Födelsedagsbarnet

Igår var vi i Iggesund och gratulerade Liam som fyllde 5år.
Vi lekte, dansa fika och åt tacos :) mys.


Onsdag

Hallå där. Jag är verkligen jätte dålig på att uppdatera min blogg nu för tiden men jag känner att jag inte har någonting att skriva om. Det ända jag gör om dagarna är att jobba. Så det är ju synd att jag inte har nått jobb som jag kan skriva om och där det händer roliga saker varje dag hehe. I helgen ska jag inte göra någonting speciellt mer än att gratta Liam som fyller år och jobba :) Och vara med Jocke förstås.

Ingen som har en billig liten och gullig lägenhet att hyra ut till mig ? :)

Jocke - Bulgarien ♥


Glasögon

Ja då får man hämta glasögonen om två vecka då. Blir nog rätt skönt ändå. Jag hoppas jag valde rätt bågar nu bara, det är inte så lätt att veta vad man vill ha. Men det får vli som det blir :)


Tillsammans

Är glad att min Jocke är hemma med mig igen!


Harry Potter

Har precis kommit hem från Hudik, har varit där med Camilla och tittat på bio :) Och det blev ju självklart Harry Potter. Me like! Och nu har jag myst ner mig i Jockes säng med en kopp varm oboy och satt på kanal 4 för där är ju Idol i full gång. Vi får se när Jocke kommer och gör mig sällskap, han är ute och roar sig på annat håll :)

Ps. Måste säga att jag är besviken på årets Idol :/


Nu är vi ny boxade


På onsdag är det vi igen


Älskade Farmor och Mormor ♥


Vännen min

Nu är min Joakim äntligen påväg hem från Australien. Jag saknar honom jätte mycket och de ska bli skönt att få hem honom igen.


Lill gumman

Fick ett mail av Verena, mamman i familjen där jag var Au pair för någon dag sen och jag blev så otroligt glad över det. Tyvärr har vi inte haft allt för mycket kontakt sen jag åkte hem till Sverige men jag hoppas verkligen vi kan hålla lite bättre kontakt. Jag har nu precis tagit mig tid att svara på mailet och det får mig att sakna allting där nere otroligt mycket. Men jag måste bara lägga ut den här bilden på Linnea. Jag förstår inte att hon har hunnit blivit så här stor sen jag var där nere. Det känns inte som det var längesen vi satt i den där fotöljen och lekte tillsammans ♥


JärnvägsVardagsrummet

Jag och mamma har städat tvrummet nu på eftermiddagen och bytt gardiner, kuddar och matta. Synd att ni inte kan höra musiken som kommer ur högtalarna. Vi har även lyckats koppla den och ordna med alla kablar och allting. Grym vi är ;) Ser kanske lite Juligt ut i detta ljus men otroligt fint i verkligheten. ♥


Busungen

I onsdags fyllde Alve 2 år
så då var vi där och åt tårta och lekte kurragömma :)


RSS 2.0