Paradise

Idag har jag gått intro på avd D och i förrgår var jag på avd C. Så nu har jag två till avdelningar som jag kan jobba på. Och det är ju bra :) I morgon ska jag vara på hemtjänsten i 5 timmar och vi får väl se hur det kommer att gå, har aldrig gjort det ensam men det ska väl inte vara några problem får vi hoppas. Annars ikväll har jag kikat på Paradise Hotel och just nu tittar jag på Robinson. I morgon blir det bowling med lite folk och sen mys :) ♥


Fasters älskling


Guden

Sitter och kollar på Doobidoo och Stefan Holm är med. Alltså man kan ju inte annat än att älska honom. Han är grym på allt, alltså seriöst han måste vara sverigest mest allmänbildade människa. Alla program man ser honom i så är han grym. Han kan allt om allt i alla fall sport och musik :D plus att han är grymt rolig och bjuder på själv. Tror jag är kär i honom!



Lördag

Nu ska jag snart åka iväg och jobba, ska bara packa ihop lite saker som jag måste ha med mig först. För efter jobbet så ska jag umgås med Camilla och lite mer folk och åka vidare mot Järnvägs och ha lite kul är det tänkt :) Igår hade jag och Camilla en heldag tillsammans, allt blev inte som planerat men vi hann med att gå på stan två gånger, äta lunch, simma i iggesund, laga middag och kika på Idol :) bra dag!

Liam

Igår var jag i Iggesund och lekte med Alve och Liam. Jag kom på en sak när vi höll på att leka. Det märks att man blir större med åren för det finns nästan inga gömställen längre när man leker kurragömma. Tur att barnen fortfarande är små och man kan gömma sig på lite enklare ställen. Men kul hade jag :) Det var längesen jag såg dem sist, men ska dit igen till veckan för då fyller Alve 2 år ♥


Äntligen

Jag är så otroligt lättad över betslutet som fattades idag. Att barnen ska få bo hos Andreas varannan vecka känns helt underbart. ♥ Åååh vad härliiigt!


Sommaren - 2010

Tänkte lägga in lite bilder sen sommar 2010.
Fast det fattas jätte många men en liten tillbakablick.

Sola och bada

Fick världens sötaste Aila ♥

Fest med vännerna

Blivit uppäten av mygg

Har fyllt 20år

Träffat Zeb, Steffo och Tuvali

Varit och kikat på studenten

Norrbo

Friggesund

Vänner

Älskade släkten

Lars Winerbäck

Dop för Max

Ayia Napa med dom bästa ♥


Vänner

Idag ska jag umgås med min vän Erik är det tänkt, väntar bara på att han ska svara på mitt sms ;) Så vi får väl se när han tänker göra det hehe, då drar jag nog in till stan skulle jag tro. Eller han får komma och hämta mig eftersom min lilla bil har gått sönder. Tror den tänker gå i ide nu när det blir vinter. Ne men de var längesen jag umgick med Högberg så det ska bli väldigt roligt.


Hälsning från andra sidan

I morse när jag vaknade så hade jag fått ett sms av min Jocke och det gör mig alltid lika glad, :)
Sen när jag satte mig vid datorn så upptäckte jag även att jag fått 3 mail med lite bilder från Australien så då blev jag ännu gladare :) Kul att se att dom verkligen är där och att dom lever hehe. Så det blev en bra start på dagen.

Idag ska jag bara ta det lugnt och inte gör någonting speciellt, för ikväll ska jag gå intro på hemtjänsten. Ska bli spännannde att pröva på nått nytt.



Bockarna

Hittade lite bilder sen jag var på Bockarna i onsdags. 
Dom är tagen med mobilen så kvaliten är väldigt dålig :)
Eller bilderna är före och efter så folk är lite trötta, haha!




Frukost

Godmorgon nu är det lördag och kl är ca 06.05. Jag är rättså trött och borde egentligen gå ner och äta frukost men jag kom precis på i min nyvakenhet att jag måsta skcika in mitt IBANnummer och nå Swift grejs till några så det var lika bra att göra det på engång plus att skcika mail till arbetsförmedlingen. Idag ska jag jobba mellan 07.00-20.00 så jag kommer vara lagom mör i kroppen när jag kommer hem och sen blir det upp 7 på söndag igen och sen dubbelt på måndag igen. Jag klagar inte, för jag är faktikt glad att jag får jobba :) Men jag vet att jag kommer bli sjukt trött. Så nu är det jobb hela helgen och hela veckan.

Jag skanar min Jocke. Han har skickat och sagt att allting är bra och jag hoppas att han hör av sig snart igen. Hans mobil fungerar inte där nere och det är så frustrerande att inte kunna skicka sms när man vill och bra säga godnatt eller fråga om allting går bra. Men jag hoppas dom skaffar nått annat kort eller mobil snart så man får lite kontakt.

Ne frukost kallar och sen promenad till jobbet eftersom min bil har gått sönder :(



-

Vi älskar att vara grym,
därför tränar vi på gym.
Vi stärker armar och ben,
för vi vill inte vara klen.


Skrivet av: Frida klass 8 ;)

Födelsedagsbarnet

Igår fyllde världens bästa Britta 21 år :D Så grattis till dig gumman!
Ikväll ska jag äntligen få träffa dig, jag tror på en klockren kväll ikväll.

Är hon inte föööör sööööt ;)



Måndag

Idag har jag strykt tröjor till Jocke och sytt i nya knappar i några skjortor.
Så jag känner mig faktiskt lite tantig ^^ haha!
Ne nu ska vi åka hem till min kära far och skriva ut några viktiga papper.


Love

Just nu är jag med min älskling och tänke vara med honom hela tiden ända tills tisdag kväll för då åke han ifrån mig :( Så jag kanske ä lite osocial dom här dagarna hihi. PUSS ♥



RSS 2.0