Lekdag i Strömbacka


Barnen

Förra helgen var jag och hälsade på denna underbara familj :) Lekte, åt mat och pratade!


Vila i frid

Igår var det 4 år sedan min älskade vän lämnade världen ♥ Saknar dig Johan!

Kojbygge

Igår åkte jag som sagt till Norrbo och träffade Henrik och alla barnen. Där blev det full fart som vanligt där vi bygde koja, åt smultron och bara busade runt. Eller jag gav upp efter ett tag för myggen höll på att äta upp mig!


Mulet

Jag hade räkna med att ligga på bryggan i Norrbo hela dagen och att det skulle vara en varm och solig dag men icke. Så just nu sitter jag hemma i lägenheten och försöker att fixa så att jag har samma saker på mina hårddiskar utefall någon av dom skulle sluta att fungera. Men jag har så många bilder och filmer så det är å svårt att få någon ordning på dem. Så idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt. Har funderingar att ta med mig springskorna till Norrbo och ta med mig Aila på en liten löptur. För jag ska ändå dit i eftermiddag och träffa Bror Henrik med barn.


Fotboll

Bra jobbat idag på matchen tjejer! Vinst meed 3-0 mot Edsbyn :)
Kunna inte bli en bättre start på denna lördag.
Just nu sitter jag bara i soffan och slappnar av lite och tittar på Sverige-Nordkorea.
Vi får hoppas att de går lika bra för dem som det gick för oss!


Besök

Nu har precis Andreas och Sofie med alla barnen åkt härifrån efter ha varit här och hälsat på :) Jag fick super goda kakor som vi fikade på. Så nu vet även dom vart och hur jag bor. Men nu kommer snart Britta hit och vi ska åka in till stan för att köpa present till en viss person som fyller år nu på söndag :)


RSS 2.0