Glada hudik

Ikväll ska vi titta på dom här stjärnorna :)


Framme

Skattekortet har äntligen anlänt :) Men att det kom fram är ett mysterium för vi är ju inte skriven på den här adressen och vi bor på sofienberggata och på brevet stod det sorgenfrigata. Som pappa sa - "dom är duktiga att hitta adresser på posten" Det må dom verkligen vara för mig är det sjukt bra gjort!


Brev

Jag hoppas på att våra papper kommer idag. Vi behöver dom nu!

Britta

Skulle vilja träffa denna tös nu och bara krama om henne.
Känns som de är sjukt längesen fast de egentligen inte är det.
Men me like you ♥


Banken

Nu sitter jag och Camilla på var sin sida av rummet efter en misslyckad promenad till Nordea. Eller vi fick inte fixa bankkonto innan vi hade fått vårat skattekort. Så attans otur säger jag då bara :) Bara allt är klar innan månaden är slut.

Hittade en gammal bild på mig och Grisen ;)



Stökigt

Dag blir det en lugnt och mysig söndag, sådana där söndagar som man bara älskar :) Inte göra någonting bara kolla på tv och sitta i soffan. Önska att det var lite mer städat här eftersom jag, Camilla, Vegar och Khoa städade typ hela lägenheten igår.Men nu hade dom fest här igår och det är stökigt igen men dom städar väl efter sig hoppas ja :)



Liten bildbomb av mig och Linnea ♥ Saknar!

Snygging

Ändrade planer det blir The American med George Clooney istället.
Och den kan ju inte vara annat än bra! Så är det ju bara :D




Webbis

Nu drar vi på Kino med Anders, eller vi ska äta någonting först.
Funderar på att ta med kameran och knäppa lite bilder, har blive dåligt med sådana på senaste men vi får se :)Vi kör lite webbkamera bilder visst är vi söta ? ;)


Kino

Nu har vi städat hela köket, badrummet och duschrummet och lite här ute i tvrummet med eller vad vi nu ska kalla de :) Det är skinande rent och hur skönt som helst. Skulle behöva ta golvet vid tvn bara! Ikväll blir det bio med Camilla och Anders vi ska se Toy Story 3 3D om vi inte hinner ändra oss. Ska bli mys att hitta på någonting :)


Lördag

Nu är det helg igen och det är tredje helgen vi är här om  jag inte tänker fel. Vad vi ska hitta på i helgen är lite oklart, igår blev det en lugn kväll där vi såg "The blind side" jag hade sett den förut men filmen är väldigt bra och tänkvärd :) sen blev det idol tittning och sova. Jobb dagarna har gått jätte bra den här veckan och jag trivdes verkligen där borta. Klart det har varit jobbigt men de tar på energin att umgås med 6 barn på 2-3 år hela dagarna, men de är mys också såklart :) Får se om jag får jobba där nå mer. Till veckan får vi se vad som händer, jag har två arbetsintervjuer i alla fall så jag hoppas ♥

Saknar min Joakim Svensk ♥


Pappa

Just nu pratar jag med min älskade pappa och vad skulle jag göra utan honom. Tack för att du finns pappa och stöttar och hjälper mig med allt i livet ♥ Jag skulle aldrig klara mig utan min familj den betyder verkligen allt för mig.
Är så lycklig över att ha alla mina nära och kära! Mamma och Pappa ni ä bäst!




Idag har jag arbetat på ett nytt dagis. Förra veckan när jag arbetade hade vi 42 barn i åldrar 3-5 år på 6 vuxna och idag när jag jobbade hade vi 5 barn på 4 vuxna. Alltså snacka om skillnad. Jag har haft det super mysigt idag men tiden går så otroligt sakta och det är så inibomben kallt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. I morgon är det långkalsonger som gäller och då ljuger jag inte. Men som sagt jobb nu onsdag, torsdag och Fredag. Kanske nästa vecka med. Nice!

Barnehage

Nu fick jag sms av Jobzone och i morgon ska jag jobba på dagis mellan 08.30 och 16.00
Det ska bli mycket spännande och jag hoppas att det går bra.


Donken

Igår tackade jga nej till ett jobb. Jag lämnade in CV på Mcdonalds i förrgår och igår ringde dom och sa att jag fick komma på arbetsintervju. Jag gick dit och pratade med arbetsgivaren jag visste inte riktigt vad jag skulle säga så jag sa att allt lät bra och vi betämde att jag skulle börja dagen efter. Jag ringde till Camilla och letade upp henne och jag kände på engång att allt kändes fel. Så jag beslutade mig för att ringa och säga att jag inte ville ha jobet. Han lät väldigt brydd och frågade varför. Men jag kände på engång att jag inte trivdes med honom och han kändes väldigt läskig. Han sa att jag absolut inte får jobba mindre än ett halv år för det kostar han massa pengar att lära upp mig och jag fick inte resa hem till sverige och bla bla. Jag kan ju förstå honom men man kan ju lägga upp det hela på ett annat sätt. Så jag tackade nej till heltiden på Mcdonalds!
Hittade en bild på mig och dom här busungarna.


I snö och frost och is!

Jag vet att det är förbjudet att skriva det här, men jag saknar nästan snö, frost och is.
Vet inte varför men det vore sjukt mysigt att vakna upp och de är ett litet vitt lager på backen. Ta fram mobilen skicka ett sms till Elina eller som förut ringde vi tillvarandra och sa - " Det snöar" Nååt som vi alltid gjorde tillvarandra när vi var små och den fösta snön föll. ♥


Torsdag

Här sitter jag och Camilla i ett nystädat och fint rum :)
riktigt mysigt nu alltså, och vad som händer ikväll får vi nog se!
Får väl se om Anders pallar sig hit någon gång ^^

Min bästa sida!


Vatten

Idag har jag och Camilla varit runt och lämna massa CV och vi ska fortsätta i morgon. Vi måsta gå hem nu för ett tag sen för att vi hade planerat att träffa hyresvärden men nu blev det inte så, men nu är vi redan hemma så vi får gå och lämna CV i morgon istället. På plattan kokar potatisen för fullt och det blir fiskpinnar till :)


Intervjuer

Två intervjuer på två dagar plus att jag fick ett mail av en kille nyss.
Jag hoppas de kan lösa sig snart för jag känner att jag verkligen vill ha ett jobb och lite pengar nu.
Camilla fick rycka in på ett dagis för det var många sjuka idag tror jag. Hoppas de går bra för henne och att hon kan få jobba kvar där. Har vare in och sökt lite olika jobb idag så snäll ge mig nått ♥


Nydalen

Idag har jag och Camilla varit till Nydalen och kikat vart vi ska ha intervjun i morgon.
Ni anar inte hur mkt jag hoppas på det där i morgon, att vi kan gå därifrån och veta om vi kommer att få nått jobb eller inte. Jag skulle bli så otroligt lycklig om vi skulle kunna få nått jobb. Jag trivs ju i Oslo jag vill inte åka härifrån!

Camilla ä bra hon


12 september

Nu tänker jag krypa ner i sängen och läsa lite.
Måste ju fortsätta och se hur det går för Annica Bengtsson :)
Hon är duktigt journalist hon vettni som även lägger sig i och löser polisutredningar.
Världens slappaste söndag och det gillar vi!
Saknar dig Jocke ♥ tur att jag har Jokko! (apan)


Oslomys

Idag har vi mys söndag och därför spenderar vi all vår tid i våran underbara uppblåsbarasäng!


Partyhuset


Fest i Oslo.

Nu är det fest.
Camilla är på bätter humör ikväll än den bilden tog.



Nu kör vi - c.

90210

Jag har inte så mycket att skriva idag känner jag.
Det är lördag och vi har inte hunnit planerat så mycket eller gjort någonting nytt.
Ikväll ska vi nog gå ut som det verkar :) ska bli roligt och se om Oslo har nått bra nattliv!
Men nu är de Beverly hills som gäller ♥

Finaste


Powerwalk

Ja nu har jag och Camilla varit ute på en minst 2 timmars promenad :)
Vi tog på oss springskorna och begav oss ut på storstan. Vi hade Karl johan och slottet som mål.
Och vi hittade till allting, så nu vet vi vart tågstation, slottet, nationalteatern och Karl Johan ligger och mycket mer skulle jag tro :) Det var fint där och mycket folk. Alltså det är riktigt varmt i Oslo nu måste jag säga. Har man lite tempo behöver man inte alls ha någon jacka på sig och är det någon som har tempo i stegen så är det Camilla haha ^^ Men det är bra för mina små ben att sträcka lite på sig! Vi får väl se vad som häder på eftermiddagen.


Skattekontoret

Idag har vi varit på skattekontoret och skickat in och fixat alla papper som vi behöver :)
Så nu är det bara att vänta tills vi får dom. Men de handlar om skattekort och D-nummer!
Perfa :D Nu är jag sjukt trött och behöver sova!
Saknar min Joakim Svensk ♥

Ikea

Igår var vi på Ikea och köpte lite nya saker till rummet.
Det fick bli en "tyg garderob" eller vad vi nu ska kalla de, en soptunna och 2 lådor.
Hur bra som helst :) När vi kom hem insåg vi att vi skulle behöva fler lådor bara
men det kan vi fixa en annan gång! Nu har vi fått bort hur mkt som helst som vi hade på golvet och det är jätte skönt, det blev verkligen fint!
Men det stod ingenstans på beskrivningen till tyg gerderoben att man måsta vara
Stark, smidig, bra hålvana, helst vara två stycken och super smart. Men det var ju tur att jag och Camilla har allt det där och kunna bygga ihop den. Fast tålamod var nog den viktigaste egenskapen!


Pearl Harbor

Igår skulle jag och Camilla kolla på idol men till våran stora förvåning så var det inget idol. För det började tydligen idag. Så nu vet vi vad vi ska göra ikväll i stället ^^ Men igår så kröp vi upp i våran älskade uppblåsbara säng i stället och kikade på Pearl Harbor och den var sjukt bra tycker jag :) Är ganska säker på att jag inte har sett den förut. Men jag gillade den skarpt. Otroligt fin!

 


Älskade lägenhet

God morgon, god morgon Hör fåglar sjunga glatt God morgon, godmorgon i kör.

Just på så bra humör vaknade jag faktiskt inte i morse, är inte van vid att bo i lägenhet om vi säger så natten har börjat lugnt och bra och jag har sovit bra. Men runt kl 6 i morse så började en väckarklocka att ringa och den ringde säkert i 40 minuter innan den slutade. Och då ringde den inte i perioder i 40 minuter utan den ringde hela tiden. Helt sjukt! Sen när vi precis hade somnat om så kommer de nå älskade byggnissar och ställer sig och borrar utanför oss. Dom har hållt på sen kl 8 och nu är kl halv 10. Jag säger som Camilla de låter som dom kommer in till oss snart ;) " Och jag klagar inte -  jag bara konstaterar! " haha. Idag får vi se vad som händer, vi ska i alla fall ringa en kille som heter Johannes och sen hoppas jag på svar från en tjej på Adecco. Vi ska kanske gå runt med några CVn med, men  efter kl 2 så ska vi följa med två av våra "sambon" på Ikea och kolla lite där. Ne nu kallar frukosten!

Lägenheten

Alltså jag önskar verkligen av hela mitt hjärta att vi lyckas få jobb, vi vet att de kan ta tid och vi tänkere inte ge upp :) Vi har inte ens börjat söka, men vi har en intervju nästa vecka. Så vi hoppas vi hinner få nått mer innan dess. Men lägenheten är egentligen skit bra den är vit och ljus. Vi har diskmaskin, tvättmaskin, ducsh och toalett i olika rum. Och allt de där är ju jätte bra :) Sen verkar vi ha 5 bra sambon eller vad vi nu ska kalla dom. Här nedanför kan ni se vårat hus som vi bor i. Och fönstret längst upp till höger de är mitt och Camillas! ♥

 

Jag och Camilla har fixat en blogg tillsammans också som vi tänker skriva i. Men troligtvis kommer de stå samma saker här och där men vad gör de, följ gärna den med är ni snäll :) Vore kul att ha några läsare http://fridaochcamilla.blogg.se/

 


Fina Oslo

Idag gick jag och Camilla till skatteverket och skulle fixa lite olika papper och så.
Men de gick ju tyvärr inte så bra som vi hade hoppas på. För man måste tydligen ha ett jobb innan man kunna skaffa skattekort och D-nummer och allt va de är. Så i morgon får vi nog se till att börja söka jobb! Men vi har i alla fall fått sett lite av Oslo. Och de är väldigt fint här :)


Godmorgon

Godmorgon, nu har jag sovit min första natt i nya lägenheten.
Jag har faktiskt sovit rätt så bra, lite nya ljud och sånt som man vaknar till av men vem är van att bo mitt i en huvudstad. Lite mer ljud här borta än i Delsbo ;) Ne nu måste vi nog äta frukost snart för nere i köket lagar norrmännen frukost för fullt så nu är jag hungrig. De lukar gott vettni!
Förresten så här ser de ut ungefär i vårat rum just nu, men idag ska de bli bättre ordning för ingen vill väl bo så här ? ;)


Oslo

Nu är vi äntligen framme i Oslo, resan har gått jätte bra och fort faktiskt :)
Så nu håller vi på att packar upp lite, ska snart laga mat och sen gå ut på storstan och försöka hitta en affär där vi kan handla lite smör, mjölk och Juice :)
Kan ju säga en sak, och det är att jag är sjukt trött!

FULL PACKAT ?


Norge

Nu är boende i Norge klart :D

RSS 2.0