Bakning

Nu har jag precis tagit ut kladdkakemuffisarna ur ugnen, jag hoppas att dom blev goda. Annars har jag i alla fall gjort ett försök till att baka någonting. Idag är jag ledig så idag har jag faktiskt inte haft så mycket för mig. Jag är förkyld så jag har inte orka hittat på nått men de är skönt att bara vara hemma när man är ledig :) Mamma kom på besök en sväng och hade en jätte god påskskinka med sig och ett påskägg. Tack mamma!Hoppas de smakar lika bra som det luktar och ser ut!

Våren är här

Oj vilken härlig dag det är idag, synd bara att det blåser. Har precis kommit in efter nästan timmes promanad. Kände att jag behövde komma ut i solen och värma upp lite innan matchen ikväll, och titta jag har gjort lite påskfint i lägenheten :)


Sömnig

Här framför datorn sitter det en trött tjej som väntar på sin Jocke :) Ikväll invigde jag min cykel som jag har fått av min farmor och den fungerade jätte bra. Det är så skönt att ha en cykel och slippa ta bilen över allt. Men idag efter jobbet så åkte jag hem till pappa och han hjälpte mig att byta till sommardäck på bilen. Sen kom vi på att det var lika bra att tvätta den när vi ändå var igång så vi avfetta den, tvätta den och sen vaxa vi den. Så nu är min lilla pärla ren och fin igen.

Jag är tillbaka!

Hallå där!
Nu tänker jag äntligen bryta tystnaden här i bloggen. Jag har tagit ett ganska så långt uppehåll men nu känner jag att det är dags igen. Min inspiration har inte varit på topp när det har varit vinter och kallt. Men nu är våren här och jag har massa nytt som hänt mig så nu känns de som att jag ska kunna komma igång igen. Jag tänkte börja med att tala om att jag har införskaffat mig en egen lägenhet i Delsbo, som känns hur underbart som helst :) Det är så skönt att få ha alla mina saker på ett och samma ställe och inte bo lite över allt. Och jag känner redan att jag kommer att trivas bra här! Så här kommer det lite bilder,
Det är svårt att få det att se mysigt ut på bild,
de ser lite trist ut men de tycker jag inte att de är i verkligheten :)

RSS 2.0