråta till en början. Det var så fint skrivet så jag kunna inte hålla gråten inne, och då kom mina känslorna och tankarna tillbaka.
Det är exakt två år sedan jag och Joakim var på semester i Bulgarien, vi vaknade som vanligt på morgonen och den här dagen skulle vi på vattenland, jag började med att kikade till mobilen där jag hade fått ett sms av en tjej jag känner. Där hon berättade att en av mina alla bästa kompisar avlidit i en mopedolycka. Jag blev alldeles stel i kroppen och jag kände att en enorm klump började att växa i min mage. Den första tanken var att jag måsta ringa mamma och fråga om det var sant, för jag ville inte tro på det jag precis hade läst. Mamma svarade och förstod att jag fått beskedet. Hon började att säga:

"Gumman minns du innan du åkte till bulgarien, vad jag frågade dig då"  
"Ja, sa jag med gråten i halsen"
" hon fortsatte, om någonting hemskt skulle hända här hemma medan du är i bulgarien så kanske jag inte behöver berätta det fören du är hemma så att inte din semester blir förstörd"
"Ja sa jag med tårarna rinnande för mina kinder"
"Men nu förstår jag att du har fått det hemska beskedet från ett annat håll, och tyvärr så är det sant"

Det var så hemsk att höra, det var så hemskt att veta att jag inte kunna vara hemma med alla mina kompisar och ge/få stöd från dem. Att missa minnesgudstjänsten och allt annat som händer. Det som grämder mig mest fortfarande är att Johan skickade mig ett sms samma kväll eller några dagar innan olyckan men jag tänkte att det är så dyrt att svara från utlandet och jag vet att jag får träffa honom när jag kommer hem, men nej så är det inte jag sumpade chansen att prata med honom en sista gång och det ber jag om ursäkt för vännen. Kommer aldrig att förlåta mig själv för det.

Men det jag ville komma fram till är i alla fall att nu har redan två år gått, och jag känner att jag undviker att tänka på det som har hänt. Jag vet inte varför om det är för att jag är rädd att bli ledsen eller om jag inte vill att det ska vara sant. I vissa stunder minns jag våra minnen som om jag fick uppleva dom igen, mendan ibland känns det som om det är ett svart hål utan någonting. Jag saknar dig mest av allt vännen och jag hoppas du vet att du är saknad av alla. Du har satt så fina spår här på jorden som alltid kommer att leva kvar, vi ses snart och då blir vi alla lyckliga igen.
Vila i frid och hälsa Kim och Jacke från mig.Tack för att jag fick vara din vän, under din tid på jorden ♥

Federer

Måste bara säga att Federer är den bästa!

ps. Jocke är rätt bra han med ^^  ♥

Barnen

Idag träffade jag barnen igen efter många veckors väntan, ♥


Utgång

Det blev även en liten myskväll som slutade med utgång, efter leksand sommarland :)Leksand

Igår blev det leksand sommarland med Marcus, Jonas och Linus. Vi stack från Hudik runt kl 8 på morgonen. Och jag hade verkligen jätte roligt där, vi sprang inte runt och stressa utan tog det lugnt och hade det skönt. Vi bada, sola, klättrade, och hade det allmänt roligt. Dagen gick väldigt fort men många mindre "skador" som t.ex. att marcus ramlade på en sak i vattnet så han slog sig ganska fint på ena sidan av magen, Linus slog sig på lite olika ställen och min tå e typ lite blå efter klättringen ^^ men vad är en resa utan lite sveda haha. Solen hade vi även på våran sida hela dagen, det kom några stackmoln ibland men det var ingen fara. Så en underbar dag på sommarland bjöd vi på igår :)


Kul på Vallen

Igår blev det vallen trots allt, jag skyndade mig från jobbet till Delsbo och träffade Evelina och Britta. Vi gjorde oss i ordning och gick nästan direkt ner till vallen. Det blev en lyckad kväll men otroligt trevliga människor :) 
Efter det så gick jag hem till Joakim och sov där. Tack alla som gjorde kvällen bra ♥
MoneyBrothers
Sommar

Här på bilden är mamma och Jans "torp" i Norrbo :)

Det är nästan lika fint väder idag som det har varit en lång tid. Men det är så tråkigt att man inte kan vara på solen hela dagen utan bara två timmar före eller efter jobbet och då blir det att man hellre gör någonting annat. Fast så borde det inte vara. Så som ni kanske förstår så ska jag snart sticka och jobba. Jag sitter i soffan nu och kikar på "Seven Heaven" haha det var verkligen längesen ja såg de :)

Ikväll blir de troligtvis kul på vallen med mina söta flickor Britta och Evelina, och sen kanske även Camilla :) Så det hoppas jag blir roligt, är egentligen inge sugen men man borde ta vara på de fina kvällarna och det är alltid trevligt att träffa folk :) Ska även sova hos Jocke men nu ska jag snart dra och jobba, ha en fin dag allihopa så ses vi kanske på vallen ikväll!

RSS 2.0