Lilla julaftonAila

Min lillfia har blivit så otroligt stor, fast kollar man på henne så ser hon fortfarande valpig ut och det är hon ju med såklart :) Kan lova att hon är full av energi och väldigt snäll. Fast det är ju såklart kul att hoppa på alla i min närhet och att sitta i knä är det bästa som finns. ♥


Julfika

Ikväll har vi haft sällskap av Emil, Elina, Linus, Jonas, Monica och Anders och det var mysigt! Det är synd att man ska träffas så sällan bara. Men det är trevligt dom gånger det händer :) Så passade på att mysa med Emil såklart!


Julmys

Jag har faktiskt ingenting emot snö men nu räcker det tycker jag. Och jag skulle kunna hoppa över både julen och nyår och dra i väg till varmare vyer. Att sitta på en balkong när det är varmt med någon man tycker om och äta melon och dricka gott måste vara det bästa som finns.

Lite bilder från Alanya 2009 ♥


Bakning

Nu har Jag, Jocke och Johan precis bakat lite kakor eller vad man nu ska kalla det.
Det var bland annat dumle och jordnötter i dom.
Det blev gott men sjuuukt mäktigt! Så dom kommer nog räcka väldigt länge. :) Mys!


Sjuk

Det känns som jag börjar bli förkyld och det är någonting jag verkligen inte har tid med!


Pepparkaksbak


Julfest


Vinterstudion

Jag har några nya bilder som jag ska lägga in på datorn så fort jag får tid. Har bilder sen jag och Britta bakade pepparkakor och sen jag och mamma lagade knäck och kola. Ikväll ska jag upp till Strömbacka på Julfest med alla "tjejer" i släkten. Det kommer nog bli grymt :) Ska börja med att värma upp hemma hos min syster. Tar ju även med mig kameran dit så snart kommer det komma upp massa nya bilder.


Pepparkakor

I morgon ska jag åka upp till Strömbacka och baka pepparkakor med Britta :)
Det ska bli så himla super mysigt att få träffa henne igen plus att få lite julstämning.
Ikväll blir det fotbolls träning och mys med Joakim! ♥


Edsbyn

Nu kommer pappa snart och hämtar mig och vi åker mot Edsbyn och farmor och farfar :)


Tur och retur

Igår halv 8 så ringde Jocke och sa att han och rasken var fast i Sveg så då var det bara att sätta sig i bilen och åka upp och hämta dom. Vägrade att åka dit själv i mörkret utefall det skulle hända någonting så jag plockade upp Jögge först och fick sällskap av honom. Var tillbaka i Delsbo igen runt halv 1. Inte varje dag man åker upp till Sveg och bara vänder.

ringde

RSS 2.0