Min lilla pärla

Har varit hemma hos pappa och Gun ikväll. Då hjälpte pappa mig att få min lilla vän ren och fin igen. Bilen var inte direkt ren efter helgens äventyr på stämman. Körde nämligen fast där på fredagen men som tur var så hitta ja några starka pojkar som kunna hjälpa mig upp. Eller de var nog starka Camillas förtjänst förresten ;) Hon kan allt hon! Annars har jag nog mest sovit idag.
I morgon ska jag och Camilla upp till Bricka på loppis, hon har nämligen aldrig varit dit så då måste vi ju upp och titta på allt skit, eller oj ja mena alla saker där. Ne men de finns faktiskt mycket bra där med! Sen blir de kanske stan en sväng. 


Efter regn kommer solsken, eller?

Regn regn och åter regn. Kommer de ens bli nån sommar i år?
Jag börjar bli riktigt osäker faktiskt. Ikväll hade jag tänkt att åka iväg en sväng på stämman,
men efter allt jobbande och den lilla sömnen jag fått denna helg så är var jag alldeles för trött.
Har i stället kollat på Jägarna 2. Vet att de var 100år sen den kom ut men har aldrig tagit mig tiden att se den. Måste säga att jag tyckte om den :) Nu är de sov dags. Godnatt på er! Här är mina två favorit tjejer som jag tycker är sjukt bra! ♥ Älskar er!

Förförstämma

Igår före jobbet så var jag hemma hos pappa och Gun. Då kom min älskade farmor, farfar och faster och hälsade på lite. Det är alltid kul att träffa dom blir tyvärr alldeles för sällan. Dock var jag lite nere eftersom jag fortfarande är sjukt besviken över att jag inte kom in på högskolan. 

Sen efter jobbet så åkte jag till Delsbo och hämtade upp Camilla och Sunk. Vi åkte på förförstämmen och tittade läget lite. Skulle inte alls bli där nå länge men jag var då inte hemma före kl 3 på natten. Men de var kul :) några minus var kylan, myggen och dom blöta fötterna. Igår natt så rykte det när man andades för att de var så kallt och då är det mitten på Juli, Vart är sommaren? Tyvärr så hade jag slut på batteri på kameran så det fick bli några mobilbilder istället. 
Kan aldrig tro att det är min mobil som knäpper suddiga bilder, jag tror mer på att personerna på bilden var lite suddig igår ;)

Vallen 2

Här kommer några fler bilder från vallen :)


Vallen

Igår blev jag, Camilla och Britta bjuden på supergod mat hemma hos mamma och Jan i Norrbo. Det var bland annat en underbar rökt abborre, två olika sorters pajer och massa gott tilltugg. Anders och Kerstin var också där med lill vovven. Det var god mat och gott sällskap helt enkelt. Senare på kvällen tog vi allihopa båten till över till Delsbo där vi gick på vallen. Och jag hade de riktigt roligt. Tänkte lägga in lite bilder sen vi var i Norrbo nu så lägger jag in lite bilder från vallen i morgon. Knäppte nämligen över 100 bilder igår. Så jag kan ju inte ha gjort någonting annat än knäppt kort hehe. Tack alla för en bra dag/kväll ♥


Regn

Känns så trist att de regnar. Är ledig tre dagar nu och de ska bli regn alla 3. Men får försöka att hitta på någonting annat. Idag har jag i alla fall tvättid så nu sitter jag och väntar på att gå ner och hänga lite kläder. Ska även försöka att städa ihop lite här i lägenheten. Men förra veckan följde jag med mamma och Jan ut på sjön. Vi åkte ut på Orrön och grillade och fiskade. Jag fick 3 eller 4 Abborrar ;) Som vi dagen efter stekte på. mums!Lördags

I lördags så var det DelsboStintansDag här i Delsbo. Vi började kvällen med att sitta ett gäng hemma hos mig, och efter några timmar så stack jag och Camilla ut på byn istället och träffade lite trevligt folk och åkte lite bil :) Blev en bra kväll tycker jag! 


Sigge Hill

I tisdags var jag och Camilla inne på Sigge Hill och då var det Thomas Di Leva som var där och sjöng. Riktigt roligt hade jag. Men de har jag alltid med Camilla. ♥RSS 2.0