Sovdags

Nu är det på tiden att sova eftersom man ska upp i morgon och vara i niken kl 12 och leka massa lekar och ha det kul med laget. Sen blir det skiva och folkan i Delsbo. Ikväll åkte jag och Jocke en sväng till mamma och hämtade saker inför i morgon och då hittade dom här två varandra och myste och busa hela tiden, gullisar ♥


Sundsvall

Kl halv 9 ringde dom från månsbacken och bad mig komma dit akut för att sitta vak åt en boende. Jag slängde mig ur sängen och gick dit, allt tog ca 10 minuter för som tur var sov jag hemma hos Joakim. När jag kom fram 10 minuter senare var det redan försent för då hade han avlidit. Jaja det var ju tanken som räknas och det var nog lika skönt för honom att somna in. Men nu är jag hemma hos Jocke igen och väntar på att kl ska bli 12 för då ska jag hämta Camilla på Ica och sen far vi mot Sundsvall. Vi ska kolla på en varsin klänning och jag ska även ha vantar och mössa tänkte jag :) kan ju hända att man köper nått mer med vem vet, men de brukar ju kunna bli så. Camilla är GPSn och jag chauffören haha. Hittade en bild sen New York det är ju inte lika stort i sundsvall som där men ändå hehe, saknar den tiden där borta så otroligt mycket. Jag var inte många dagar i New York men det är verkligen en häftig stad. Häftiga hus och häftiga männiksor ja de mesta är häftigt för allt är så mycket större och mer överdrivet där ^^


Bröstcancer

Trött och lite besviken tjej.
Ne nu är jag trött och tänker snart krypa ner brevid jocke och sova. Jag och Joakim sitter och tittar på Rosabandets gala nu på 3an och det är så himla fruktansvärt. Dom berättade och visade om en familj som hade drabbats av sjukdomen. Familjen bestod av en mamma en pappa och tre döttrar. Mamman i familjen drabbades av bröstcancer och avled. En tid efter så drabbas även 2 av döttrarna av bröstcancer och en av dem avlider vid 28års ålder. Alltså hur fruktansvärt är det inte, tycker verkligen så synd om pappan i familjen och självklart om döttrarna. Att tre av fyra drabbas av bröstcancer och hitils två avlidit. Att man får dö i bröstcancer i 28 års ålder borde vara helt förbjudet när man inte fören i 40 års ålder ens får gå på mammografi eller man får ju men blir inte kallad förens man fyllt 40år. Tacksamheten som jag känner över att dom jag älskar fått överleva denna sjukdom är så otroligt stor.

Och då tänker jag på min älskade farmor och mamma, ♥ älskar er!

Hudiksvall

Hudik
Camilla
Bockarna

Lyckligast i världen

Jag är lyckligast i världen just nu såå himla glaaad så det finns inte. Men jag tänker inte berätta ännu vad det gäller om eftersom det inte är 100% säkert! Men det låter som det och det kommer bli kung :D aaa jag skulle kunna skriva hur mycket som helst för det bara sprätter i kroppen på mig, weiii! Aja ska berätta efter helgen om det blir klart! Men en annan kul sak jag kan säga är att den här gofisen nedan fyller 1år idag. Kan ni tänka er Alve är redan 1år gud vad tiden går fort. Så Grattis till fasters lilla gofis :) ♥


Födelsedagsbarnet! ♥


Träning

Nu har både jag och Camilla nyfärgat hår :) weii! Jag är mycket rödare än förut oh Camilla har blivit brunett, det blev bra tycker jag. Men nu ska vi snart dra och träna och röra på oss lite kan ju behövas om det blir utgång i morgon haha! Hittade även en väldigt snygg bild på oss som jag aldrig sett förut :P Det är sen en av våra bockarna kvällar tror jag!


Tisdag

Ne nu ska jag snart åka hem till pappa och umgås lite med honom :) Ska först äta lite frukost och vakna till. Senare ska jag till Camilla och färga håret och sen sticka iväg och boxas!

Vemdalen

Nu har jag kommit hem efter en jätte bra helg i Vemdalen :) Det har varit så otroligt mysigt. Det vi har gjort är att ätit god mat, badat bubbelbad, vanlig pool och lekt, tävlat, åkt stjärtlapp och skrattat :) Ne men vi har gjort massa saker hela helgen och allt har varit roligt. Det var även mysig med all snön som var där! Vårat lag är så himla kung just nu ♥


Puss på alla tjejerna ♥


Vemdalen

Nu drar vi till Vemdalen med fotbollslaget, och jag ser fram emot en rolig helg :D Men det kan nog inte bli så mycket mer, har ju Camilla med mig så, vet inte vad vi ska göra i helgen men vi skulle ha med oss varmakläder och badkläder i alla fall ♥


Drömmar

Oj vilken dröm jag har haft i natt, jag förstår inte vad man får allt ifrån faktiskt. Jag blev så besviken när jag vaknade för jag trodde verklign att det var på riktigt. Kanske inte början av drömmen. Då var jag och hela min släkt på en födelsedags fest som pappas sida av släkten hade ordna. Vi var i en jätte stor lokal men massor av människor och en av dom inbjudna var Zlatan, så han var där hela kvällen men jag fick igen chans att prata med honom. Jag försökte även få kort på honom men jag lyckades inte. Stod han framför mig så fungerade inte kameran eller annars stod någon i vägen. Han gav i alla fall en hund till en av mina kusiner i födelsedags present. Ja ingen vet varför jag drömde om honom men det måste vara för att det har varit så mycket prat om honom på sistonde. Jag drömde även att jag senare på kvällen fick ett samtal av en Aupair familj som ville att jag skulle komma och allt var verkligen perfekt. Hon i familjen var jätte snäll och hon kom till Sverige för att träffa mig. Hon kom även ursprungligen från Norrbo och vi hade mycket gemensamt ;) haha så himla fult men ändå så verkligt och bra! Men sen vaknade jag när det var som bäst av att Klintan skällde. hmm..


Bonde söker fru

En väldigt trött tjej som skulle vilja gå och lägga sig. Men kl är ju inte ens 8 och snart är det ju bonde söker fru och det vill jag ju också se. Och om jag går och lägger mig nu så blir det en väldigt lång natt. Bättre att sova lite i morgon innan jag ska iväg och jobba. Det kommer att bli ovant att sova utan Jocke för vi har sovit mycket varandra på slutet nu :) men vi ska sova med varandra i morgon så det är inte hela världen. Ne nu ska ja kolla på tv och sen åka till Norrbo och sova.


Ont i huvudet

Ja jag brukar inte ha ont i huve men det har jag nu, vet inte riktgit vad det beror på. Har inte sovit så bra i natt och jobbat idag så det kan ju ha någon betydelse. Fast alla ska väl ha ont någon gång. Och jag funderar på om jag ska ta och sova lite men då blir det väl ännu svårare att somna ikväll :( jaja vi får se hur jag gör. Idag när jag hade slutat jobba så ringde mamma och sa att Klintan hade rymt och att jag skulle kolla lite då och då om han kom hem. Men jag beslutade mig för att åka och leta honom lite så åkte upp på en gusväg där vi brukade gå och ropade men han kom inte och sen när jag vände och var på väg tillbaka och åka till andra delar av Norrbo så såg jag honom på en annans tomt så då tvärstannade jag bilen och hoppade ut. Han blev så himla glad som om vi hade glömt han där fast han självmant rymde haha. Så vi tog bilden tillbaka och nu ligger han inne i hallen och vilar sig. Blev lite skitigt i bilen men ska gå ut snart och borsta rent, men huvesaken att vovven är tillbaka :)


Godnatt

Ne nu kryper jag ner i sängen med Joakim och sover några timmar innan jag ska upp och jobba. Ska gå introdukion på Edshammar, grupp tre igen i morgon. Är ju inte allt för sugen att kliva upp men jag ska vara glad att jag får jobba. Man börjar bli lite bortskämd med att få sova på mornarna haha :) haha!

Yatzy

Nu har jag simmat klart och sitter hos mamma i Norrbo. Det är så skönt att simma men det är faktiskt rätt jobbigt för speciellt axlarna och nacken. Ikväll ska jag och Camilla som sagt till träningsverket och slåss lite ;) Även att alla skrivor är på gång både delsbo och Näsviken. Jag och Camilla hade lite besluts ångest om Niken skivan men det blir nog att vi går på den med. Börjar bli väldigt taggad för Delsbos i alla fall och jag blev inte mindre taggad efter att Camilla skickade bilder sen förra årets Damlags middag som var väldigt trevlig. Haha inte dom finaste bilderna kanske men ska ta och läga upp några sen ^^ nu ska jag fortsätta att förlora mot mamma i Yatzy! Mamma har i alla fall vunnit två av tre nu men snart är jag igång :P


Tisdag

♥ Canebro und Persson ♥


Ja idag är det ingen snö ute men jag hittade den här bilden sen förra året den här tiden. Det är också bland den första snön då. På bilden är vi hemma hos Jimmy A och hade typ ätit tacos och myst vid tvn :) Igår gick det bra att vara på Edshammar i alla fall. Personalen verkade bra men väldigt yriga men snart kommer man kanske in i deras yranden med och det var många söta pensionärer. Nu ska jag sticka och simma i alla fall och sen dra vidare till Norrbo och hälsar på mamma lite innan boxningen ikväll med Camilla :) Och jag har kansk glömt att berätta att vi har fått veta vart våran "hemligatur" med fotbollen ska gå. Ja i helgen sticker vi till Vemdalen och är där fredag - söndag. Hoppas på en bra och lyckad helg :) men det är ju underbara flickor så kan väl inte bli något annat skulle jag tro. ne nu ska jag sticka innan klockan blir för mycket!

Edshammar

Ja nu drar jag och jobbar, eller jag ska gå introduktion på ännu en avdelning och hoppas på att jag får jobba där lite dagar :) Och jag hoppas verkligen att jag kommer att trivas där med, men det borde jag väl göra :) Även fast jag har gjort det förut så är det ändå lite nervöst att vara på en ny avdelning med nya männiksor. Fast jag brukar inte ha några problem med det och hur som helst så älskar jag ju dom äldre och det är ju de viktigt :)

Snö

Ja då har snön kommit till Delsbo. I morse när jag vaknade och kikade ut så såg det ut så här ute. Det är lite tragiskt tycker jag men ändå kunna jag inte låta bli att le :) lite mys är det alltid!


Lördag

Här har vi några bilder sen igår när vi var i Iggesund hos Enström :) Tog dom av Malin och jag hoppas att det går bra :) Nu kommer jag nästan direkt från Hudik där jag har varit på Hocky med Agnes. HHC vann ännu en gång så grattis till dem och kul va de. Men nu är det "ensam mamma söker" som gäller :D och det är en perfekt avslutning på veckan.



Party hattar

Ja nu ska jag berätta lite mer om igår. Men det finns väl inte så mycket att säga kanske. På dagen så bestämde jag mig för att åka upp till Britta och Strömbacka och träffa henne. Vi låg mest i sängen och i soffan och pratade, och jag saknar verkligen att ha Britta hemma för man behöver prata lite skit ibland och klaga på saker och ting haha. Det är vi ganska duktiga på ^^ Men det är inte sama sak att ta det genom en telefon. Tur att tiden går så fort för det dröjer väl inte allt för länge innan hon kommer hem igen. Vid Jul skulle jag tro :) Sen efter jag varit hos Britta så skyndade jag mig hem till Norrbo och bytta om och fixade mig lite inför en utgång. Matilda skjutsade oss till Hudik där vi bytta bil och åkte med Malin och henne kompis till Iggesund för där var det dags för födelsedags kalas för Enström. Det är synd att jag inte har nå bilder me jag ska ta och tigga lite av Britta. På kalaset fick vi i alla fall tårta och hade rosa servetter, muggar och hattar med katter på ;) Där lekte vi även lite lekar och spelade kort. Mest kort blev det nog :) Jag och Britta lyckades även rammla ner från en hög pall och for rakt ner i golvet men vi klarade oss bra med ett skrattanfall. Sen blev det att vi åkte in till stan. Jag började med att gå på Bockarna och träffa Joscha där och snacka lite med honom men jag betalade aldrig in mig för det var inge mycket folk. Måste bara säga att jag fick ett skit snyggt kort på honom där men jag vågar inte lägga ut det för då kanske jag får ångra det sen haha. Men det är väldigt styggt haha ;) Sen gick jag till Stadt där alla andra var. Jag bestämde mig för att inte vilja betala så jag stog och diskuterade med han i kassan. Kl var snart 1 och det var bara öppet en timme till och jag tyckte inte att jag skulle behöva betala fullt pris för det och helst ingenting. Men han höll inte med mig. Men till slut så tröttnade han på mig och gav mig en stämpel. Troligtvis ville han bli av med mig :P men jag kom ju in gratis så jag var nöjd. Inne på stadt blev det dans med inte allt för mycket folk men dte var faktiskt trevligt :) Bra kväll med bästa Britta :)



PUSS! ♥


Bra kväll

Bra kväll igår, först blev det 20års kalas hemma hos Enström, hon fyller egentligen idag så grattis till henne :) Sen blev det stadt och en sväng på bockarna. Men jag tänkte beskriva kvällen lite bättre sen ska bara äta frukost först.

Strömbacka

Nu sticker jag och simmar och sen vidare till Strömbacka och Britta :) ♥

Tacokväll

Ja det blev som jag trodde jag sitter i ett rum och kikar på Idol medan restan av gänget sitter och spelar tvspel. Det är väl FIFA och HALO som gäller. Kanske att dom kommer att göra mig lite sällskap, vem vet. Jag vet i alla fall att Camilla kommer när hon slutar och det känns bra. Trött är jag med så jag vet inte hur jag ska orka kolla men bara de sätter igång så håller jag mig nog vaken :) Även att jag har en bra bok breve mig som gör att jag aldrig somnar! Ps. HEJA ERIK!


Här står jag och skär grönskar medan det måste vara tre som fixar med köttfärsen ^^


Fredagsmys

Idag har jag jobbat på Dellengården och Ikväll blir det Tacos hos Jögge, och det ska bli otroligt gott. Jag vet inte vilka som ska dit faktiskt men det är väl jag, jocke, henke, johan och simon med flera skulle jag tro. Camilla skulle ju också vara med men nu måsta hon jobba så det blev tyvärr inte så :( och det är väldigt synd tycker jag. Men hon kulle kanske komma efter att hon slutat vid halv 10 tiden så vi får hoppas på det för det vore roligt. Nu ska jag och Jocke snart sticka dit tror jag men jag kanske skriver mer ikväll.
Ps. Vi får ju inte glömma att det är Idol ikväll och det betyder att Erik, Niklas och Calle ska sjunga :D ♥ Jag hoppas verkligen att jag får se det ikväll för annars finns det en risk att jag åker någon annanstans ett tag och kikar på det. För förra veckan fick jag ju bara se halva och sen skulle det spelas FIFA! jaja vi får väl se hur kvällen blir :) men bra tror jag!


PUSS på Jocke ♥


Bockarna

Ja det blev en kort sväng på Bockarna igår kollade läget lite och så :) Och nu komme rjag och Camilla just hem från att ha varit och Simmat. Det var riktigt skönt faktiskt och sen blir det möte med fotbollen och vi får väl se vad dom har och säga. Nått vettigt hoppas jag på! 



Malta

Snälla Malta nu har Sverige gjort sitt, nu är det eran tur att göra erat! HEJA! ♥

Hudiksvall


Nu drar jag snart till Hudik och hälsar på bror med barn och det ska bli härligt för det var alldeles för längesedan nu. Och efter det blir det en hel kväll med denna brud :) wiihoo! och det är alltid kul ♥

Mätt och belåten

Ja det gick bättre än förväntat att träna ikväll och de var riktigt roligt som vanligt :) lite tung bara haha. Lite psykande att Bella gick runt och knäppte kort när man vet att man är tokröd i ansiktet och att dom säkert kommer att göra någonting med dom men men kanske jag inte fastnade heller ^^ Och nu har jag precis ätit glödhopper som mamma bakade förra veckan som smakade utsökt :) gott! Så nu sitter jag och spelat Yatzy med mamma, men det är väl dags att snart krypa ner i sängen och läsa lite och se om man kommer upp ur den i morgon haha. Så godnatt mer er!

Mycket kläder!

Nu ska jag strax dra och träna igen, jag och Camilla ska utmana våra kroppar och se om det är möjligt att träna fast man fortfarande har världens träningsvärk sen i Söndags hmm. Men det är på bättrings vägen nu för mig efter att ha simmat idag och suttit en massa på golvet och försökt att sträcka ut mina stackars ben och muskler haha. Nu när man ska gå ut så behöver man klä på sig riktigt mycket för det är väldigt kallt både mössa och vantar är snart ett måste. Det blåser isiga vindar hua mig vad jag inte gillar det. Det ända som är positivt med kyla och mörker är att man inte behöver ha dåligt samvete om man sitter inne och myser in sig i en filt och bara kollar på film och det gillas! Men nu måste jag byta om innan jag blir försenad :)


Simmar

Nu gör jag ett försök till att ta bort lite stelhet genom att sticka och simma, jag hoppas verkligen på ett bra resultat haha. Men vi får väl se hur det blir :)

Trött

Nu är jag hemma hos Joakim och det innebär att jag lyckades ta mig upp och ner för avholmsbeget idag. Ja det gick faktiskt mycket bättre än jag trodde, klart det var jobbigt och gjorde ont men det gick i alla fall :) Så nu är jag nöjd och jag har tagit mig ända till Delsbo så jag hoppas det börjar släppa nu och att det är bättre i morgon när jag ska simma och boxas med Camilla. Det ska bli roligt. Men nu ska jag och Joakim spela lite tvspel och sen mysa ner oss i sägen för jag är väldigt trött. Godnatt och sov sött!


Den här bilden knäppte Liam i Lördags ;) ♥


Kalla mig ?

Hej jag heter Stel Träningsvärk, men du kan kalla mig ont. För det är just så jag känner mig just nu. Jag har sådan fruktansvärd träningsvärk och är stel som en pinne i nedre kroppen. Jag känner mig verkligen som en gammal tant. Jag tar små stappliga steg, då jag kommer på mig själv då jag säger, Frida försök att lyfta på fötterna och ta längre kliv. Samtidigt som jag känner att om jag skulle tappa balansen och luta mig för mycket åt en sida så har jag ingen möjlighet att stå upp utan då tippar jag omkull åt en sida för jag har verkligen inte muskler ikroppen som orkar stå emot någonting nu. Haha. Ska försöka att följa med pappa ut och gå nu och gå upp på avholmsberget fram och tillbaka. Antingen fastnar jag någonstan efter halva vägen eller så får jag igång benen och tillbaka lite känsla i dom. Vi får väl se haha !

Iggesund

Igår var jag som sagt på 30års fest i Iggesund och det var väldigt trevligt, så tack för att jag fick komma :) Nu tänkte jag ta och lägga in lite bilder sen vi var där.




Gym

Nu drar jag och Camilla och gymmar, och vi ska tänka på Sverige matchen och ta ut våran ilska :( Efter det ska jag jobba och sen kanske jag lägger in lite bilder sen gårdagens fest :) Men nu ska jag iväg och göra av med ilska och energi!

Danmark - Sverige

Sist vi möttes var den 6 Juni, ikväll gäller nu jäklar ska vi ta revansch mot Danmark. Jag längar efter att se den matchen för det vore så fruktansvärt skönt med en vinst. Vi kan inte låta dem vinna ännu en gång. Jag känner att de blir en bra match ikväll! ♥


30års fest

Om några timmar åker jag, mamma och Jan mot Iggesund för att fira att brorsans tjej Helén har fyllt 30år. Så nu är vi dit bjuden på lite kalas :) Det ska bli väldigt trevligt. Grattis i efteskott till dig och hoppas du får en toppen dag och kväll. Så ses vi snart om ett tag :)


Henrik, Helén och Liam :) ♥


Tillsammans

Jag trodde aldrig att jag skulle hitta trean men var på bibloteket i tisdags, så nu har jag läst alla de tre böckerna och jag gillar dem faktiskt riktigt mycket. Tredje boken slutade faktiskt riktigt riktigt bra som jag önskade och allt var så himla mysigt :) Jag orkar inte skriva någon recension på boken men om ni vill läsa en ungdomsbok med många bekymmer men samtidigt mycket kärlek så ska ni läsa böckerna :) Men tänk på att jag inte är en sådan van läsare och lite töntig så det kanske är därför böckerna passar mig haha.
 


Idol

Ja ikväll är det Idol igen och det ska bli riktigt trevligt :) Längtar efter att Erik ska sjunga men även Calle och Niklas! Det är sååå kuul att höra alla som är på min sida gällande dem, men det finns ju alltid folk som ska vara tvärtemot alla andra haha, bara för att liksom. Hittade i alla fall en jätte fin bild inne på någon annans blogg men minns tyvärr inte vems så jag ber om ursäkt om jag tog den av dig. Men just nu sitter jag bara hemma hos Jocke och kollar när grabbarna spelar tvspel, men jag har faktiskt spelat lite jag med men Fifa är inte riktigt min grej om vi säger så haha. Även att jag och Joakim har hunnit med att möblerat om hans rum idag och det blev faktiskt riktigt bra. Rummet blev mer öppet på nå vis :) trevligt trevligt.



Zeb och Steffo

Jag hittade bilder på dom sötaste och bara för att jag längtar efter dom nått enormt och för att det snart är Jul, dom här bilderna knäppte vi på deras julfest på dagis förra året ♥


Fredag

Jag glömde bikinin hemma hos mamma och jag vet inte om jag har någon lust med att åka och hämta den för det känns lite onödigt men jag är verkligen sugen på att simma lite idag. Det hade liksom suttit perfekt nu när Jocke ändå går i skolan. Fast jag får väl ta en promenad eller nått i stället då. Inte lika roligt men men :) Nu ska jag försöka att vakna till lite innan jag hittar på någonting för nått måste det väl finnas att göra tycker jag!

Bra människor

Ja igår var jag och Camilla på bockarna. Och jag hade det trevligt :) Det var inte allt för mycket folk men det var ändå roligt där tycker jag, var så länegsen jag var ut och vissa är det verkligen kul att träffa :) Erik kom dit på slutet han med och det var roligt att se och prata med honom för det känns som en evighetsen vi sågs senast :) Men det får det bli ändring på nu tycker jag.


Erik Jonas Frida :)


Simma

Ja nu har jag startat mitt nya liv. Ska bli mycket mer hälsosam eller jag ska i alla fall börja träna väldigt mycket. Det kanske inte kommer bli så men jag ska verkligen försöka för jag känner att jag måste göra en ändring nu. I tisdags så boxades som sagt jag och Camilla och det var skönt och igår var jag och simmade och även idag har jag och Camilla varit och simma. Det är så himla skönt efteråt och man borde verkligen offra 2 timmar ett par gånger i veckan till det. Kan ju även erkänna att jag har en väldig träningsvärk efter de här tre tränings dagna :) Men det är det värt. Just nu är jag i alla fall hemma hos mamma i Norrbo och ska snart följa henne ut och hjälpa henne med att göra "vinter" ute. Ne men vi ska ta bort alla gammla blommor och plocka in trädgårdsmöblerna.


Appropå att simma så tar vi en Kroatien bild :) ♥


Bockarna


Bockarna med denna snygging ikväll (:


Snö ?

Ja igår var det snö blandat regn i Delsbo. Jag och Camilla hade varit och träna och när jag kom ut så var det snö blandat regn, hua ska vi gå direkt från sommar till vinter och nästan hoppa över hösten. Ne jag kan gärna ha lite mer höst innan snön tänker ta över marken. Klart det är mysigt med snö men inte i början a oktober tack. Ja och ni hörde rätt ä uppe, jag och Camilla har ni börjat t boxas varje tisdag och ska förhoppningsvis hinna med några fler dagar i veckan. Jag ska i alla fall ta mig ur sägen nu för att äta lite frukost och sen gå upp till badhuset och simma ett tag :)

Älmesbo

Jag har fått lite bilder av pappa sen vi var i Älmesbo och gratulerade farmor :)


Farmor och kusinen Richard

Faster, jag, farfar, farmor oh kusin


Stockholm - Hudiksvall

Ja men nu känns de bra nu sitter jag på de sista tåget så nu kan ja väl inte komma fel, eller det vore väl om jag sover över Hudik och kommer till Sundsvall eller nått sånt dumt men då börjar jag ju grina. Funderar faktiskt på att sätta på en film och kika på en sådan eftersom jag äntligen hittade eluttaget som jag har letat efter som en idiot ^^ Men det är inte alltid lätt e haha. Sen när jag kommer hem ska jag träna boxning med Camilla och de ska bli väldigt roligt, a förutom att jag är världens mest otränade just nu så jag kommer typ inte komma upp ur sägen i morgon men det ska ändå bli skönt att få göra av med lite energi och förhoppningsvis ta upp träningen igen. Sen ska jag även försöka att hinna träffa Jocke både innan och efter träningen för honom saknar jag väldigt mycket just nu :) och jag behöver en stor kram känner jag!

Kalmar - Alvesta - Stockholm

I måndags när Britta gick i skolan så fick jag för mig att jag skulle gå och kika lite på Kalmar slott och se hur fint de var där runt omkring, så jag passade på att ta lite bilder. Orkar inte lägga in alla eftersom de inte är nå folk på bilderna haha. Men det kan ju alltid vara kul att se hur fint det var där :) För det var det verkligen. Men nu sitter jag på tåget hem och har lyckats bytt tåg i Alvesta och de känns skönt för då är det i alla fall säkert att jag kommer till Stockholm och de känns bra de. Men nu ska jag stänga av datorn och försöka att sova lie i stället för jag tror att jag skulle behöva det, plus att tiden går ju mycket fortare då och de vore också skönt :)



Lite firande för Britta

Som sagt fyller Britta år idag och här kommer lite bilder.


Så grattis på födelsedagen snygging <3


Grattis till världens bästa Britta!

Idag fyller världens bästa Britta år :) och den dagen får jag fira tillsammans med henne. Nu har vi precis gjort tårta och blåst ballonger och de kommer att komma några av hennes kompisar och grannar hit för att äta lite tårta med oss. Mycket trevligt. Tänkte lägga ut lite bilder och så från dagen men jag får vänta tills klockan sju då jag kan logga in på min egna dator. Men ett STORT GRATTIS till favvo Britta :)

Melker

Åååh jag måste bara säga att Hannah Montana var riktigt bra, jag vet att de låter töntigt men eftersom jag är en tönt och älskar sådana där filmer. Även att ja satt med tårar i ögonen hela filmen. Klockren :) Igår när vi hade förfest här så fick Britta några födelsedags presenter av sina klasskompisar och då fick hon bland annat filuren här nedan för som vi nu har döpt till Melker :)


Hannah Montana

Nu ska vi lägga oss och kika på Hannah Montana för jag har inte hunnit sett den ännu :) De ska bli mys mys det. vi har precis kommit hem efter våran promenad. Så nu vet jag hur skolan ser ut där Britta går och sen har jag fått sett lite mer.


Party i Kalmar

Igår så blev det utgång för oss här nere. Vi började med att vara några stycken som förfestade hemma hos Britta och Lisa och senare begav vi oss ner på stan och fortsatte där. Jag hade faktiskt väldigt roligt igår :) Och vi dansade mycket under kvällen!


Kalmar

Jag och Britta startade dagen genom att kika på Idol och äta pizzabullar. Vi tog det väldigt lugnt och så innan vi beslutade oss för att gå en sväng på stan. Det blev inte en sådan lång tur men vi kikade runt lite i alla fall :) Efter ett tag så träffade vi Brittas sambo Lisa och hennes pojkvän och åt mat med dem. Men nu är vi hemma igen och ska vila lite innan vi på börjar kvällens festligheter.


Snart i Kalmar


Bjuder på en suddig tåg bild, eftersom jag inte har nått att göra ;) är hos Britta om en 17 minuter

Vimmerby

Nu åkte jag precis förbi Vimmerby och de innebär att jag är i Småland, eller är jag helt ute och cyklar nu ? :P Geografi har inte varit min starka sida. Man gjorde som alla andra ämnen pluggade pluggade och plaggade hela dagen innan man hade provet och kunna allt sedan dagen efter var det borta igen haha. Så nu är jag tillbaka och skriver här igen, det var någonting roligt jag skulle berätta men just nu kommer jag inte på det och det är ju typiskt. Men i alla fall så sitter det en "dam" på andra sidan gången av mig och när jag ser på henne så kommer jag verkligen att tänka på att fem år måste vara jätte stor skillnad. För hon ser verkligen ut att kunna ha gått i pension och vara 65+ men hon skulle verkligen inte kunna vara 70 ? Det är verkligen jätte stor skillad mellan att vara 65 och 70år. Är man 65 har man precis blivit pensionär och då känns de som att livet börjar, man är ledig har förhoppningsvis hunnit med det man vill hinna med som att skaffa sig en familj och levt ett jätte bra liv och nu så får man göra precis vad man vill för att man fortfarande inte är så gammal och kan resa runt i världen och njuta av allt bra. Men när man är 70 då är man genast för gammal och hamnar snart på ett servicboende. Ne men kanske inte ,men det känns nästan så. ojojoj det ä verkligen stor skillad. Okej jag vet att man kan vara pigg och resa till man är 90 men ändå ni förstår kanske vad jag försöker komma fram till ? Har jag suttit på ett tåg alldeles för länge nu och haft för mycket tid över till att tänka ? ^^

Jag tror att jag måste flytta, kanske inte för alltid och kanske bara ett halv år. Men flytta ä nog en viktig bit för mig som fortfarande fattas. Att se och våga pröva nå nytt, lära känna nya männiksor och lära sig att klara sig själv ? Ja jag får börja med nästan 5 dagar hos Britta och se hur de går haha. Ne nu är det bara en och en halv timme kvar innan jag är i Kalmar och då ka jag gör någonting annat än att sitta här och skriva nåt som ingen kommer att läsa ändå eftersom klockan är snart 9 och det är fredag och folk har mycket bättre saker för sig!

Linköping - Kalmar

Nu har jag klarat av det sista bytet på min resa så nu sitter jag på tåget mellan Linköping och Kalmar och det känns riktigt skönt och om nästan exakt en timme så får jag krama om Britta. Ska jag erkänns så blev jag lite orolig när jag skulle byta tåg i Linköping för jag såg inga skyltar och såg ingen sådan där tv där de brukar stå så bra vart man ska ta vägen. Men tillslut hittade jag en tågmänniska som "trodde" att jag skulle till spår 5 och som tur var trodde han rätt ^^ haha. Ne men det går faktiskt väldigt bra att åka tåg timmarna går rätt så fort utan några problem, det är bara kul att sitta och kika på allt folk som åker. Ingen är den andra lik haha. Och man kommer på sig själv att man har fastnat med blicken på någon när man ser att dom också sitter och stirrar på en som om man vore dum :P haha men inte gör det nått e kommer ju aldrig se männiksan nå mer ^^ Just nu sitter jag och lyssnar på "Birthday sex" som är en väldigt bra låt som påminner mig om många bra saker. Hörde den första gången nere i Turiket i en taxi med bland annat Britta i :) ååh. Ne nu skulle jag kunna skriva hur mycket som helst. Tror det blir så eftersom jag inte har någon att prata med på tåget och det är rätt roligt att skriva. Skulle kunna beskriva alla i min vagn på tåget för de känns som man kan känna vad dom tänker på och vad dom lyssnar på för musik. Men det kallas kanske fördommar ;) och jag tänker inte ha några sånna eller i alla fall inte uttrycka dem här haha. Men jag kan i alla fall berätta om att det känns som jag åker igenom hela Sverige, fast det gör jag väl också men jag menar det är så roligt att höra alla namn som man kan hoppa av vid. Som tillexempel Norrköping, Kolmården, Linköping, Hultsfred, Kalmar ne men det känns som man ä på alla ställen ^^ Oj ne nu måste jag sluta skriva för ingen kommer orka läsa det hära och jag ska lyssna vidare på all bra musik. Ps. Det låter som jag aldrig har åkt tåg förr men det har jag faktiskt ^^

Arlanda

Ja nu stannade vi precis en sväng på arlanda med tåget och jag blir inte alls avundsjuk på alla som man ser hoppar av som ska åka utomlands eller alla som redan har varit det. hm :P Fast det är ju inge fel på Kalmar heller inte det jag menar men lite värme hade jag inte tackat nej till ^^

På tåget

Nu har jag avklarat buss resan mellan Delsbo och Hudik, och tåg resan mellan Hudik och Gävle haha och jag kommer till Linköping i alla fall för nu sitter jag på rätt tåg på väg dit, men jag hoppas såklart på att lyckas komma ända till Kalmar ^^ men början av resan har i alla fall börjat väldigt bra. Det är hur soft som helst att sitta på ett varmt och skönt tåg som är väldigt nytt och fint samtidigt som man sitter framför daton med internet och musik haha. Ska ta och skicka ett sms till Britta nu och säga att jag är på rätt väg :) haha. Men jag hittar ingen uttag till att ladda datorn så jag måste leta lite vidare annars har jag bara de bra i tre timmar till innan datorn kommer att ge upp ;) så nu ska jag leta lite, men kommer garanterat att skiva nå mer under mina kommande timmar i tåget.


Kan ju berätta at min tågkompis precis lämande mig för hon tyckte de var trångt, ska jag ta det som att hon menade att jag var tjock och tog mycket plats kanske haha, men de är hennes problem inte mitt för nu får jag två säten haha!
(Första bilden på resan ^^)


80år

Ett stort Grattis till min underbara farmor som fyller 80 år idag. Så jag och pappa har tillbringat den största delen i Edsbyn tillsammans med nästan hela släkten på den sidan. Men eftersom vi inte är så många så var vi bara 10 stycken men det är helt underbart att få träffa alla igen, blir tyvärr inte att träffar den sidan av släkten så ofta.   Så vi har ätit väldigt god mat och haft det väldigt trevligt :) i alla fall jag. Vi har knäppt mycket kort med pappas kamera som jag tänkte lägga ut här så fort jag har möjlighet till det. Men som sagt ett stort grattis till farmor som fyller 80


Farmor och pappa ♥


RSS 2.0