Avd 19, barnkliniken

Nu har jag tre veckor framför mig på sjukhuset, avd19 barnkliniken. Idag hade jag min första praktikdag här hemma i Sverige. Den gick faktiskt väldigt bra jobbade14.00-22.00. Jag verkar ha två jätte bra handledare och det är ju bland det viktigaste tycker jag :) Idag jobbade jag med de nyfödda barnen, de som måste stanna kvar ett tag efter förlossningen av olika anledningar som t.ex. förtidigt födda eller att de ska få igång amningen. Men idag har jag mest fått bekanta mig med stället typ kolla runt lite på avdelningen och så. Men fick byta blöja på en 4 dagar gammal liten pojke, sen fick jag sitta nästan en timme med honom i famnen och det var jätte mysigt :) dom är verkligen så otroligt söta. Så i morgon ska jag jobba kväll igen och vi får väl se hur det går men de ska nog gå bra tror jag :)

Igår blev det en lugn och skön dag, var med Joakim nästan hela dagen förutom en timme på eftermiddagen för då var jag på möte om fotbollen. Men det var så otrligt skönt att få krama om Jocke nu efter 3 veckor i England <3

Borta bra men hemma bäst

Godmorgon.. Nu sitter jag äntligen hemma i Norrbo efter en otroligt lång dag och natt. Började resan från England igår runt kl 7 på morgonen, och kom fram till Hudiksvall runt kl halv 10 på kvällen. Sen efter det begav  jag mig nästan direkt mot Bjuråker och till brorsans "födelsedagsfest". Väldigt trevligt med många glada människor :) synd bara att man var så trött, men det blir väl fler chanser senare mot sommarn då man får träffa alla och vara social. Måste bara tillägga att jag älskar min släkt så himla mkt, sjukt underbara allihopa :) Jag var chauför igår och jag lyckades få med mina passagerare runt kl 4 så somnade vid kl halv 5 i morse, haha så är lite trötter nu. Men då måste vi tänka att kl ställdes om i natt med så egentligen var den "bara" halv 4 :P


Party party



Ne nu ska jag gå ner och se om  jag får nå liv i min bror, mamma eller Jan :)

18 och 19, snart hemma

Jag ska borja med att be om ursakt for det Engelska tangentbordet men jag orkar inte ga ner och hamta min dator, ar sjukt trott ikvall. Sa ni far anstranga er lite extra :)
Ja de har tva dagarna har varit tva bra dagar, jag ska erkanna att det var lite sorgligt att saga hejda till alla pa jobbet idag. Kommer nog sakna stallet lite :) Alla underbara barn, och den trevliga personalen. Men dom verkade nojd med varan insats dar sa vi ska vara glad for det. Ikvall har jag packat vaskan, och jag kan lova att den vager mer nu an innan jag akte, fyfy. Sa vi far se vad dom sager nar jag vager den. Tror den vager over 20kg faktiskt. Men bara jag kommer hem sa ar jag nojd. Den har kvallen har faktiskt gatt valdigt sakta men det kan ju bero pa att man gar och vantar pa att fa ga och lagga sig, sa att det antligen blir lordag :) I morgon den har tiden komme rjga till Hudik :)



Skriver mer nar jag kommer hem i stallet, men maste bara saga Grattis till Carl som fyller 19 idag :) Godnatt <3


Dag 16 & 17, snart hemma

Idag var jag med Junior barnen, och det är de äldsta barnen. Vi har lekt ute på gården och med modellera sen har vi även gjort många fler saker. Så den här dagen har varit ungefär som alla andra dagar. Det börjar bli ganska så långtråkigt, men det blir väl så nu när man börjar längta hem. I morgon ska Agneta våran lärare från Sverige komma och hälsar på Fredrik och Elin, de ska typ utvärdera praktiktiden och så. Men jag undrar när hon tänker komma till mig och Emelie på "ark in the park" och träffa oss. Det blir väl antingen i morgon eller på fredag, för sen beger vi oss hemåt mot Sverige igen. Ikväll blir det en lugn kväll igen, jag och Fredrik har precis kikat på en film och ätit mat.


Igår
var det en bra dag på jobbet. Tiden gick ganska fort och det är skönt. När jag kom hem från jobbet så somnade jag nästan direkt, sov tills det blev mat och sen satte jag mig vid datorn. Så det blev en kort eftermiddag för min del.


Men jag går fortfarande och väntar på att Alex Pettyfer ska gå förbi mig på stan, vart är du någonstans :( Tanken att veta att vi kan vara allt ifrån 1m till flera mil ifrån varandra gör mig galen. Tänk om du är i närheten av mig utan att jag få se dig. Jag har nog sett Wild Child 4 gånger nu, och den gör mig lika glad varje gång. Jag tänker inte ge upp hoppet om att få träffa dig men det känns som


Dag 15, praktik



Nu
är det bara fyra praktik dagar kvar men jag skulle gärna åka hem ikväll i stället. Inte för att det är dåligt här men alla vardagar är lika och det känns lite meningslöst på nått vis. Men jag ska nog hålla ut i fyra dagar till. Ja som sagt så har den här dagen varit lika som de flesta andra arbetsdagar, fast jag fick vara med små barnen på den bästa avdelningen och de är ju kul :) I morgon är jag med toddlers barnen och det kommer bli jätte jobbigt, det innebär typ 15st 2-3 åringar i ett rum och då blir man trött kan jag lova. Idag började det molna till sig lite på himlen så nu blir det nog regn den sista veckan. Fast vi har ju haft tur med vädret så vi ska inte klaga :)

Igår tog jag och Fredrik en timmes promenad innan maten och utforskade lite. Vi gick upp för ett "berg" och inne i skogen. Det var faktiskt sjukt fint, det var som en liten djungel :) Vi ska gå lite mer någon dag om vädret tillåter.


Dag 14, Darthmoore

Vilken dag, idag har det varit ännu en underbar dag. Vi har varit på utflykt till Darthmoore och det var helt otroligt fint. Det är ett naturreservat som är flera mil stort. Jag tycker det är väldigt synd att man inte kan få samma upplevelse från bilder som i verkligheten. Men jag har försökt att knäppa många bilder. Vi såg även vildhästar och dom var otroligt fina :)


Här står Elin, Fredrik och jag uppe på en jätte hög klippa, men det syns inte riktigt men det var jätte vackert.

Jag uppe på klippan :)

Fredrik och Brian, Brian visade oss vart dom tog alla stora stenar ifrån när dom byggde broarna inne i London.

Det var lika fint väder idag, underbart!

En av vildhästarna, men de var nog ganska van vid människor. För det var inte speciellt skygga :)

Dag 13 Torquay & Karaoke kväll

Idag har vi varit i Torquay hela dagen. Det har varit en jätte fin dag. Det har varit den varmaste dagen hitils. Det har verkligen varit som en jätte fin sommardag. Det har varit varmt och skönt och ingen blåst. Så idag har jag bara haft leggins med en t-shirt till utan att frysa. Nu börjar man verkligen bli bortskämd med att inte behöva klä sig varmt, så när man kommer hem till Sverige igen kommer man väl frysa ihjäl eller nått sånt. Idag handlade jag inte nå mycket, jag handlade bara en klänning. Den var jätte fin. Men Mårten och Fredrik handlar som galningar, men det är verkligen billigt nu massor med rea. Ikväll får vi se vad som händer.

Här sitter några av oss och äter sin lunch ute i sommar vädret :)



Igår
kväll hade jag faktiskt väldigt kul, det tror jag att de flesta hade. Jag Fredrik och Elin gick ner till en pub vid halv 9 tiden. Där nere satt de flesta andra Svenskar med. Som jag skrev igår så var det karaoke där. Så det var många som gick fram och sjöng, vissa sjöng bättre än andra om vi säger så men det är alltid roligt att höra folk som är duktig men det är även roligt att höra folk som är mindre bra. Fredrik och Mårten var uppe och sjöng säkert 3-4 gånger i alla fall. Och jag och Elin var upp en gång med Fredrik och sjöng Country Road. När jag stod där så upptäckte jag att jag kunna låten från början till slut så det var roligt. Fast det var bara Fredrik som hördes tror jag, men det var lika bra eftersom jag inte kan sjunga haha :) Men jag vågade i alla fall. Vi spelade även biljard när på puben och det var roligt. Det är så synd att man nästan aldrig spelar biljard. Så gårdagens kväll bestod att sång, ståhej och biljard. Väldigt trevligt.


Jag nere i mitt rum innan vi gick ner till puben.

Spelade biljard mot Mårten, det var väldigt jämt :)
Men jag ska erkänna att jag satte 8:an i fel hål så tyvärr så förlorade jag.

Jag och Fredrik när vi sjöng karaoke :)


Dag 12, äntligen helg

Grattis Evelina, idag är det din dag :) 
Hittade en väldigt fin bild på oss två.
Här har vi två väldigt stolta flickor med dagens fångs i handen.




Ja nu är det äntligen helg igen och det känns väldigt skönt. Idag har gått bra på jobbet men allt var ungefär som vanligt. Det var lite pinsamt för jag somnade på lunchen i personalrummet, men är man trött så är man. I helgen har vi ganska mycket planerat. Ikväll ska vi gå ner och sätta oss på någon pub, det ryktades om karaoke så vi får se om vi får det roligt. Och i morgon ska vi åka till Torquay igen och gå runt och shoppa lite där tänkte vi, det var ett mysigt ställe så det kan bli skönt att få lämna Newton Abbot ett tag. Sen på söndagen har Brian våran värdefamilj lovat att ta med oss till Darthmoore som är om jag fattade det rätt en nationalpark med vilda hästar och sånt. De sägs att det är väldigt fint så jag hoppas på det :) Men jag skriver säkert någonting mer i helgen.

Dag 11


vårkänslor, doften av ny klippt gräs och blommande syren gör mig glad. grönt gräs,
påskliljor och vackra vårblommor gör mig lycklig, att mötas av solens varma strålar på en klarblå himmel är underbart.
 



När man ser på England från den synvinkeln är det helt underbart, för just så kände jag idag när jag gick från jobbet, vad är det egentligen man ska längta efter i Sverige. Inte är det all lortig snö och kyla i alla fall. Vädret som vi haft den här veckan kommer man få vänta på tills i slutat av maj innan den kommer till Sverige. Ren och torr asfalt utan en droppe snö eller regn, strålande sol och t-shirt väder. Jag tror ju tyvärr inte att vädret kommer att hålla i sig allt för många dagar till men jag ska försöka att ta vara på den tid som är. England är ju inte direkt känt för sitt vackra väder så vi är lyckligt lottade som får de den fina våren.


 Annars har väl dagen varit som alla andra dagar, jag har jobbat mellan 8 och 3. Det som skiljer den här dagen ifrån de andra dagarna är ju egentligen ganska så mycket, eftersom jag gick till jobbet ensam och gick hem från jobbet ensam, är även hemma nu ensam. Ja om ni undrar varför så är det för ett Elin och Fredrik jobbar kväll så jag har inte sett dem någonting idag. Men det ska väl inte dröja allt för länge innan dom kommer. Jag har även varit duktig och pluggat lite, fick passa på nu när jag var ensam annars brukar vi alltid komma på någonting roligare att göra. Så nu har jag snart gjort klart barn- och ungdomssjukvården. I morgon är det redan torsdag och efter det blir det fredag och helg, så tiden går fortare än vad man tror.


Dag 10 i England

Nu är andra arbetsveckan påbörjad och de känns bra. Den här arbetsdagen är nog den bästa hitils, idag har jag varit med de minsta barnen igen och där trivs jag bäst. Dom är verkligen helt underbara. Att få vara en hel dag med barn i 5-7 månaders åldern är verkligen kul. Fast tänker på mina egna små älsklingar där hemma som jag saknar väldigt mkt. För jag har ju ändå dom underbarste barnen hemma i Sverige :) Jag ska fråga i morgon om jag kan få stanna kvar på samma avdelning några dagar i stället för att byta varje dag. Det skulle kännas mycket skönare. Efter jobbet idag så gick jag och Elin lite på stan, vi har inte hunnit kollat så mycket i affärerna här i Newton Abbot, eftersom vi är så trött på eftermiddagarna. Men jag hittade faktiskt en jätte fin tröja som jag köpte :)
Tyvärr har jag inte så mycket att skriva om, för vi har inte hunnit gjort så mycket idag.
Vackert väder och inte en droppe regn. så det är jätte skönt! Nu ska jag snart gå till sängs så jag orkar upp i morgon. Godnatt!


Hittade några sötisbilder.

Dag 9 i England, söndag

Nu mår jag äntligen lite bättre. Har ingen feber längre och det är skönt, nu är det bara huvudvärken som ska försvinna. Men jag är väl lagom frisk tills i morgon då jobbet börjar igen. Sjuk fredag lördag och söndag och frisk när man ska jobba det är ju bra planerat. Ne men det är bra att jag inte missar någonting av praktiken i alla fall för jag måste ju få ihop mina 15 dagar. Idag är de ca 20 grader varmt och strålande sol. Det är inte ett moln på himlen. Så det är verkligen underbart ute, riktigt sommar väder. Fast jag har inte varit utanför dörren nästan. Satt ute nyss på balkongen och åt lite lunch och det var skönt. Vi får väl se hur dagen blir kl är ju faktiskt bara 4 så vi hinner kanske hitta på nå senare om jag blir piggare. Just nu sitter jag vid datorn, Fredrik vid tvspelet och Elin läser en bok så vi tar de väldigt lugnt.
Hörs nått mer ikväll kanske.


Så här ser våran utsikt ut. Det är mycket finare i verkligheten än på bild.
Gräset är jätte grönt och fint och här ser man den klarblåa himlen.

Dag 8 i England

Fy, den här dagen har varit den jobbigaste på hela resan. Jag mådde rätt så bra på morgonen då vi bestämde oss för att åka till Exeter. Men under tiden i Exeter blev febern bara högre och jag sämre. Känns inte som alvedonen hjälpte någonting men det gjorde den säkert. Så det var jobbigt att gå runt i affärer med högfeber. Sen när vi äntligen kom hem så gick jag direkt och la mig och sov, jag fick en värmekudde med vatten i av värdefamiljen och det var det underbaraste på hela dagen, sen ligger jag i sängen så länge jag kan. Förlåt att jag klagar men jag hatar att vara sjuk när jag är borta. Önskar jag hade min mamma och pappa här nu som kunna ta hand om mig. Saknar er.

Några bilder sen Exeter.

En sjuk Frida


En kyrka med massa folk, väldigt fint där


Och lite saker som jag köpte i Exeter


Dag 7

Ja idag var det roligt på jobbet, älskar verkligen barn i åldern 14månader till 2 år för dom är verkligen jätte härliga :) Annars har väl dagen varit som alla andra dagar. Idag firar dom "red nose day" här och de innebär typ a jag vet inte men att dom samlar in pengar till väl görande ändamål och de har typ kläderna ut och in och bak och fram plus att jätte många klär ut sig.
Nu har vi precis kommit hem från puben eller vi har hunnit besökt ganska många pubar ikväll. Det har varit trevligt. Synd bara att jag har feber och inte kan vara så jätte social, jag känner mig mest trött. Fast i morgon tänker jag inte vara sjuk längre för det orkar jag inte för då ska vi åka till Exeter och kolla lite vad det finns att göra där. Jag är faktiskt lite shopping sugen så vi får väl se vad de har att erbjuda. Men nu ska jag och Fredrik gå ner och sova så vi orkar upp :) Godnatt !


Dag 6 i England

Dagarna går väldig snabbt, eller tiden på jobbet går ganska långsamt men i helhet så går dagarna snabbt. Idag har jag varit med 3-5åringar igen, fast på en annan avd för de är uppdelade i 2 grupper på grund av att det är så många. Det har varit ganska roligt idag men ändå rätt så jobbigt, kan lova att barn i den åldern har väldigt mycket energi och är väldigt högljuda. Men vi har hunnit med att rita och läst böcker, vi har även hållit på med en skit cool färg av nå slag. Jag vet inte hur dom gjorde i ordningen men den låg i en burk, den såg helt flytande ut som vilken färg som helst men när man tog på den så var den typ hård och seg och när man drog fingrarna igenom den och tog upp lite så rann allting av en som vilken flytande färg som helst. Färgen blev nästan som trådar av nå slag. Ja alla har säkert hållit på med sån färg förr utan jag, så ni vet kanske vad jag menar :) Cool var den i alla fall, lite fascinerande liksom. I morgon ska jag få vara i "big baby room" och den är barn mellan 14 månader och 2 år tror jag. Och det ska verkligen bli jätte roligt så det ser jag fram emot. Älskar barn i den åldern.

Ikväll var vi ner på en pub och träffade lärarna för sista gången innan de reser hem till Sverige, vi pratade lite om hur veckan har varit och så. De flesta verkar trivas bra på sina jobb, förutom Fredrik och Elin då men det verkar även bli bättre och bättre där med. Så får hoppas på det.

Nu ska jag sova så jag orkar med den sista dagen på arbetsveckan. Kan lova att det ska bli väldigt skönt med helg nu. Godnatt.


Dag 5 i England





Ark in the Park
Ja det är här jag jobbar, så här ser huset och skylten ut. Det är väldigt mysigt där tycker jag. Jag måste nästan säga att det verkar vara bättre där än på dom dagis jag har besökt hemma, ja kanske inte alla men de har bra ordning där och så :) Idag var det 3 dagen jag jobbade och de gick bra som vanligt, idag var de inte lika roligt som de andra dagarna men man kan ju inte ha lika roligt varje dag. Jag har i alla fall varit med de äldsta barnen som är från 3-5 tror jag. Vi har målat på papperstallrikar, ritat, gjort figurer av lera och mycket mer :)
Middagen igår bestod av kyckling och potatis och lite olika grönsaker och så, det var faktiskt väldigt gott och inte så ovanligt. Efter middagen kollade vi på film, vi såg "taken" och den var väldigt väldigt bra tycker jag sen efter den gick vi typ och la oss för vi är så himla trött på kvällarna. Och även nu ska jag nog gå ner och vila mig innan det blir mat.

Dag 3 & 4 i England

Dag 4


En tidig morgon, klev upp runt kl halv 7 då vi gick upp till Brain och åt frukost. Som vanligt var det mjölk och flingor. Antingen fullkorn, vanliga, eller choklad. Sen några vita brödskivor till och jag blir alltid lika mätt, eller inte haha!

Idag fick jag jobba med barn som var 3-14månader gammal, och det var jätte mysigt. Jag har inte alls gjort lika mycket saker idag som jag gjorde igår men det har ändå varit en trevlig dag :) Vi har målat på papper och klippt ut både katter och ugglor. Det finns en tjej på den avd som är 19år så jag har pratat mycket med henne, hon var jätte snäll. Alla är intresserad av Sverige och har massa frågor. Men nu har jag precis kommit hem från jobbet och funderar på att lägga mig och vila lite för jag är verkligen jätte trött. Och ikväll blir det middag med värdefamiljens son och vi blev lovad en äkta engelsk middag så a vi får väl se hur de smakar :P

Hörs mer sen!


Dag 3


Ja idag var det första dagen på parktiken, och jag var ganska nervös när vi var på väg dit. Innan vi gick till mitt jobb så gick vi runt lite i Newton Abbot och släppte av andra på deras paktikplatser. Väl framme vid Ark in the Park där jag jobbar så började nervositeten släppa en aning. Ark in the Park är ett dagis för barn från 4månader till 5 år. Eva min engelska lärare följde med mig och Emelie in och pratade med våran "handledare". Allting gick jätte bra. Jag och Emelie fick jobba på olika avdelningar och det finns ca 5 avd på dagiset, eller kan skriva mer om det i morgon när jag vet lite mer. På min avd var det barn i åldern 2-3år och dom var helt underbara. Jag lästa nog sammanlagt 10 böcker under dagen, jag har även hunnit med att leka ute på gården då vi spelade fotboll och lekte med ett tåg. Så min dag har varit väldigt bra och än så länge trivs jag väldigt bra. I morgon ska jag nog byta avdelning, för våran handledare sa att den första veckan skulle vi få prova på de olika ställena och se vart vi trivs bäst. Och de låter bra :)

Ikväll har vi även hunnit med att gå till en Pub, ja en av alla som finns här. Det var väldigt trevligt. Så det ska vi göra om någon mer dag, kanske redan i morgon :)

Jag jobbar mellan kl 08.00 och 15.00 så nu är det dags att sova.

Godnatt, Ps. Saknar dig Jocke <3


Dag 1 & 2 i England

Söndag Dag 2


Idag träffades alla svenskar nere i Newton Abbot för att ta oss en liten rundtur. Vi åkte till Torquay som tog ca 20min där vi shoppade och åt lunch. Vi har inte hunnit gjort så mycket idag faktisk men dagen har gått väldigt fort. Just nu sitter vi hemma hos värdefamiljen och väntar på middagen det ska bli väldigt gott för jag börjar bli hungrig. I morgon börjar allvaret för det är då vi ska börja jobba. Men vi får väl se hur det går förhoppningsvis kan jag låna datorn och skriva lite mer då :)



Fredrik och jag i bussen , sen har vi nån söt gubbe i bakgrunden med ;) ^^


Även en bild på mig från lunchen idag.

Lördag Dag 1

Newton Abbot.


ZzZzz... Ungefär så trött är jag nu, jag känner mig som en Zombie.

Efter ca 13 timmars resande. Fast jag ska inte klaga allt har verkligen gått bra. Först tåg till Arlanda och sen flyg därifrån till London och sen vidare med buss mot Newton Abbot. Det var väl buss resan som var jobbigast för den tog ca 4 timmar, men nu är jag i alla fall framme hos min värdefamilj, de heter Mr och Mrs Waitman. De är ett par runt 57-63 års åldern som verkar troligt trevliga. De pratar fin Engelska utan någon direkt dialekt så den är lätt att förstå, och det är väldigt skönt. Han är förtidspensionerad på grund av att han har problem med axeln om jag förstod rätt medan hon verkar jobba dygnet runt och "försörja" dem, hon har i alla fall tre jobb som bland annat att jobba med barn och med blinda. När vi kom fram packade vi upp alla våra saker och fick lite kvälls fika, efter den så gick vi ner till sängarna där vi nu ligger. Jag ska tillägga att jag känner mig varmt välkommen, och det känns som det kan bli en bra tid. Godnatt!


Resfeber

Himlen är oskyldigt blå
Som ögon när barnen är små
Att regndroppar faller som tårarna gör
Det rår inte stjärnorna för.

Åh jag måste bara säga att jag älskar den låten med Ted Gärdestad <3

Nu ligger jag i sängen och funderar på livet. Ne okej riktigt så är det väl inte. Fast jag känner att resfebern kommer närmare och närmare, men jag förstår faktiskt inte vad det är jag är nervös för. Det är ju inte flygresan för det har jag varit med om så många gånger förut. Det är ju inte att jag ska vistas i ett annat land för även det börjar bli en vana. Det måste vara värdefamiljen eller jobbet som gör resan så gruvsam. Och att veta att jag ska/måste prata engelska i princip tre veckor. Men jag behöver inte fundera nå mer på packningen i alla fall, kameran och passet är nerpackat och sen klarar jag mig. Förhoppningsvis har jag inte glömt någonting men det brukar visa sig ganska tidigt. Jag vet en sak till som jag jätte gärna skulle vilja ta med mig till England och det är Joakim, men icke sa nicke han får inte följa med. Jag får klara mig utan honom i tre veckor. Det ska väl inte vara några problem rätt van efter min vistelse i Colombia och sen har även han har hunnit varit i Rumänien efter den, men det är fortfarande ledsamt.
Nu börjar mina ögon bli väldigt sömninga och de brukar tyda på att det är dags att sova.
Ta hand om er nu här hemma i Sverige och sov så gott!


Snart England

Nu är det nära, i morgon åker jag till England. Och just nu känns de inte så bra men det blir nog bra bara jag kommer dit. Jag hoppas på det i alla fall. Mamma kommer snart och hämtar mig för vi ska till Norrbo och packa alla mina saker. Det känns som det är på tiden att börja packa nu eftersom jag åker i morgon bitte. Fast det är onödigt att stressa.
Jag ska försöka att blogga så mycket jag kan nere i England men jag har ingen aning om hur bra tillgång jag har till Internet. Vi får väl se hur det går.

Fotboll

trött trött trött...
Idag har jag bara tagit de lugnt och kikat lite på fotboll. För de var cup på badhuset igen. Ropa de Baño kom enda till final men där tog de tyvärr stopp. Dom förlorade mot ABK pojkarna igen. Det var mycket tragiskt men det blev en väldigt spännande match. Slut resultatet blev 7-6. Efter fotbollen blev det en pizza på Amandas med Jocke och en kompis till honom. Sen vidare mot Delsbo.


Jocke, Pelle, Haime, Johan, Nenne, Joel

 

Igår
träffade jag Simon Liw för första gången på typ 1år. Ne kanske inte riktigt 1år men a det var verkligen längesen. Vi gick ut på Frigge och jag, Jocke och Agnes  följde med Simon och Mårten när de skulle äta Pizza. Senare gick vi hem till Agnes och spelade lite kort. Sen blev de lite brådis för min del för jag skulle in till Hudik ch träna. Så vi fick säga hejdå till folket och bege oss hemåt. Hade träning på glysis med Näsviken och de var roligt. Det är verkligen stor skillnad att träna nu när vi äntligen är många på träningarna. Och det är skönt :) Efter träningen hämtade jag upp Annica på stationen och vi åkte hem till mig och gjorde oss lite i ordning inför utgång. Julia kom också förbi en sväng precis innan vi åkte till Malthe. Där var det många trevliga människor och jag hade roligt. Tack för det! Slutligen blev de bockarna och sovdags.

 
David och Mattias


Frida och Marcus


Jesper och Julia


Annica och Frida

Farmor och Farfar

Pappa kom och hämtade mig i Norrbo kl 10 i morse för vi skulle åka till Edsbyn och hälsa på farmor och farfar. Påvägen till Edsbyn svängde vi in på Elgiganten i Bollnäs och köpte en adapter som jag kan använda mig av i England. Väl hemma hos farmor och farfar fick vi en jätte god sjömansgryta till lunch. Efter det så skjutsade jag farmor till optikern för att hämta ut ett par glasögon. Hon passade mycket bra i dem! Vi hann även med att gå ut och gå med dizzy. För någon dag sen så hade jag namnsdag igen, det var Maria dagen. Farmor sa till mig att hon skulle spela och vann hon så skulle vi dela, och vet ni vad vi vann ca 120 kr så jag blev 60kr rikare hihi :) Den blev en trevlig dag nere i Edsbyn.


 
Vi åkte hem mot Bjuråker vid kl 5 för att jag skulle hinna hem och byta om innan min fotbollsträning. Så nu har jag nästan just kommit hem från grushallen i Delsbo. Vi hade träning tillsammans med Näsviken. I morgon börjar vi spela med dem på riktigt och det tror jag kan bli bra, eller a jag hoppas på det iaf!  I morgon blir träningen på glysis det kanske inte är den bästa tiden för det är kl 10 över 5. Tiden passar inte alla eftersom folk jobbar och går i skolan. Men ska inte klaga för ja gillar den tiden för kvällen blir kvar och de är skönt :) För i morgon ska jag faktiskt träffa Annica Franzén och de gör jag typ aldrig. Så det ska bli väldigt kul. Vi ska träffa lite mer folk och sen troligvis gå på bockarna. Men vi tar en dag i taget så vi får se hur morgon dagen blir :) Godnatt!

Grattis Steffo

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Steffos födelsedag. Hurra! Hurra! Hurra!


Steffo öppnar lite presenter


Lill vännen fick nå byggsak som han verka gilla väldigt mkt :)


Ikväll har jag mamma och Andreas varit ut till Hällsätter och gratulera Steffo som fyller 3 år. Han fick jätte många fina presenter men även Zeb och Tuvali fick några stycken. Åh det var så underbart att få träffa er igen, ingen av oss har fått träffa och umgåtts med er nu på snart två veckor så det var så skönt att få krama om er igen, och se att ni mådde bra. Det är en underbar känsla att se Zeb och Steffo springa runt och vara glada och lekfulla medan Tuvali blir allt starkare i både ben och armar. De växer så fort  i hennes ålder. Önska att man kunde vara med er varje dag. Men tyvärr får man inte allt här i världen. Ute i Hällsätter åt vi tårta och öppnade presenter.
Så Grattis på födelsedagen busunge <3


Tuvali är fasters lilla ögonsten -v- Älskar er mina små vänner!



Hat och kärlek ?
Att hat och kärlek ligger nära varandra har man hört många gånger, utan att riktigt tro att det är sant.
Att ens liv kan förändras på en sekund är fruktansvärt. 
Att en person man så länge har känt kärlek till så snabbt kan sjunka i ens ögon.

Ett förtroende tar länge att bygga upp, från första gången man möter en människa så börjar man att bygga upp ett förtroende för den. Man studerar och lär känns personen. Efter en tid tillsammans får man en relation och känner trygghet. Och jag tror att man bara har en chans till att behålla det förtroendet. Har man engång sumpat eller förlorat det kommer den nog aldrig tillbaka tyvärr.


Stadt

Söndag, åh jag älskar söndagar för de brukar alltid vara lika skön :) Jag och Britta fick en sov kompis inatt, Erik Högberg lånade mitt golv. Tycker faktiskt lite synd om honom för de är inte de skönaste. Men jag försökte förvarna honom. haha. Men idag har jag och Britta iaf kollat på Vasaloppet och fem milen eller Britta kikade nog lite mer än vad jag gjorde. Jag ska erkänna att jag somnade i slutet av Vasaloppet. Vi låg i sängen tills kl halv 3 då vi skyndade oss upp för att hinna med bussen hem mot Delsbo. Kl 5 så hade jag träning i grushallen. Eller a jag trodde jag hade träning kl 5 men tydligen var det klockan halv 5 så jag kom en halv timme försent ^^ men den bjuder jag på. Så nu sitter jag hemma hos Joakim och väntar på att han ska komma hem. För han är i Hudiksvall nu och gratulerar sin Kusin.
Ska även tillägga att Albin skulle ha fyllt år idag, det är min gamla katt som jag saknar. Han skulle ha fyllt 8 år idag. Grattis lill vännen <3



Men igår var jag iaf på Stadt med Britta, Vi började att göra oss i ordning hemma hos mig innan vi gick vidare till Erik och Robin, sen vidare ner mot stadt och det blev väl en helt okej kväll. Jag har haft roligare där men de var lite väl mycket folk där igår. Fast det är ju alltid roligt att träffa alla underbara människor :) Tack för igår.





















Jimmy och Frida


Utgång

Idag så åkte jag hem till mamma och Norrbo nästan på engång när jag vaknade. Bror min var också hemma och det var kul att få prata lite med honom. Börjar bli lite orolig över honom bara, du måste äta mat älskade bror. Du måste bli lite tjockare innan du försvinner bort. Jag hann inte träffa honom så länge för han måsta åka tillbaka till stan men det var kul så länge det vara :) Sen när han åkte hem så färgade mamma håret på mig, så nu är jag lite rödare än förut. Det syns inte så stor skillnad men de är iaf en liten ny detalj :) Och de är alltid kul. Sen blev de lite brådis för jag skulle hinna med bussen till Hudik för jag skulle in och träffa Brittisen. Vi har precis gjort oss i ordning under Melodifestivalen för en utgång på stadt.

Fotboll

Ikväll blev det väldigt mysigt iaf. Jag skjutsade som sagt Joakim till Ljusdal på nattcupen. Vi kom dit runt kl halv 7 och deras första match var inte fören kvart över 8 så jag åkte hem till Stina Bäckling en sväng och träffade henne. Dom bodde verkligen jätte fint. Sen så tog jag med mig henne till Slottegymnasiet där cupen höll till :) Jag hejade såklart på Ropa de Baño, men tyvärr gick de inte så bra som vi hade hoppas på. Dom spelade faktiskt väldigt bra, men åkte som alltid ut på nå skit. Dom skulle ha gått vidare om inte Joakims mål blev bortdömt, men de har alltid samma tur med domarna. Så det sluade med straffar mot ABK killarna och där gick de som de gick. Men jag tyckte iaf att dom va bäst och snyggast ;) Och jag träffar ju inte direkt Stina varje dag så det var grymt kul att få hennes sällskap :) Sen nu runt halv 2 så åkte jag och Joakim hem och myste ner oss i sängen :) Godnatt!





















Finaste -v-

RSS 2.0