Glad midsommar!

Lite midsommar bilder sen 2008 och 2007 :)
Längtar tills i morgon ♥

2008

2008

2007

2007

2007

2007

ByggareBob

Mamma tycker jag har rolig stil när jag bygger ?


Sommarkärlek

Vi har äntligen fått hem Aila. Hon är så himla underbar.
Förutom att hon bits och vägrar att lyssna ;) haha!
Idag har jag haft en super mys dag med Camilla och Jocke.
Vi har varit ute i solen precis hela dagen och spelat kubb, Yatzy och såklart busat med Aila! ♥
Underbart att solen är tillbaka.


Vart är sommar värmen ?


Studenter


Måndag

Kollar på VM med älsklingen :)
Vet att jag inte är så aktiv på bloggen men blir så mkt jobb och lite dator.
Var med dessa pojkar i helgen och dom är bara för bra!

Studenthelgen

Jag har massor av bilder från den här braiga helgen :) Men tyvärr så ska jag iväg och jobba så jag får ladda upp dom när jag kommer hem igen. Men som sagt en bra helg med underbara människor. Och detg gillar vi skarpt :) Ååh dom är så söta :)


Vänner

Igår var jag med min älskade Britta :)
Vi gick på stan och shoppade lite, blev glatt överraskade av skattepengarna och sen så åt vi.
Mys var det och i helgen ska vi troligtvis vara med varandra igen ♥


Love


Trädgårds spel

Fick bli kubb i kyrkbyn i lördags :) mys!


Bra dag

Ja i torsdags så blev det gokart med Jonas, Erik och Linus i stället för träning eftersom jag fortfarande är förkyld eller ne nu börjar de bli bättre :) Men torsdags eftermiddagen var väldigt bra. Först gokart och sen film mys hemma hos Jonas. Me like!


03 Juni

Torsdag är det idag och sista lediga dagen innan de blir jobb fredag, lördag och söndag. Men helg innebär ju lite mer pengar ^^ och de säger jag inte nej till. Nu är "alla" mina räkningar betalda för denna månad + att jag har bokat biljett till Lars Winnerbäck i Järvsö den 29 Juli, hur mysigt kommer inte det bli. Ska få vara med Camilla, Fredric och Evelina före och det ser jag fram emot :) Nu på eftermiddagen ska jag in till stan och träffa Andreas med barn och sen efter det så lät de som att grabbarna nere här ska dra med mig på gokart och a sist sluta de med en tredje plats, fast de är väl inte fy skam haha! Ne men ska träffa dom i alla fall så får se vad vi hittar på.


Bra onsdag

Idag har jag varit i Hudik precis hela dagen känns det som. Jag åkte in till kl 12 och gick på arbetsförmedlingen och sa hej nu är jag hemma igen så skriv in mig så kan kan få lite pengar :) Sen träffa jag mormor och massa mostrar. Dom var ute efter en klänning till mormor och jag hoppas att dom lyckades få tag i någon. Det roliga var att mormor bara skulle sitta på en stol medan dom andra skulle springa runt och leta efter nått som passa och sen fick klänningen inte kosta över femtusen kronor ;) haha. Sen åkte jag upp på Beijer bygg och köpte mig en sandlåda, killen som hjälpte mig undra om jag skulle ha en för barn ? va fan e de för fråga finns de sandlådor för vuxna med eller ^^ `? de var inte de enklaste att få in den i bilen men de gick efter lite om och men och hjälp av killen som jobbade där. Jag har också träffat en efterlängtad Anna Lusth och ätit mat med henne. Och sen kom Camilla in och vi åt också sen tog vi ett varv runt lillfjärden och yrade lite på stan, vi avslutade kvällen på glysis där vi kollade på ABK2-Delsbo. Delsbo tog hem en seger med 0-1, lite oväntat tycker jag. En lång och bra onsdag fick det bli :).

Så här snygg var jag och Camilla på matchen, jag hade mössa, vantar och tjocksockar och ändå frös
jag och då ska jag inte glömma att vi hade en filt med ;) MYS!


Födelsedagsbarnet

Ett stort grattis till min vän Erik Högberg som fyller 20 år idag :)
Du är speciell ♥


Home sweet home

Nu har Camilla hittat hem igen. Gav henne en snabbkram nu ikväll för ja ville inte smitta henne med förkylning, men i morgon ska vi kika på Delsbo-Abk2 på glysis och de ska bli mys :) ♥
Har saknat henne i massor.


RSS 2.0