Alve och LiamI dag har även familjen Brandt-Norlander varit här på besök och det va jätte härligt att få se dem alla igen :) Jag har mest busat och myst med go pojkarna Liam och Alve. Har kvar kameran i Hudik och de är lite synd så jag knäppte två med mobilen. Den på mig och Alve är verkligen inte fin men jag skyller på att de är söndag idag haha. Men som sagt va de kul att se dem igen och jag ska försöka att åka och hälsa på dem snart!


Kommentarer
Postat av: tove

http://www.aupairworld.net, det var faktiskt jättebra! :) funderar du på att åka?

2009-09-13 @ 21:14:11
URL: http://tovelitove.blogg.se/
Postat av: tove

jamen gör det!! :) jag tror det är perfekt ifall man liksom ändå inte har nåt annat för sig. och den där sidan var bra, det finns ju inga garantier för att familjerna är bra förstås, men man får lägga ner tid på det själv. vart vill du hamna då? :)

2009-09-13 @ 22:22:38
URL: http://tovelitove.blogg.se/
Postat av: tove

nej, men det finns massor av svenska eller halvsvenska familjer har jag sett! registrera dig på aupairworld så kommer du få en massa förslag direkt :) min familj är ju halvsvensk och det känns väldigt skönt faktiskt.

2009-09-13 @ 23:23:34
URL: http://tovelitove.blogg.se/
Postat av: tove

ja verkligen, man blir inte lika utelämnad för sig själv direkt! men en svensk familj ska du nog kunna hitta :) haha, ja, det är bara att försöka sålla för du kommer säkert få jättemånga svar så det är lika bra att bara säga ja till dom mest intressanta :D du får hålla mig uppdaterad om hur det går!

2009-09-13 @ 23:46:38
URL: http://tovelitove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0